- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
ikiz istemiyorum aslinda zor olur diye ama icime oyle doguyoronun da mutlaka etkisi vardır
kalbinden nasıl geçiriyorsan öyle olsun canım
yumurtlamaniz gec olmus ondan dusuktur ben 12. gunde yumurtlamistim. Bide herkesinki farkli oluyor karsilastirmamak lazimAy birinizin çok yüksek birinizin çok düşük. Karşılaştırınca benim değer düşük kalıyo sanki. Döngümün 23. Gününde yumurtlama gördüm ama ben. Etkisi olur mu acaba.
İkiz de olabilir.yumurtlamam 2 gun erken oldu ondan mi bilmiyorum ama bana ikiz gibi geliyor ruyamda oyle gormustum belkide ondan yuksektir
hayirlisi bakalim canim saglikli olsunda hepsi kabulumuzİkiz de olabilir.
Tek ise muhtemelen bir kız bebek geliyor :) Kızlarda bhcg hızlı artıyor.
Sağlıcakla kavuşun.
Ay inşallah. Küççücük bişi gözüküyo ultrasonda. Benim adetimin döngüsü 40 gündür. Sanırım o yüzden geç yumurtlamış sayılıyorum.yumurtlamaniz gec olmus ondan dusuktur ben 12. gunde yumurtlamistim. Bide herkesinki farkli oluyor karsilastirmamak lazim
evet canim benim 28 gun ona gore 2 gun erken oluyor benimki seninki gec bana gore baya o yuzden arada fark olmasi normalAy inşallah. Küççücük bişi gözüküyo ultrasonda. Benim adetimin döngüsü 40 gündür. Sanırım o yüzden geç yumurtlamış sayılıyorum.
Ay ağzınız bal yesinevet canim benim 28 gun ona gore 2 gun erken oluyor benimki seninki gec bana gore baya o yuzden arada fark olmasi normal
stres yapma sadece artisi takip et canim hakkimizda hayirlisi olsunAy ağzınız bal yesino zaman bu değerle stres yapıcam bişi yok gibi görünüyor
sizin deger kacti onu atlamisim galibaAy ağzınız bal yesino zaman bu değerle stres yapıcam bişi yok gibi görünüyor
sizin deger kacti onu atlamisim galiba
Ben de ilk defa bugün test verdim. Kan grubuma kadar istemiş.Yarın ilk randevum var kızlar çok heyecanlıyım..inşallah kese ve kalp atışı görürüz..ilk aşamada hangi testleri istediler sizden?
bence normal bikac gune keseyi de gorursunuzyani şu an 972 gözüküyor. Bugün sabah kan tahlili öyle çıktı yani. Geç döllenmeyi de hesaplarsak 5 haftalık falan olmalı. Yani öyle hesaplıyorlar. Döllenme günü20 nisan benbiliyorum ama onlar kabul etmiyor o günü
canim 4 tup kan aldilar bide idrar testiİlk randevuda hangi testleri istediler sizden?
Benim 2. Gebeliğim. Ama ilk gebelikte böyle bir test hatırlayamadım.ondan soruyorum. Başka hormon falan mı?Ben de ilk defa bugün test verdim. Kan grubuma kadar istemiş.200 küsür lira bayıldım özelde. 5 sayfa tahlil sonucu verdiler valla.
Haftaya gidicem tekrar kısmetse. Yine vajinal ultrasonla bakıcam dedi doktorum.bence normal bikac gune keseyi de gorursunuz
gorursun insallah canimHaftaya gidicem tekrar kısmetse. Yine vajinal ultrasonla bakıcam dedi doktorum.