2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Özellikle ilk 3 ay içmemek lazım bebek bizim kanımızla beslenio kafanı dağıt bebeğine odaklan çok strese girersen 1 tane içersin

Benim şükür hiç bulantım yok ama az önce ocağı silerken deterjan kokusundan öksürük tuttu öğürdüm.

Hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce de banyoyu yıkarken çok fena öksürük tutmuştu midemi bulandırana kadar boğulur gibi öksürdüm.

Aşırı rahatsız etmeye başladı beni deterjanlar ağzımı burnumu kapatıp yapacağım bundan sonra.

günaydın kızlar nasıl kahvaltı yapıyorsunuz? iştah durumunuz nedir?
bir de içinizde sigara kullanan var mıydı?
Ben günde 6-7 tane sigara içiyordum ama benim ictigim son 6 aydir 0.1 Nikotin degerli olandı
Simdi hamilelikten suphelenince biraktim 5 gündür icmiyorum canım cekiyo ara ara ama icmiyorum tutuyorum kendimi. Biraz istahim acildi evet ama napalm olsun o kadar
Kahvaltida haslanmis yumurta ve yulafli süt ile basliyorum diger ögünler normal eskisi gibi devam ediyorum simdilik

Temizlik maddeleri zaten zararlı kuzum.. ELdiven ve maske ile yapmak lazım.. tene de temas etmemek lazım.. Aman dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…