Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Mükemmel hisler mükemmelllllll 🥹🥹🥹 kuşummmm sağlıklı olsun tabii ki önce sağlık cinsiyet hiç önemli değil ama insanın içinde de bi istek oluyor işte. Hayırlısı olsun inşallah. Kağıdı açınca at buraya da merak ediyorum 😅😅
Ayy evet rabbim bahitlarini güzel yazsin da. Kesinlikle yazicam

Kızlar istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım. Doktorunu tavsiye edebilecek olan veya düşündüklerime giden var mı? Şu ana kadar baktıklarım esenler medipol (damla yasemin yenliç kaya), bahçelievler medipol ( sema yılmaz, reyhan has) rami hastanesi ( nehir bayram), türkiye hastanesi (aslı coşkun şevket, aslıhan ergül, şifa ayşe savaş), güngören meltem (nuray günay), bilge hastanesi (gülçin babayeva). Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirim.
Sanırım suan Beylikdüzü kolan hastanesinde çalışıyor burcu betul kazdal iyi doktordur ilk doğumum onda oldu

Lioo Lioo nasıl durabiliyorsun bacimmm şimdiye 100 kere açmıştım 😂 bence aç cinsiyetine göre kutu hazırla eşine ❤️

Kızlar istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım. Doktorunu tavsiye edebilecek olan veya düşündüklerime giden var mı? Şu ana kadar baktıklarım esenler medipol (damla yasemin yenliç kaya), bahçelievler medipol ( sema yılmaz, reyhan has) rami hastanesi ( nehir bayram), türkiye hastanesi (aslı coşkun şevket, aslıhan ergül, şifa ayşe savaş), güngören meltem (nuray günay), bilge hastanesi (gülçin babayeva). Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirim.
Canim bahcelievler medipolde reyhan has a ikili tarama için gittim iyi bi doktor baya bilgi veriyor ama yuz olarak çok soguk yuzlu guler yuzlu değil ben bahcelievler medipolde
Muhabbet halilogluna gidiyorum memnunum güleryüzlü

Başka yorum yapan yokmu?
Canım bunda yorum yapılacak bişey yok ki. Kan da olmayan şey idrarda olmaz. Testler zaten yalancı pozitif çıkarır ben de gördüm yalancı pozitif kaç kere. Adet gecikince kan verirsin o zaman belli olur. Ev testleri güvenilir değil yani malesef. Eğer idrarda ısrarla pozitif çıkıyorsa bu enfeksiyon geçirdiğini gösterir

Rami hastanesi nehir bayrama gidiyorum çok çok memnunum

Merhabalar, fetal dna test sonucum geldi. Henüz doktorla görüşmedim. Yaptırdığım firma temiz demiş. Ppv değerleri yazıyor anlayamadım acaba bilen var mı detaylı 🌸

Kizlar iyi bayramlar herkese🤗 fetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi😂😊erkek bebis geliyor🩵
Ayyy bizim topigimizde erkek çok. Herkes kız senesi diyor ama bence erkek senesi 😅 sağlıkla gelsin minik prens 🥰 benimkide belli oldu kagida yazdi gece eşimle açicaz

Merhabalar, fetal dna test sonucum geldi. Henüz doktorla görüşmedim. Yaptırdığım firma temiz demiş. Ppv değerleri yazıyor anlayamadım acaba bilen var mı detaylı 🌸
Hiç anlamam cinsiyeti belli oldumu

Back
X