2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Eklentiler

• 16282039130771697522846525432759.jpg
    16282039130771697522846525432759.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 51
Diş ateşi en fazla 38.3 oluyor diye biliyorum ben. Doktora da göstermişsiniz belli ki; onlar bir şey demediyse genel hali de yerindeysd düşer inşallah. Şu ara altıncı hastalık diye bir hastalık çık yaygınmış, 3 gün dirençli ateş sonrası döküntü yapıyormuş birkaç yerde gördüm, yine doktorlar daha iyi bilir ama belki öyle bir şeydir.
Doktor da anlam veremedi 🤷🏻‍♀️nryseki geçti şimdi ses kısıklığı var sadece

Merhaba sevgili Ocak anneleri.Kizim 6 Ocak doğumlu.Bi sorum olacak.Sizin bebekleriniz uykuya zor geçiyor mu? Genel anlamda uykusunda sorun yok.
Uyuyor ama uykuya zor geçiyor.Ve yaklaşık 1 aydır tamamen yüzüstü uyuyor öyle sabahliyoruz.(gece emmeye uyanıyor tabi)
yuzustu uykuya geçtiği için emerek uykuya geçmiyor.emiyor emiyor sonra yüzüstü dönüyor uykuya geçmesi zaman alıyor.ayagimda saklamayı bile denedim asla istemiyor.Fon sesi olmadan uykuya dalamiyor.Tabletten kısık ses ile sürekli açık alıyor.ins bi zararı yoktur.Bu ikinci anneligim.ilk kızımla o kadar farkliki.her bebek cidden kendine özel.İlk kızım asla fön sesi sevmezdi.Hala daha sırt üstü veya yan uyur.uykuya çabuk dalardi.
Ne ile alakalı bilmiyorum.
Gazi vs yok zaten uyanikkende sakin bi bebek genel olarak.

Arkadaşlar selam ,
Ben ek gıdada çorbalara yeni başladım ,bebeğime verecek tarif bulamıyorum sadece sebze ve tarhana veriyorum.tatsız tuzsuz çorba yemiyor bizimkiler gibi lezzetlendirilmiş olsun istiyor . Hergün tarhana versem sorun olur mu
Hayır verme.Benim bebeğimde en çok tarhana seviyor.Ama hergun tarhana olmaz bu aylarda başka tatları alması tanıması lazım.yigurt çorbasını denediniz mi.
kolay bi tarifim var.
1 yumurta 1 çay bardağı ev yoğurdu 2 YK tam yulaf veya buğday ununu karistir.kaynayinca azıcık teregi azcikta bana kat.
kizim ilk başta sevmedi.icine tereyagi katınca ikinci denememde yedi.
Araya sure köy ve tekrar dene.Mesela patates kabak havuçları buharda haşlayıp çorba yaptığımda yiyor.ama içine soğan kattigimda yemiyor.
bende soğanın ölçüsünü azalttım sarımsakla kattım yedi bu defa.
tekrar tekrar denemekte fayda var.

Hayır verme.Benim bebeğimde en çok tarhana seviyor.Ama hergun tarhana olmaz bu aylarda başka tatları alması tanıması lazım.yigurt çorbasını denediniz mi.
kolay bi tarifim var.
1 yumurta 1 çay bardağı ev yoğurdu 2 YK tam yulaf veya buğday ununu karistir.kaynayinca azıcık teregi azcikta bana kat.
kizim ilk başta sevmedi.icine tereyagi katınca ikinci denememde yedi.
Araya sure köy ve tekrar dene.Mesela patates kabak havuçları buharda haşlayıp çorba yaptığımda yiyor.ama içine soğan kattigimda yemiyor.
bende soğanın ölçüsünü azalttım sarımsakla kattım yedi bu defa.
tekrar tekrar denemekte fayda var.
Çok sağol, hemen deneyeceğim.yoğurdu yiyor bu ara meyveyle birlikte .galiba korktu birazda kaşıktan falan kendi kaşığını itiyor başka kaşıkla yiyor değişik

Günaydinlar...bizde de gecmeyen gaz sancilari devam ediyor aksam en son kimyon kaynatip vermeyi dusundüm o ara ikimizde uyumusuz bebisimle.bebegimin göbeginde fıtik var ilk aya göre bu ay büyüdü dr 1 yaşına kadar gecer aglatmayin gaz olusmasin dedi ama nafile aglamayan bebek varsa bile ben görmedim.sırf aglamasin diye gece bile gögsümde yatiriyorum gündüzleride hep kucakta.evde isler almis basini gidiyor benki çatalini kasigini bardagini yaninda tasiyan bir insandim.titizlik önemliydi ta ki bebise kadarmiş her sey.valla suan dusundugum tek sey göbegi iyilessin normal bir bebek gibi buyusun aglayinca gobegi buyumesin saglikli olsun mutlu olsun..ev temizligide hergun esim supuruyor haftada bir bende dip kose olmasada yerleri silip tozlari alaliyor.emv daginik olunca sinirli oluyorum ve bunu ev halki bildigi icin derli toplu tutnaya calisiyorlar..ev daginiksa ben sinir küpuyüm=bebek gaz agrisindan agliyo
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.benimde 2.5 aylık oğlum var göbek fıtığı oldu. Gördükçe üzülüyorum. dr. 1 yaşında kontrole çağırdı ama sizinki geçti mi😞

Arkadaşlar selam ,
Ben ek gıdada çorbalara yeni başladım ,bebeğime verecek tarif bulamıyorum sadece sebze ve tarhana veriyorum.tatsız tuzsuz çorba yemiyor bizimkiler gibi lezzetlendirilmiş olsun istiyor . Hergün tarhana versem sorun olur mu
Ben havuc patates biraz kıyma tat versin diye katip pisirip ezip veriyorum tavuk suyunda sehriye pisirip veriyorum çorba tarhana ve sebzeden yapip veriyorum elma armut püresi veriyorum kahvaltida ekmek ici biraz yumurta sarisi pekmez tabaga koyup ustune yumusatacak kadar cay dokup veriyorum cok seviyo irmik havuc pişirip veriyorum yemek duyuna ekmek dograyip veriyorum boyle üç çocuk boyle buyuttum iki diş cikartti yedi buçuk aylık oldu dukur saglikli

Ben havuc patates biraz kıyma tat versin diye katip pisirip ezip veriyorum tavuk suyunda sehriye pisirip veriyorum çorba tarhana ve sebzeden yapip veriyorum elma armut püresi veriyorum kahvaltida ekmek ici biraz yumurta sarisi pekmez tabaga koyup ustune yumusatacak kadar cay dokup veriyorum cok seviyo irmik havuc pişirip veriyorum yemek duyuna ekmek dograyip veriyorum boyle üç çocuk boyle buyuttum iki diş cikartti yedi buçuk aylık oldu dukur saglikli
Ben de yapayım bınlardan ☺Sağolasın ☺️ Valla benim ilk internetten baktım tuzsuz sebze çorbasını yemed , artık et suyuna yaparım bu ay başlıycaz yedi olduk ama diş yok bizimkinde sanırım geç çıkartıcak,

Ya benim ter kokum değişti. Eşim lahmacun gibi kokmaya başladın diyo 😂😂 içim dışım kimyon oldu kimyon kokuyorum resmen 😂
Merhaba canım.
yaz gelince en büyük sıkıntı 😂
Sıveno Kadınlar için roll-on kullanmaya başladığımdan beri bu tip sıkıntılarım olmamaya başladı. %100 doğal içeriğiyle sağlıklı hem. kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.

Burda devamlı problem yaşayan bi ben varım galiba 😋 hep başıma bilmediğim şeyler geliyor ,
Doğumdan beşbuçuk ay sonra regl oldum ,iki ay üst üste bi sorun olmadı eski düzenimde hastalandım, ama bu ay beş gün geciktim ,test yaptım negatif çıktı . Kan testi verdim yine de , ama ben hormonal olduğunu düşünüyorum . Böyle bişey yaşayan var mı acaba .

Burda devamlı problem yaşayan bi ben varım galiba 😋 hep başıma bilmediğim şeyler geliyor ,
Doğumdan beşbuçuk ay sonra regl oldum ,iki ay üst üste bi sorun olmadı eski düzenimde hastalandım, ama bu ay beş gün geciktim ,test yaptım negatif çıktı . Kan testi verdim yine de , ama ben hormonal olduğunu düşünüyorum . Böyle bişey yaşayan var mı acaba .
Covit aşısı oldun mu bu günlerde?

X