Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sansina gebelikleein hep boyle oluyor diyorYa doktor ne diyor bu duruma
Gebelil var gorunuyor ama bazi testler yalanci poztif gosterio. Hangi markaMerhabalar sizce gebelik varmı kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı
Eki Görüntüle 3569162
Senin sansina gebelikleein hep boyle oluyor diyor![]()
Kan en güvenilir sonuçtur. İdrar pozitif kan negatifse sonuç negatiftir. Eğer adet birkaç gün içinde başlamamış olursa 2 gün sonra tekrar kan verin.Başka yorum yapan yokmu?
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun inşallahCinsiyet partisi mi yapacaksınız ondan mı doktora gitti cinsiyet sonucu
Kizlar iyi bayramlar herkesefetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi
erkek bebis geliyor
![]()
Teşekkürler canım beylikdüzü uzak kalıyor ama bakıcamSanırım suan Beylikdüzü kolan hastanesinde çalışıyor burcu betul kazdal iyi doktordur ilk doğumum onda oldu
Ben bu perşembe sabah kan vereceğim sormayı unuttum bana gönderiyor musunuz diye umarım gönderiyorlardırTeşekkür ediyorumilk baştan demişti firma cinsiyet sonucunu sadece doktora gönderiyoruz diye :) siz yaptırdınız mı
Sağ ol canım bi bakayım ona daCanim bahcelievler medipolde reyhan has a ikili tarama için gittim iyi bi doktor baya bilgi veriyor ama yuz olarak çok soguk yuzlu guler yuzlu değil ben bahcelievler medipolde
Muhabbet halilogluna gidiyorum memnunum güleryüzlü
teşekkürler canım giderim belki bi bakayım rami bana yakın da oluyorRami hastanesi nehir bayrama gidiyorum çok çok memnunum
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz , çok teşekkür ediyorumBen bu perşembe sabah kan vereceğim sormayı unuttum bana gönderiyor musunuz diye umarım gönderiyorlardırçok heyecanlı süreçmiş
umarım sizinde gönlünüze göre olur her şey, sağlıklı şekilde gelsinler
![]()
Gözünüz aydın olsunKizlar iyi bayramlar herkesefetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi
erkek bebis geliyor
![]()
Ya sanrm enfeksiyonm artmis. Korkuyorm gitmeye.o kadr dikkat ediyorm bu bela nedirİlaç serum bi şeyler yapsaydı kaç haftadır böylesin
Enfeksiyonun ne durumda
Amiiiin amiiin inşallah. Gerçekten çok şükürSağlıkla gelsin bebişlerimiz , çok teşekkür ediyorumçok heyecanlı her anı en baştan. Çok şükür bugünlerimize
hangi firma ile anlaştınız
sağlıklı hemen çıksın sonuçlarınız
Enfeksiyondan dolayıda bulantı cok oluyor canmYa sanrm enfeksiyonm artmis. Korkuyorm gitmeye.o kadr dikkat ediyorm bu bela nedir
Korkma 20 den sonra yukarı cıkıyor o canmakşam eşim gelince açicaz ben sizede geçte olsa yazarım. Evet sen erkek demistin. Ya ultrasonda Eli ayagi vucudunu öyle güzel hareket ettiriyordu ki. Ama bebek ve plasenta çok aşşagida kanama alanida geçmemis var dedi. Kesinlikle kendine dikkat etmen gerek dedi. Kaç kerede sevişmek yasak dedi
![]()