Kızlar merhaba mesajımı gören bilgisi olan dönüş yaparsa cok sevinirim. Oğlum salı gününden beri ateşliydi ara ara düştü cıktı en fazla 38 oldu ilk diş cıkarırkende böyle olmusru üstten dişi kabarmış o yüzden diye düşündüm neyse ha gecti ha gecicek derken bugun oldu ve hala huysuz ateşli ateşi suan 37,6. Dün eşim işten geldi biraz halsiz ve burnu akıyodu bugun akşam üstü hastaneye gitti cünkü baya burun akıntısı birazda ateş vardı üşüttü sandık tedbir amaclı test yaptırdı ve sonuc az çnce cıktı pozitif
cok morelim bozuldu odaya kapamıstı zaten kendini burun akıntısı basladığından beri hala odada cıkmadı ama ben bir iki kere ilac ve meyve götürdüm korona oldugunu öğrnmeden önce
sizce bebeğimde mi korona salı gününden beri ateş düşmüyor ama eşimde belirti dün başladı oğlum salıdan beri sadece ateş ve huysuzluk var . Acaba oğlum koronada babasınada mı ondan bulastı diye düşünüyorum ama öyle olsa banada bulasırdı ne yapcagımı şaşırdım doktoruda sehir dısındasymıs pztsi gelicekmiş onada yazdım henüz görmedi mesajımı. Odasına bir iki kez girdim inşallah bana bulasmaz
sizce eşim neler yesin ekstra korona olup atlatanlar fikir verirse cok sevinirim. Maskeyle emziriyorum bebeğimi ne olur ne olmaz diye