-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Evet öyle olacak bakalımUmarim senin icin de hersey yolunda gider önündeki maçlardaovulasyon testleri kullan canım cok faydasi oluyor eger herhangi bi sorununuz yoksa
ne kadar zamandır deniyorsunuz canım? bir de sorun neymiş?Evet öyle olacak bakalım34 yaşında olmam dışında bir sıkıntı yok herşeyin hayırlısı
Ben de şimdi kan verecem yarın öğrenirim sonucumu benim de seninle hemen hemen aynı gidiyoyumurtlamam 2 gun erken oldu ondan mi bilmiyorum ama bana ikiz gibi geliyor ruyamda oyle gormustum belkide ondan yuksektir
Kuzum kalp atışı duymadan tahlil istemiyorlar sanırım benim kalp atışı duyuldu geçen hafta bir sürü tahlil istedi senin bebiş kaç haftalık şuan kesen falan gözüktü müKizlar benden doktor hiç bir tahlil istemedi ya.
Acaba kalp atışı duyduktan sonra mi isteyecek ?
Bildiğim kadarıyla demir eksikliğim filan var çünkü. İstemezse kendim söyleyeyim bari bidahaki gittiğimde.
İyiyz canım sen naSılsınGünaydın kızlar nasılmış bakalım güzel anneler
Valla sizin iyi tutmuş benim 580 tl tuttu bende sağlık ocağında yapabileceklerimi sağlık ocağında yaptırıcamBen de ilk defa bugün test verdim. Kan grubuma kadar istemiş.200 küsür lira bayıldım özelde. 5 sayfa tahlil sonucu verdiler valla.
Bel ağrılarım haricinde iyiyim bende canımİyiyz canım sen naSılsın
Değerin çok mu yüksek canım bende çok ikiz istiyorum ama tek kese tek kalp atışı gördü doktorumikiz istemiyorum aslinda zor olur diye ama icime oyle doguyor
Benim son adete göre dün 8 haftalık olduk canım ama ultrasonda 6 gün geriden geliyoruz benimde bel agrısı miğde bulantım çok varBel ağrılarım haricinde iyiyim bende canımSenin kaç haftalık
Kuzum bende özele gidiyorum bir sürü test istedi sağlık ocağının yapamayacağı testleri yaptırdım sadece özelde geri kalanı sağlık ocağında yaptırıcam daha 7 haftalıkken glikoz yüklemesi istedi anlamadım valla 580 tl istedi testlereGunaydın kızlar aranıza yeni katıldım 5+6gunluk gebeyım arada kaldım Aralık anneleri ocak anneleri arasında dogum bazı programda 31.12 bazında 02.01 neyse bu hafta Dr gıttgımde bana bir suru tahlıl verdı bu tahlilleri saglık ocağında yaptıran varmı devlet karsılıyormu ozel 850 ıstedı yuh dedım
4+2 de 2298di canim sanirim biraz yuksektiDeğerin çok mu yüksek canım bende çok ikiz istiyorum ama tek kese tek kalp atışı gördü doktorum
Bu cocuklar bıze pahalıya mal olucakKuzum bende özele gidiyorum bir sürü test istedi sağlık ocağının yapamayacağı testleri yaptırdım sadece özelde geri kalanı sağlık ocağında yaptırıcam daha 7 haftalıkken glikoz yüklemesi istedi anlamadım valla 580 tl istedi testlere
Evet ya mide bulantısı fena agrılarım aynı adet sancısı gıbı kac haftada biter acaba bu asamaKızlar gögüs ağrınız nasıl ?? Beni uyutmuyor hem şişti hem çok ağrım var mide bulantım çok hafif başladı bugün özellikle sabahları sağlık ocağı beta hcg ‘ye bakmak için kan verdim ama sağlık ocağı inşallah doğru sonuç verir
Valla sizin iyi tutmuş benim 580 tl tuttu bende sağlık ocağında yapabileceklerimi sağlık ocağında yaptırıcam
Benim kasık ağrılarım çok az kaldı ara ara hızlı kalkınca ağrıyo mide bulantılarım tam olarak başlamadı dahaEvet ya mide bulantısı fena agrılarım aynı adet sancısı gıbı kac haftada biter acaba bu asama