- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 37
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #34.081
Aynen olabilirEtkisi olabilir. Adet duzensizligine neden olduğunu pek cok yerde okudum.
Benimki daha emekleriyle tutunup kalkmıyor ayni zamanda desteksiz oturmuyo canim az daha buyusunler bakalım her bebegin gelişimi aynı değil ilk oğlum 18 aylıkken yurudu meselamrb kızlar oğlum 8 ay 4 günlük emekliyor bı yerlere tutunup kalkıyor ama uzun süre desteksiz oturamıyor niye acaba sizde bu sorunu yaşıyormusunuz
Canm bende ayni senin gibiyim valla eskiden bu kadar uyanmazdi ya gece kafasini koyardi 1 en fazla 2 defa uyanirdi uyanmazdı simdi canımı cikariyo artk bazen saat başı bile uyandığı oluyo surekli meme agzinda istiyoMerhaba kızlar
Benim bebe hala yenidoğan gibi gece iki üç saatte bi kalkıp beslenmek istiyor
Bebeği gece kesintisiz uyuyanlar bunu nasıl yaptınız ya da kendiliğinden mi böyle oldu bizde mi sorun var
Olabilen bisey canm bebmkide pek oturmuyo ama diger hareketleri aynen uyguluyo yerinde durmuyomrb kızlar oğlum 8 ay 4 günlük emekliyor bı yerlere tutunup kalkıyor ama uzun süre desteksiz oturamıyor niye acaba sizde bu sorunu yaşıyormusunuz
Reflüsü olmuş canım bizim bebeninCanm bende ayni senin gibiyim valla eskiden bu kadar uyanmazdi ya gece kafasini koyardi 1 en fazla 2 defa uyanirdi uyanmazdı simdi canımı cikariyo artk bazen saat başı bile uyandığı oluyo surekli meme agzinda istiyo
Benim kızım 17 aylık oldu.hiç emeklemedi.yuvarlanarak uzanıyor istediği şeylere.elimden tutununca kalkıyor ama koltuk falan bir yerden tutunup kalkmıyor hiç ve hala yürüyemiyor.18 aylıkken gelin dedi doktor.sizin oğlunuz 18ken yürümüş çok şükür.peki bu tutunup kalkmaları nasıldı?Benimki daha emekleriyle tutunup kalkmıyor ayni zamanda desteksiz oturmuyo canim az daha buyusunler bakalım her bebegin gelişimi aynı değil ilk oğlum 18 aylıkken yurudu mesela
Tutunup kalkmıyordu cnm.hareketsiz bi bebekdi.hep yurutecdeydi 18 19 ay sinir diye biliyorum tam 18 ci ayda ilk adımı atmisdi bizde korkuyodukBenim kızım 17 aylık oldu.hiç emeklemedi.yuvarlanarak uzanıyor istediği şeylere.elimden tutununca kalkıyor ama koltuk falan bir yerden tutunup kalkmıyor hiç ve hala yürüyemiyor.18 aylıkken gelin dedi doktor.sizin oğlunuz 18ken yürümüş çok şükür.peki bu tutunup kalkmaları nasıldı?
aynen öyle de işte ister istemez insan takıyor kafasına aslında çok ta zayıf ondanda tam uzun süre oturamıyorBenimki daha emekleriyle tutunup kalkmıyor ayni zamanda desteksiz oturmuyo canim az daha buyusunler bakalım her bebegin gelişimi aynı değil ilk oğlum 18 aylıkken yurudu mesela
bizde öyleyiz maalesef ya bu aralarda köpek dişini çıkartacak diye birşey yemiyor sadece emiyorCanm bende ayni senin gibiyim valla eskiden bu kadar uyanmazdi ya gece kafasini koyardi 1 en fazla 2 defa uyanirdi uyanmazdı simdi canımı cikariyo artk bazen saat başı bile uyandığı oluyo surekli meme agzinda istiyo
Valla ortalama sekiz kilo olması gerekiyor alt sınır 6 civarlarımış ama benimki yedi kilo şuan ek gıda veriyor musunuz ben de sağlık ocağına gidip danışıcam olmadı mamaya başlarım çünkü incecik vücudu sütün içindekiler yetmiyor anlaşılanHanimlar mrb bebisleriniz kac oldu kac kilo olması gerekiyo kuzumun 8 ayını doldurdu
Ben uyku eğitimi vermedim memede uyuyor kendi kendine uyanınca sen çıkartıyor yanıma gel diye tekrar uyutuyorum ,gitmekte geç kalırsam oturup ağlıyor .beşiğini reddetti yer yatağı yaptıkSelam kızlar bebişim 9 aylık olacak artık az kaldı ama ben bu 8 aydan çok yoruldum ben bebeğime uyku eğitimi verdim kendi kendine uydururdu ama bu ay süreli kalkmak oturmak istiyor yatağında hep ayakta uyumuyor hacı yatmaz gibi sizde öyle misiniz ?
Henüz adet de olmadım