- 12 Haziran 2024
- 564
- 386
- 18
GunaydinnnHayırlı bayramlar güzel annelerYoğunluktan dolayı anca girebildim foruma, nasılsınız iyimisiniz?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GunaydinnnHayırlı bayramlar güzel annelerYoğunluktan dolayı anca girebildim foruma, nasılsınız iyimisiniz?
![]()
Şükür bende iyiyimGunaydinnniyiyiz sen nasılsın
![]()
Naneli su içebilirsin belki işe yarar.. benim de popo kemiğim ağrıyor iş yapınca daha da çok :/Kızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor
Hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar güzel annelerYoğunluktan dolayı anca girebildim foruma, nasılsınız iyimisiniz?
![]()
Aynı şeyi bende düşünüyorum. Çok şükür bulantılarım geçti ama bu seferde hiç belirti yok bi şey olmasın korkusu olmaya başladı. Çok hareket de hissetmiyorum. İnşallah iyidirlerNasılsınız kızlar?ben kaç gündür hep dışardayım misafirler bitmiyor bu gün artık dedim bir yere gitmicem fena başım ağrıyor akşamda kendi evimde misafirim vardı ama aklım hep bebekte acaba iyimi diye çünkü sanki hiç hamile diğilmişim gibi![]()
Ben de yeni başladı gaviscon şurup kullanıyorumKızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor
Haraket hiç yok zaten olsa asla düşünmem takmamAynı şeyi bende düşünüyorum. Çok şükür bulantılarım geçti ama bu seferde hiç belirti yok bi şey olmasın korkusu olmaya başladı. Çok hareket de hissetmiyorum. İnşallah iyidirler
İyiyim bendeHayırlı bayramlar
İyiyim ben umarım herkes iyidir
Sen nasılsın karnın büyüdü mü![]()
Aynn gecmıyor hormonlardan galıba yarın ebe randevum var gıttıgımde soylicem.yok cınsıyetı suan bellı degıl ama oglumda bas agrısı yasamamıstım.sızın bebeginizin bellı mı?Ben de inanılmaz baş ağrısı çekiyorum ya gerçekten çok şiddetli ve geçmiyor, bebeğinizin cinsiyeti belli mi
Ya bu popo kemıgı yanı kuyruk sokumu agrısı bndede var nıye anlamadım yuruyus yapayım dıyorum malesef az bır yuruyeyım agrımaya başlıyorNaneli su içebilirsin belki işe yarar.. benim de popo kemiğim ağrıyor iş yapınca daha da çok :/
Ben geçen akşam yola ciktim İstanbul'a geldim, sabah sancilarla uyandım. Boyle olunca da korktum doktora gittim iyi hissetmek için. Bir sorun yok ama yatarak istirahat en iyi çözüm demişti.Şükür bende iyiyimSadece bu son 1 haftadır çok bel ağrım var. Yürürken veya arabada otururken çok ağırıyor, tavsiyeniz varmı
![]()
Bende de miğde yanması başladı yaklaşık 1haftadır soda rahatlatıyor birde saga yatınca daha çok artıyor sanki sola yatınca biraz daha hafifliyor geceleriKızlar mide yanması başlayann varmı 3 gündür fena yyanıyor hemilelikten yeme içmemi çözemedim ne önerirdiniz süt içiyorum. Anlık ferahlatıyor sonra yeniden başlıyor bide toto kemigi agrıyan varmı fena sızlıyor
Ben 1 aydan fazladır bel ve kalça ağrısı yaşıyorum. Geçmedi bir türlü. Verebileceğim hiçbir tavsiyem yok ama maalesef. Kelin ilacı olsa başına sürermişŞükür bende iyiyimSadece bu son 1 haftadır çok bel ağrım var. Yürürken veya arabada otururken çok ağırıyor, tavsiyeniz varmı
![]()
Mümkün olduğu kadar araba seyahatlarini kısıtlamalıyız deseneBen geçen akşam yola ciktim İstanbul'a geldim, sabah sancilarla uyandım. Boyle olunca da korktum doktora gittim iyi hissetmek için. Bir sorun yok ama yatarak istirahat en iyi çözüm demişti.
Allah yardımcımız olsun, zor geçiyor bu şekildeBen 1 aydan fazladır bel ve kalça ağrısı yaşıyorum. Geçmedi bir türlü. Verebileceğim hiçbir tavsiyem yok ama maalesef. Kelin ilacı olsa başına sürermiş![]()
Ay inşallah olmaz.oyle kalır mı ki ya ağrı sancı doğumdan sonrayaMümkün olduğu kadar araba seyahatlarini kısıtlamalıyız deseneİnşaallah doğumdan sonra bel ağrısı kalmaz, kalıcı olur diye korkuyorum