2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar Merhaba biz de 6 aylık olduk ve ek gıdaya başladık. Patates kabak havuç yoğurt sıralaması ile 3 gün kuralıyla yapmamızı söyledi doktor sonrası tam bir muamma. Kitaplar farklı söylüyor takip ettiğim hesaplar farklı söylüyor
Siz nereyi takip ettiğiniz hangi sıralamayla ne verdiniz yardımcı olacak var mı aranızda?

İnsalllah...sağlıklı olsunlar da...

Valla canm hic biseye dikkat etmiyom onume ne gelse veriyom tattiriyorum ama duzenli olarak kasik mamasi kullaniyorum oda yemek yemeye alissin die bide benmkisi süt disinda herseye saldiriyo cok seviyo

Biz 4. ayda alt iki dışını birden çıkardık.Şimdi üst dişler geliyor.iyi bişey değil malesef erken çıkması ilk kızımda erken çıkarmıştı

Biz 4. ayda alt iki dışını birden çıkardık.Şimdi üst dişler geliyor.iyi bişey değil malesef erken çıkması ilk kızımda erken çıkarmıştı
bizimki 3 aylıkken başladı diş belirtileri 5 ay 20 günlükken çıkarttı 3 gün sonra da ikinci dişi çıktı şimdide üst dişi çıkacak diş eti baya şişmiş iki haftadır da hasta enfeksiyon da kapmış bı yandanda dişte çıkaracak ne uykumuz var ne birşey yiyebiliyor eridi resmen

Aynı durumdayız.şu bitkisel toplar varya ondan sipariş verdim bende.onu öneriyorlar.Deneyeceğim.sizde bi bakın isterseniz.ins çar çabuk çıkartırlar huysuzluk diz boyu bizde

İyi günler hanımlar herkese selam
Bizim kız bu ay katı gıdaya başladı çorba vs veriyorum ve üç gündür büyük tuvaletini yapmıyor , siz de buna benzer şeyler yaşadınız mı ??

Merhabalar 15 +2gunluk hamileyim bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim az çok anlayanlar grup da

Eklentiler

• 16280966136906588627473290639025.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 59
Selam arkadaşlar dün gece ilk ateşlenmemizi yaşadık denize girmişti ve büyükler güneşte biraz fazla tuttu sanırım bu sebepten 39,5 lardan düşmedi 5-6 saat.boğazlarında enfeksiyon yok idrarı temiz karın ağrısı yok keyfide yerinde ama ateş diş mi çıkaracak diyorum sizce dişte bu kadar ateşlenmesi normal mi

Merhabalar 15 +2gunluk hamileyim bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim az çok anlayanlar grup da
Kemiklerinin belirgin olduğu bi ultrasondan anlaşılır belki burdan seçilmiyor Yani ben anlamadım,mizacı erkeğe benziyor yalnız . 6,7 haftalık ultrason var mı

Arkadaşlar selam ,
Ben ek gıdada çorbalara yeni başladım ,bebeğime verecek tarif bulamıyorum sadece sebze ve tarhana veriyorum.tatsız tuzsuz çorba yemiyor bizimkiler gibi lezzetlendirilmiş olsun istiyor . Hergün tarhana versem sorun olur mu

Geçmiş olsun

Diş ateşi en fazla 38.3 oluyor diye biliyorum ben. Doktora da göstermişsiniz belli ki; onlar bir şey demediyse genel hali de yerindeysd düşer inşallah. Şu ara altıncı hastalık diye bir hastalık çık yaygınmış, 3 gün dirençli ateş sonrası döküntü yapıyormuş birkaç yerde gördüm, yine doktorlar daha iyi bilir ama belki öyle bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…