Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    55
Kızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor
Naneli su içebilirsin belki işe yarar.. benim de popo kemiğim ağrıyor iş yapınca daha da çok :/

Nasılsınız kızlar?ben kaç gündür hep dışardayım misafirler bitmiyor bu gün artık dedim bir yere gitmicem fena başım ağrıyor akşamda kendi evimde misafirim vardı ama aklım hep bebekte acaba iyimi diye çünkü sanki hiç hamile diğilmişim gibi🥴

Nasılsınız kızlar?ben kaç gündür hep dışardayım misafirler bitmiyor bu gün artık dedim bir yere gitmicem fena başım ağrıyor akşamda kendi evimde misafirim vardı ama aklım hep bebekte acaba iyimi diye çünkü sanki hiç hamile diğilmişim gibi🥴
Aynı şeyi bende düşünüyorum. Çok şükür bulantılarım geçti ama bu seferde hiç belirti yok bi şey olmasın korkusu olmaya başladı. Çok hareket de hissetmiyorum. İnşallah iyidirler

Kızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor
Ben de yeni başladı gaviscon şurup kullanıyorum

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Çok şükür bulantılarım geçti ama bu seferde hiç belirti yok bi şey olmasın korkusu olmaya başladı. Çok hareket de hissetmiyorum. İnşallah iyidirler
Haraket hiç yok zaten olsa asla düşünmem takmam

Hayırlı bayramlar 🌹😍
İyiyim ben umarım herkes iyidir 🙏🙏
Sen nasılsın karnın büyüdü mü 😍
İyiyim bende😍 Evet büyüdü tam küçük bir hamile göbeği oldu. Etek ve pantolonlarımın hiçbiri olmuyor 😆 vedee bayramda herkes öğrendi şok oldular haha, ne ara hamile kaldında göbeğin çıktı dediler🤭

Ben de inanılmaz baş ağrısı çekiyorum ya gerçekten çok şiddetli ve geçmiyor, bebeğinizin cinsiyeti belli mi
Aynn gecmıyor hormonlardan galıba yarın ebe randevum var gıttıgımde soylicem.yok cınsıyetı suan bellı degıl ama oglumda bas agrısı yasamamıstım.sızın bebeginizin bellı mı?

Naneli su içebilirsin belki işe yarar.. benim de popo kemiğim ağrıyor iş yapınca daha da çok :/
Ya bu popo kemıgı yanı kuyruk sokumu agrısı bndede var nıye anlamadım yuruyus yapayım dıyorum malesef az bır yuruyeyım agrımaya başlıyor

Şükür bende iyiyim❤️ Sadece bu son 1 haftadır çok bel ağrım var. Yürürken veya arabada otururken çok ağırıyor, tavsiyeniz varmı🥲
Ben geçen akşam yola ciktim İstanbul'a geldim, sabah sancilarla uyandım. Boyle olunca da korktum doktora gittim iyi hissetmek için. Bir sorun yok ama yatarak istirahat en iyi çözüm demişti.

Bende de miğde yanması başladı yaklaşık 1haftadır soda rahatlatıyor birde saga yatınca daha çok artıyor sanki sola yatınca biraz daha hafifliyor geceleri

Şükür bende iyiyim❤️ Sadece bu son 1 haftadır çok bel ağrım var. Yürürken veya arabada otururken çok ağırıyor, tavsiyeniz varmı🥲
Ben 1 aydan fazladır bel ve kalça ağrısı yaşıyorum. Geçmedi bir türlü. Verebileceğim hiçbir tavsiyem yok ama maalesef. Kelin ilacı olsa başına sürermiş 🥹😅

Kızlar istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım. Doktorunu tavsiye edebilecek olan veya düşündüklerime giden var mı? Şu ana kadar baktıklarım esenler medipol (damla yasemin yenliç kaya), bahçelievler medipol ( sema yılmaz, reyhan has) rami hastanesi ( nehir bayram), türkiye hastanesi (aslı coşkun şevket, aslıhan ergül, şifa ayşe savaş), güngören meltem (nuray günay), bilge hastanesi (gülçin babayeva). Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirim.

Kızlar bana doktor ferrozinc diye bı ilaç verdi ondan sonra miğde yanmalarım arttı sanki bu ilaç yapar mı bilgisi olan var mı ?

Ben geçen akşam yola ciktim İstanbul'a geldim, sabah sancilarla uyandım. Boyle olunca da korktum doktora gittim iyi hissetmek için. Bir sorun yok ama yatarak istirahat en iyi çözüm demişti.
Mümkün olduğu kadar araba seyahatlarini kısıtlamalıyız desene🥹 İnşaallah doğumdan sonra bel ağrısı kalmaz, kalıcı olur diye korkuyorum

Kızlar benim gibi panik atak perileriyle kanka olan var mı ya? Bir bakıyorum iyiyim hiç hamile gibi hissetmiyorum bir bakıyorum bulantılardan şaftım kaymış. Ama genel olarak sürekli iyi mi nasıl diye düşünüyorum göbeğim öyle farkedilir büyümedi çünkü göbeğim zaten vardı hareketleri hissedene kadar böyle olacak galiba. Randevuya da daha on gün var. Zaman geçmiyor sanki

Back
X