H
hikaruiwamoto
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
bende öyle duymuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ovülasyondan 3 gün sonra göğüslerim şişti ağrılı dokunamadım ama regl olurkende oluyor diye çok üstüne düşmedim gaz sancım vardı sürekli çok kasık ağrım olmadıBenim göğüslerim çok dolgunlaştı ve adetimden 6 gün önce dolgunlaşmaya başladı akıntım yok afedersiniz cırcır olmaya başladım 4 5 gündür sıcak basarak uyanıyorum uykumdan ve sol kasığımda sanki sert birşey var düzgün oturamıyorum rahatsız ediyor hatta ara ara karnımın alt kısmına ağrı giriyor siz bunlar için ne yapıyorsunuz ben hamile olduğumu hissediyorum ama üzülmemek için bekliyorum 1 hafta beklicem birde ağrı kesici alsam hamileysem bebeğe zararı olur mu?
Öyle ama bende doktora geçen hafta gittim 28 inde hala gitmeyi bekliyorum perşembe gidicez kısmetse aslında bi kan verip ölçtür iki katına çıkıyor mu bak canımMaşallah.Bence erken döllenme olması çok güzel geç döllenmede sürekli bi sıkıntı mı var neden geride soruları takılıyor insanın aklına.henüz baktırmadım bhcg ye ama merak ettim bende şimdi kaç acaba diye
Yarın gidip kan vericem inşallah bende canım.hayırlı haberlerle gel inşallahÖyle ama bende doktora geçen hafta gittim 28 inde hala gitmeyi bekliyorum perşembe gidicez kısmetse aslında bi kan verip ölçtür iki katına çıkıyor mu bak canım
Amiinnn kuzum rabbim sana da nasip esin tez vakitte inşallah yürekten iste dua et ben her duamda sizlere de dua ediyorum hamile değilken nerde hamile görsem gözlerim dolardı içimden hep maşallah derdim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahallah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de anne olmak istiyorum 2 aydır deniyoruz
dualarıma hepinizi eklicem bende anne olmayı istiyorum
[/QUOT Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ne zamandır istiyorsunuz?
Allah razı olsun senden ne güzel bir dua Unutma bizi gören allah seni de görüyo ve yürekten isteyen her kadın bir gün anne olacak buna inanıyorumrabbim gebeliklerde yardım etsin sizlere hayırlısıyla sağlıklı şekilde geçirsin gebeliklerinizi
hayirli olsun canim. Dr bendende kan ve idrar tahlili istemisti ama 80 lira mi ne odedim ozel hastanede o kadar tutmamasi lazim yaniGunaydın kızlar aranıza yeni katıldım 5+6gunluk gebeyım arada kaldım Aralık anneleri ocak anneleri arasında dogum bazı programda 31.12 bazında 02.01 neyse bu hafta Dr gıttgımde bana bir suru tahlıl verdı bu tahlilleri saglık ocağında yaptıran varmı devlet karsılıyormu ozel 850 ıstedı yuh dedım
Ya bana Bı yazmıs kan grubu kan idrar hepatit c b hemogram 14 kutucuk var ısaretlı bıde vitaminler ayrıca zaten karsıladıgını devlette yaptr olmayın burda dedı ama devlete de korkuyorum coronadanhayirli olsun canim. Dr bendende kan ve idrar tahlili istemisti ama 80 lira mi ne odedim ozel hastanede o kadar tutmamasi lazim yani
Günaydın canımmGunaydin guzel anneleeerr☀☀
canim ben isaretlediklerini gormedim ama birsuru seye bakilmis benimde 4 tup kan verdim hatta biri ankaraya gidecek dediler kizamik vs cocukken gecirilen hastaliklarla alakali bi testti o bi de idrar verdimYa bana Bı yazmıs kan grubu kan idrar hepatit c b hemogram 14 kutucuk var ısaretlı bıde vitaminler ayrıca zaten karsıladıgını devlette yaptr olmayın burda dedı ama devlete de korkuyorum coronadan
Anladım cnm gıdıp Bı baktırıyım ac karnına verdın dımıcanim ben isaretlediklerini gormedim ama birsuru seye bakilmis benimde 4 tup kan verdim hatta biri ankaraya gidecek dediler kizamik vs cocukken gecirilen hastaliklarla alakali bi testti o bi de idrar verdim
ac karnina verdim ama ac tok bisey demediler alirlarkenAnladım cnm gıdıp Bı baktırıyım ac karnına verdın dımı
Hm tamam canımac karnina verdim ama ac tok bisey demediler alirlarken