Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kocayla bacı gardaşlığı 12.haftada da olsa bozarız inşallah bana komple yasaklayacak diye ödüm kopuyor🤭🤭
Bana gecen hafta izin cikti, ama izni verirken yerinizde olsam 10.haftayi beklerim dedi doktorcugum 🤣 oyle olunca haftaya uzattik abi kardesligimizi ajdjfjfj

Bir sey almama yeminimi bozdum, çocikimin ilk patikleri olmasin mi yahuuu 🩷
oyyy minnos ya teyzelerinin kuzusu😍 insallah giydirip fotosunuda atarsin
ben trendyol sepetimi doldurdum hem erkek hem kiz giysileriyle 😆 secerkende oyle ciddiyetle seciyorum ki sanki cinsiyyetini biliyorumda erkeyede kizada ciddiyetle seciyorum🤣🤣

oyyy minnos ya teyzelerinin kuzusu😍 insallah giydirip fotosunuda atarsin
ben trendyol sepetimi doldurdum hem erkek hem kiz giysileriyle 😆 secerkende oyle ciddiyetle seciyorum ki sanki cinsiyyetini biliyorumda erkeyede kizada ciddiyetle seciyorum🤣🤣
Ayyy amin insallah canim❣️🥰 ben hala cok ürkek davraniyorum o konularda, yoksa icimden simdiden odasini bile döşemek gecmiyor degil djdjjfjfjf. Ben de ama senin gibi bakarken hep kiz ve erkek seceneklerini bir arada bakiyorum, ama magazaya filan girince istemsiz kiz kiyafetlerine yoneliyorum cok sekerler 😍

Ayyy amin insallah canim❣️🥰 ben hala cok ürkek davraniyorum o konularda, yoksa icimden simdiden odasini bile döşemek gecmiyor degil djdjjfjfjf. Ben de ama senin gibi bakarken hep kiz ve erkek seceneklerini bir arada bakiyorum, ama magazaya filan girince istemsiz kiz kiyafetlerine yoneliyorum cok sekerler 😍
kiz evet oyle hele tokalar , yazlik elbiselerde cikiyor cok tatli

kiz evet oyle hele tokalar , yazlik elbiselerde cikiyor cok tatli
Ay o kadar guzel fistolu firfirli seyler var ki ya🌸🌸 hani o giysiler icin iki uc kiz dogurasi gelir insanin ajjdjd. Yazik oglan giysileri cok basic🤣 mavi yesil tonlari uzerine dinazor araba tren baskisi yap gec fiks menu 🙈🙈

Ay o kadar guzel fistolu firfirli seyler var ki ya🌸🌸 hani o giysiler icin iki uc kiz dogurasi gelir insanin ajjdjd. Yazik oglan giysileri cok basic🤣 mavi yesil tonlari uzerine dinazor araba tren baskisi yap gec fiks menu 🙈🙈
erkekler az masrafli. benim bir oglum var 7 yasinda 1 canta almistik kucukken kac yil kullandi cocuk zaten hepsi ayni 😀

erkekler az masrafli. benim bir oglum var 7 yasinda 1 canta almistik kucukken kac yil kullandi cocuk zaten hepsi ayni 😀
Erkeklerin en iyi yanlarindan biri o 😍 benim kuzenim 3 yasindayken bile magazalarda bu toka şu ayakkabi diye tepinirdi ajsjdjdjdj. Masallah canim sen buyutmussun bile oglun kocaman olmus🌸

kızlar iyi akşamlar herkese🥰 yemekten sonra çok fazla hazımsızlık oluyo sizde de var mı, midem ağzımda sanki geçirmek için uyguladığınız bi yöntem var mı😔

Çok halsizim grip oldum bayramın ilk gününde başladi burunlarim dolu dolu çok sinir oldum ya ne yapcam ben 😔

kızlar iyi akşamlar herkese🥰 yemekten sonra çok fazla hazımsızlık oluyo sizde de var mı, midem ağzımda sanki geçirmek için uyguladığınız bi yöntem var mı😔
Canim cok yedigimde ben de oyle oluyorum afedersin her an cikaracak gibi girtlagimda gibi. Cok yemezsem iyiyim ama. Sen de aclikla anlamadan fazla mi yiyorsun acaba

Erkeklerin en iyi yanlarindan biri o 😍 benim kuzenim 3 yasindayken bile magazalarda bu toka şu ayakkabi diye tepinirdi ajsjdjdjdj. Masallah canim sen buyutmussun bile oglun kocaman olmus🌸
evet canim buyudu simdi kardes istiyor. 2 dusuk oldu ondan sonra simdi insallah saglikla kavusuruz. oglum daha bilmiyor bisey ama senin karninda bebek var diyor hiss ediyor. daha ben test etmeden bilmeden bile karninda bebek var diyip kafasini karnima koymustu ondan 10 gun sonra testde cikti

bence de öyle oluyo, fazla geliyo sanırım yediklerim belki tam doymadan bırakmak lazım
Ben de ozellikle bulantimin olmadigi gunler yuksek performans yedigimde yasadim hep dikkat ettim de 🙈 az az sık sık yemeyi bu sebeple oneriyorlar sanirim

Back
X