- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #34.061
Merhaba hanımlar, bebeğim 8 aylık olmak üzere ve bez sayısı günde 3e kadar düştü suyu da çok veriyorum ama normal mi acaba bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kemiklerinin belirgin olduğu bi ultrasondan anlaşılır belki burdan seçilmiyor Yani ben anlamadım,mizacı erkeğe benziyor yalnız . 6,7 haftalık ultrason var mı
Kemiklerinin belirgin olduğu bi ultrasondan anlaşılır belki burdan seçilmiyor Yani ben anlamadım,mizacı erkeğe benziyor yalnız . 6,7 haftalık ultrason var mı
Aminnnn İnşallah çok sağoliçimden erkek geçti hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşallah çok sağolKıza benzettim sağlıcakla gelsin
Bnmki iki tane canm onlar bile dolu dolu degil yaniMerhaba hanımlar, bebeğim 8 aylık olmak üzere ve bez sayısı günde 3e kadar düştü suyu da çok veriyorum ama normal mi acaba bu
Doktor da anlam veremedi nryseki geçti şimdi ses kısıklığı var sadeceDiş ateşi en fazla 38.3 oluyor diye biliyorum ben. Doktora da göstermişsiniz belli ki; onlar bir şey demediyse genel hali de yerindeysd düşer inşallah. Şu ara altıncı hastalık diye bir hastalık çık yaygınmış, 3 gün dirençli ateş sonrası döküntü yapıyormuş birkaç yerde gördüm, yine doktorlar daha iyi bilir ama belki öyle bir şeydir.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Hayır verme.Benim bebeğimde en çok tarhana seviyor.Ama hergun tarhana olmaz bu aylarda başka tatları alması tanıması lazım.yigurt çorbasını denediniz mi.Arkadaşlar selam ,
Ben ek gıdada çorbalara yeni başladım ,bebeğime verecek tarif bulamıyorum sadece sebze ve tarhana veriyorum.tatsız tuzsuz çorba yemiyor bizimkiler gibi lezzetlendirilmiş olsun istiyor . Hergün tarhana versem sorun olur mu
Çok sağol, hemen deneyeceğim.yoğurdu yiyor bu ara meyveyle birlikte .galiba korktu birazda kaşıktan falan kendi kaşığını itiyor başka kaşıkla yiyor değişikHayır verme.Benim bebeğimde en çok tarhana seviyor.Ama hergun tarhana olmaz bu aylarda başka tatları alması tanıması lazım.yigurt çorbasını denediniz mi.
kolay bi tarifim var.
1 yumurta 1 çay bardağı ev yoğurdu 2 YK tam yulaf veya buğday ununu karistir.kaynayinca azıcık teregi azcikta bana kat.
kizim ilk başta sevmedi.icine tereyagi katınca ikinci denememde yedi.
Araya sure köy ve tekrar dene.Mesela patates kabak havuçları buharda haşlayıp çorba yaptığımda yiyor.ama içine soğan kattigimda yemiyor.
bende soğanın ölçüsünü azalttım sarımsakla kattım yedi bu defa.
tekrar tekrar denemekte fayda var.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.benimde 2.5 aylık oğlum var göbek fıtığı oldu. Gördükçe üzülüyorum. dr. 1 yaşında kontrole çağırdı ama sizinki geçti miGünaydinlar...bizde de gecmeyen gaz sancilari devam ediyor aksam en son kimyon kaynatip vermeyi dusundüm o ara ikimizde uyumusuz bebisimle.bebegimin göbeginde fıtik var ilk aya göre bu ay büyüdü dr 1 yaşına kadar gecer aglatmayin gaz olusmasin dedi ama nafile aglamayan bebek varsa bile ben görmedim.sırf aglamasin diye gece bile gögsümde yatiriyorum gündüzleride hep kucakta.evde isler almis basini gidiyor benki çatalini kasigini bardagini yaninda tasiyan bir insandim.titizlik önemliydi ta ki bebise kadarmiş her sey.valla suan dusundugum tek sey göbegi iyilessin normal bir bebek gibi buyusun aglayinca gobegi buyumesin saglikli olsun mutlu olsun..ev temizligide hergun esim supuruyor haftada bir bende dip kose olmasada yerleri silip tozlari alaliyor.emv daginik olunca sinirli oluyorum ve bunu ev halki bildigi icin derli toplu tutnaya calisiyorlar..ev daginiksa ben sinir küpuyüm=bebek gaz agrisindan agliyo
kesinlikle incia roll onu tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Hem yumuşak bir his bırakıyor, hem %100 doğal, hem de koruyor.incia roll on da etkili. hem de dogal bi urun ben onu kullaniyorum dus sonrasi idare ediyor koku olayini 1 gun boyunca
Merhaba cnm benim bebiste oyle normal buyuyorlar daha az çislilerBnmki iki tane canm onlar bile dolu dolu degil yani
Ben havuc patates biraz kıyma tat versin diye katip pisirip ezip veriyorum tavuk suyunda sehriye pisirip veriyorum çorba tarhana ve sebzeden yapip veriyorum elma armut püresi veriyorum kahvaltida ekmek ici biraz yumurta sarisi pekmez tabaga koyup ustune yumusatacak kadar cay dokup veriyorum cok seviyo irmik havuc pişirip veriyorum yemek duyuna ekmek dograyip veriyorum boyle üç çocuk boyle buyuttum iki diş cikartti yedi buçuk aylık oldu dukur saglikliArkadaşlar selam ,
Ben ek gıdada çorbalara yeni başladım ,bebeğime verecek tarif bulamıyorum sadece sebze ve tarhana veriyorum.tatsız tuzsuz çorba yemiyor bizimkiler gibi lezzetlendirilmiş olsun istiyor . Hergün tarhana versem sorun olur mu
Ben de yapayım bınlardan ☺Sağolasın Valla benim ilk internetten baktım tuzsuz sebze çorbasını yemed , artık et suyuna yaparım bu ay başlıycaz yedi olduk ama diş yok bizimkinde sanırım geç çıkartıcak,Ben havuc patates biraz kıyma tat versin diye katip pisirip ezip veriyorum tavuk suyunda sehriye pisirip veriyorum çorba tarhana ve sebzeden yapip veriyorum elma armut püresi veriyorum kahvaltida ekmek ici biraz yumurta sarisi pekmez tabaga koyup ustune yumusatacak kadar cay dokup veriyorum cok seviyo irmik havuc pişirip veriyorum yemek duyuna ekmek dograyip veriyorum boyle üç çocuk boyle buyuttum iki diş cikartti yedi buçuk aylık oldu dukur saglikli
Merhaba canım.Ya benim ter kokum değişti. Eşim lahmacun gibi kokmaya başladın diyo içim dışım kimyon oldu kimyon kokuyorum resmen
Covit aşısı oldun mu bu günlerde?Burda devamlı problem yaşayan bi ben varım galiba hep başıma bilmediğim şeyler geliyor ,
Doğumdan beşbuçuk ay sonra regl oldum ,iki ay üst üste bi sorun olmadı eski düzenimde hastalandım, ama bu ay beş gün geciktim ,test yaptım negatif çıktı . Kan testi verdim yine de , ama ben hormonal olduğunu düşünüyorum . Böyle bişey yaşayan var mı acaba .
Kurban bayramında oldum aşımıCovit aşısı oldun mu bu günlerde?
Etkisi olabilir. Adet duzensizligine neden olduğunu pek cok yerde okudum.Kurban bayramında oldum aşımı