Biz de yaşadık meme reddini, şimdi üstünden 2 hafta filan geçti normale dönmüş gibiyiz. Seni çok iyi anlıyorum, o kadar psikolojim bozuldu ki o ara sütüm bile etkilendi ve azaldı. Ben de emzik kullanıyorum ama emzikten oldugunu düsünmedim cunku sadece uykuya geçişte kullanıyoruz emziği. Biberon kullanıyor musun? Biberon bazı akşamlar veriyordum, yatmadan önce uykusundayken biberon ile veriyordum sağdığım sütü. İlk yaptıgım şey biberonu kesmek oldu. bir kaç akşam saatlerce ağladı, çünkü açtı biliyordum. Mememi açtığımda bile çığlığı basıyordu kafasını diğer tarafa ceviriyordu. Yine de biberonu ortaya çıkarmadım ve tek yol gerçekten sabır
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
Farklı pozisyonlar dene, ayakta zıplata zıplata denedim, yan yatarak denedim. Her defasında farklı bir şekilde vermeye calıstım. Bir kaç günün sonunda yan yatarak az az emmeye basladı, yine de 2-3 dakika emip çekiştirip bırakıyordu. Bu böyle böyle arttı tekrardan toplamda 2 haftanın sonunda yeniden düzene girdi diyebilirim. 1 tam gün boyunca hiç emmediği de oldu ama açlıktan ağlamaktan kırılıyordu. Çok çok zor bir süreç umarım kısa sürede atlatırsınız, sakın pes etmeyin geçecek emin olun. Sağlam durmalısınız, tek çözüm sabır...