- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
iyi yalniz degilmisimİşten eve gelince bir döklüyorum yattığım yerde kalıyorum. Akşam yemeğinden sonra zaten direk uyumaya gidiyorum benama yinede uyku yetmiyor
yemek yedikten sonra ağırlık çöküveriyor :)iyi yalniz degilmisim☺ sabahlari erken uyaniyorum ama aksam 10 oldu mu gozlerim kapaniyor
Teşekkür ederim canım yarın gidip kan vereyim hemen ona göre hesap yapayımbhcg 5000 civari oldugunda karindan gorunuyor canim
bide gece tuvalete cikmak uyku duzenimi bozuyor eskiden hic cikmazdim cunku. Uykum bolununce keyfim kaciyoryemek yedikten sonra ağırlık çöküveriyor :)
Al bendende o kadar.. kendimi bildim bileli uykuya düşkünüm zaten.. ee bir de günde en az 2 lt su içmek gerekiyor. Onuda tamamlayınca tutabilene aşk olsunbide gece tuvalete cikmak uyku duzenimi bozuyor eskiden hic cikmazdim cunku. Uykum bolununce keyfim kaciyor
folidays benimkiKızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz?
Sen 6. Haftaya girdin ya ondan başlamıştır seninki yat dinlen miss gibi ohhohh ne guzel. Ben butun gun calismis gibi yorgun hissediyorum canim hicbisey yapmak istemiyor
Özellikle ilk 3 ay içmemek lazım bebek bizim kanımızla beslenio kafanı dağıt bebeğine odaklan çok strese girersen 1 tane içersinohhh yalnız değilim
canım ben normalde günde bi paketten fazla içiyordum şimdi günde 3-4 ☹
ben de tam olarak bırakamadım ya üzülüyorum her içişte ama yapamıyorum şu an
çok da moda giremedim belki
eşim sigara kullanmıyor ama baya dirayetlisin böyle devam falan gaza getirmeye çalışıyor.
benim midem birden çok yemek yediğimde kötü oluyor sadece şimdilik.
Folidoce benimki canımKızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz?
Kızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz?
Ben günde 6-7 tane sigara içiyordum ama benim ictigim son 6 aydir 0.1 Nikotin degerli olandıgünaydın kızlar nasıl kahvaltı yapıyorsunuz? iştah durumunuz nedir?
bir de içinizde sigara kullanan var mıydı?
Temizlik maddeleri zaten zararlı kuzum.. ELdiven ve maske ile yapmak lazım.. tene de temas etmemek lazım.. Aman dikkat et kendineBenim şükür hiç bulantım yok ama az önce ocağı silerken deterjan kokusundan öksürük tuttu öğürdüm.
Hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce de banyoyu yıkarken çok fena öksürük tutmuştu midemi bulandırana kadar boğulur gibi öksürdüm.
Aşırı rahatsız etmeye başladı beni deterjanlar ağzımı burnumu kapatıp yapacağım bundan sonra.
Temizlik maddeleri zaten zararlı kuzum.. ELdiven ve maske ile yapmak lazım.. tene de temas etmemek lazım.. Aman dikkat et kendine
Diofol canımKızlar hangi folik asitleri kullanıyorsunuz?
İnşallah Allah nasip etsin tez zamanda.sabah saatlerinde spermler çok daha hareketli oluyormuş.ben düşündüğüm ilk ay hamile kaldım faydası oldu mu bilmiyorum ama denemiştik.allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de anne olmak istiyorum 2 aydır deniyoruz