-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #34.101
biz hero babynin mamalarını denemedik henüz ama organik bebek bisküvilerine bayıldık. Onu kullanıyoruz devamlı. Kızımd aseviyor, atıştırmalık olarak veriyorum bazen ona da. Bebeğiniz mamasını sevdi mi hangi çeşidinden aldınız,deneyeyim ben deBende hero baby nin kaşık mamasını almayı düşünüyorum ama severmi sevmezmi bilmiyorum
ben ülkerin cici bebe bisküvisini veriyorum evet kaşık mamasını sevdi cnm bu aşağıdaki lerden alıyorumbiz hero babynin mamalarını denemedik henüz ama organik bebek bisküvilerine bayıldık. Onu kullanıyoruz devamlı. Kızımd aseviyor, atıştırmalık olarak veriyorum bazen ona da. Bebeğiniz mamasını sevdi mi hangi çeşidinden aldınız,deneyeyim ben de
bizimki 8 ay 26 günlük bu gün kontrol için gittik aşımızıda olduk 8 buçuk kilosu 76 cm boyu oğlumun boyu üst sınırda dedi hemşire kilosuda normal dediHanimlar mrb bebisleriniz kac oldu kac kilo olması gerekiyo kuzumun 8 ayını doldurdu
benim adetimde daha 3 aydır düzene girdi bizimde gündüz uykumuz yok denecek kadar az çok zor dalıyor uykuya uyusada 5 10 dk en fazla bazen ninni açıyorum bu şekilde uzun yatabiliyorSelam kızlar bebişim 9 aylık olacak artık az kaldı ama ben bu 8 aydan çok yoruldum ben bebeğime uyku eğitimi verdim kendi kendine uydururdu ama bu ay süreli kalkmak oturmak istiyor yatağında hep ayakta uyumuyor hacı yatmaz gibi sizde öyle misiniz ? Henüz adet de olmadım
Dış çıkarma dönemi olduğu için rahatsızlaniyordur, genel olarak hepsi aynı benimki de dahilSelam kızlar bebişim 9 aylık olacak artık az kaldı ama ben bu 8 aydan çok yoruldum ben bebeğime uyku eğitimi verdim kendi kendine uydururdu ama bu ay süreli kalkmak oturmak istiyor yatağında hep ayakta uyumuyor hacı yatmaz gibi sizde öyle misiniz ?
Henüz adet de olmadım
Merhaba canım hoşgeldin seni hatırlatıyorum doguramadiiimmm dediğin günleri bak geldi geçti 9 aylık oldular bileBen de yazmayalı aylar oldu. Emzirememek, hemen çalışmaya başlamak beni çok üzdü. Burada sizlerin yazdıklarını okudukça kendimi daha kötü hissediyordum. Ne günlerdi ya, ne güzeldi. Sürekli doğurmaya çalışıyordum
Benim oğluşumda tam 9 aylık 11 kilo 78 cm boy , boyu uzun olucak dedi bizede doktorumuzbizimki 8 ay 26 günlük bu gün kontrol için gittik aşımızıda olduk 8 buçuk kilosu 76 cm boyu oğlumun boyu üst sınırda dedi hemşire kilosuda normal dedi
Merhaba sasilik devam ediyormu acaba..bizim de 2aylik.ve cok.madirem.sasi yakaliyorum dailk 1 2 ay hep öyle geçti ama şuan geçti artık çok nadir oluyo şaşılık
maşallahBenim oğluşumda tam 9 aylık 11 kilo 78 cm boy , boyu uzun olucak dedi bizede doktorumuz
Selamlar kuzucum, benim miniğim artık büyüdü bu ilk evreleri geçtik ama sorunu görmüşken destekleşelim istedim.Hanimlar mrb bebisleriniz oturuyormu ek gıdaya basladinizmi ne veriyorsunuz nekadar veriyorsunuz
Ben de 6 aylıkken başladım herşeyden tattırıyorum artık bu ay özellikle arada yaptığım yemeklere tuz koymadan pişince ayırıyorum bir iki öğün bazenEk gıda konusunda neler yaşıyorsunuz bayanlar ,yemek yiyor mu bebekleriniz ,benimki süte memeye daha düşkün . Beş altı kaşık sevdiği şeylerden yiyor daha da ağzına sürmüyor
Çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba mesajımı gören bilgisi olan dönüş yaparsa cok sevinirim. Oğlum salı gününden beri ateşliydi ara ara düştü cıktı en fazla 38 oldu ilk diş cıkarırkende böyle olmusru üstten dişi kabarmış o yüzden diye düşündüm neyse ha gecti ha gecicek derken bugun oldu ve hala huysuz ateşli ateşi suan 37,6. Dün eşim işten geldi biraz halsiz ve burnu akıyodu bugun akşam üstü hastaneye gitti cünkü baya burun akıntısı birazda ateş vardı üşüttü sandık tedbir amaclı test yaptırdı ve sonuc az çnce cıktı pozitifcok morelim bozuldu odaya kapamıstı zaten kendini burun akıntısı basladığından beri hala odada cıkmadı ama ben bir iki kere ilac ve meyve götürdüm korona oldugunu öğrnmeden önce sizce bebeğimde mi korona salı gününden beri ateş düşmüyor ama eşimde belirti dün başladı oğlum salıdan beri sadece ateş ve huysuzluk var . Acaba oğlum koronada babasınada mı ondan bulastı diye düşünüyorum ama öyle olsa banada bulasırdı ne yapcagımı şaşırdım doktoruda sehir dısındasymıs pztsi gelicekmiş onada yazdım henüz görmedi mesajımı. Odasına bir iki kez girdim inşallah bana bulasmaz sizce eşim neler yesin ekstra korona olup atlatanlar fikir verirse cok sevinirim. Maskeyle emziriyorum bebeğimi ne olur ne olmaz diye
Bnde en baştna beri aşırı niyetliydim ama oğlum benden inatçı çıktı. Hiçbir şeyi uygulayamadm ve bu beni aşırı sinir ediyor. Kalkmasını azaltım dedim meme ağızdan çıktığı anda uyanmaya kadar düştü. Şimdi 45dk döngülerini aşamıyor. Helak oldum. Gece 1 de kalktı dün 3 buçuğa kadar uyanıktı ve full enerjiyle.Selam kızlar bebişim 9 aylık olacak artık az kaldı ama ben bu 8 aydan çok yoruldum ben bebeğime uyku eğitimi verdim kendi kendine uydururdu ama bu ay süreli kalkmak oturmak istiyor yatağında hep ayakta uyumuyor hacı yatmaz gibi sizde öyle misiniz ?
Henüz adet de olmadım
Bu ara benim kızın uyanması daha da arttı mem mem meme diye ağlıyor büyüdükçe daha zor oldu inşallah geçer yoksa ben bayılacağım gücüm kalmadı sabır çekip duruyorum bebeğimi çok seviyorum ama uykuya ihtiyacım varBnde en baştna beri aşırı niyetliydim ama oğlum benden inatçı çıktı. Hiçbir şeyi uygulayamadm ve bu beni aşırı sinir ediyor. Kalkmasını azaltım dedim meme ağızdan çıktığı anda uyanmaya kadar düştü. Şimdi 45dk döngülerini aşamıyor. Helak oldum. Gece 1 de kalktı dün 3 buçuğa kadar uyanıktı ve full enerjiyle.Ağlqyarak uyanıyor kendini parçalayana kadar ağlıyor meme dışında sakinlşmiyor. Tüm dnaışmanlarla ve dr la konuştum alışkanlık verme diyorlar. Çocık kendni bi saat parçalıyor ve asla yorulup sızmıyor. Normlde sbaah kadar uyanmadan yatacağa dönemdeyiz ben 3 -5 kez uyansaya bile razıyım.
Ben isteğe bağlı sezaryen 5500 fiyat aldım?Ben paylaşmıştım. İstanbul Beylikdüzü Kolan Hastanesi normal doğum 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300, mesai saatleri dışında doğum olursa +500 tl, suit oda olursa +150 tl daha.
Öncelikle geçmiş olsun. Topuk kanı değeri kaç çıkmıştı acaba? Teşhis için sadece topuk kanına mı bakıldı?Konjenital adrenal hiperplazi(kah) degeri yüksek cikti ama düşüş eğiliminde şuan fakulteye götürüyoruz çocuk endokrinoloji takip ediyor. Normal değerlere yaklaştık baya üç defa test yapıldı. İnşallah geçer hepsi Allah tüm hastalara şifa versin sağlıkla büyütelim inşallah evlatlarimizi