- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.461
Gayt normal kiz 1 güne mi takildin senHanımlar bebeğim 4 aylık olmasına 1 gün var ama sağlık ocağı aşıya çağırdı normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayt normal kiz 1 güne mi takildin senHanımlar bebeğim 4 aylık olmasına 1 gün var ama sağlık ocağı aşıya çağırdı normal mi
Ay ne bilim anne olunca her şeye takılır oldum. Aşı faydalı mı zararlı mı kakası normal mi ateşi var mı karnı doyuyo mu analık zorGayt normal kiz 1 güne mi takildin sen
Insan ilk cocukta oyle oluyo ama ikincisinde hic biseye takilmiyon herseye normal diyip geciyonAy ne bilim anne olunca her şeye takılır oldum. Aşı faydalı mı zararlı mı kakası normal mi ateşi var mı karnı doyuyo mu analık zor
bizimki 4-5 gunde yapmaya basladi normal dedi drGünde kaç defa yapması normal peki en fazla biliyor musunu
Rotarix canım 2 doz. Doktorumuz onerdiHanimlar mrb rota asisi yaptirdinizmi??? Hangi markayı yaptirdiniz acaba
Bizimde iki haftadır diş ağrıları başladı bu yüzden emmek istemiyor çoğu zaman ağrıdan dolayı ben ayakta emziriyordum çocuk müzikleri açıyorum gezdiriyorum evin içinde Ali babanın çiftliği seviyor onu söylüyoruz büyük oğlumla bu şekilde emzirmeye çalışıyorum bazen de uzanarakKızlar merhaba benim gene bir sorunum var bebeğim 3 aylık oldu Dün itibarıyla Bir haftadır yoğun bir meme reddi yaşıyorum ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum Kayınvalidem emzikten olabileceğini söylüyor ama bu zamana kadar böyle bir durum olmadı zaten aç olduğu zaman emziği emmiyor Yani emziği öyle de birden nasıl bıraktıracakmgim uyurken emziği alışmış çok ağlıyor uyumuyor emzik olmadan internetten de araştırdım 3 aylık olduğu için çevreye algısı arttığı için bu dönemde normal diyor ama ben kızım da bu durumu 7 ay yaşadım Psikolojim çok bozuldu o yüzden dayanamıyorum sakin olamıyorum ağlıyorum sürekli sanki Bebeğim beni sevmiyormuş gibi eşim de diyor memeyi bıraksa ne olur aç mı kalacak mama veririz diyor ama ben memeyi bırakacak emmeyecek diye kafayı yiyorum elimde olmadan çok stres ediyorum Ne yapacağım bilmiyorum Bana bir akıl verin lütfen geçecek deyin
Aynen cnm.ben de gece bi uyanıyorum elini emiyor kuzum. Hemen alıp emziriyorum. Bi de ayaklarını tepip üstünü açıyor. Uyku tulumu giydirdim artık. Oyuncaklara falan bakmaya başlamıştır senin oglun. Bizimki de yeni 1-2 haftadır bakiyor. Kızımdan kalan oyuncaklar vardı hepsini sildim veya yıkadım. Pillerini değiştirdik. Hepsi oyalıyor artık. Bizimki 1 hafta sonra tam 3 aylık olacak.Herkeste zayıf diyor anlamış değilim hemşireye gayet iyi dedi halbuki bizimki çok emmiyor bu aralar sürekli eli ağzında ısırıyo öyle gündüz en fazla toplasan 2 saat uyuyor
Bizde 3 ay 12 günlük olduk evet hepsini yapıyor cnm büyük oglumunda baya pilli oyuncakları var pilleri yok bizimde yeni pil alıp bı deneyim İnşallah sever diş etleri kaşınıyor diye bazen hiç Bir şey fayda etmiyor malesef inşallah çok uzamaz bu süreçAynen cnm.ben de gece bi uyanıyorum elini emiyor kuzum. Hemen alıp emziriyorum. Bi de ayaklarını tepip üstünü açıyor. Uyku tulumu giydirdim artık. Oyuncaklara falan bakmaya başlamıştır senin oglun. Bizimki de yeni 1-2 haftadır bakiyor. Kızımdan kalan oyuncaklar vardı hepsini sildim veya yıkadım. Pillerini değiştirdik. Hepsi oyalıyor artık. Bizimki 1 hafta sonra tam 3 aylık olacak.
anladım cnm 3480 doğdu 3buçuk kilo yani evet anne sütü alıyor sadece ara vermeye çalışıyorm ama ne mümkün hep meme istiyor 2 saatte bi neyse emekleynce verir heralde8 ocak benim de doğum. Kızım 5350 gr. Ama biz 2780 doğduk zaten. Doğum kilon da önemli. Anne sütü ile almışsa o kiloyu boşver yaa çocuk alması gerekeni alıyo demek ki
Erken başlamış kuzucuk diş kaşımaya. Benim.kizimin dişleri de 6 aylıkken çıkmıştı. Ek gıda döneminde ve sıcak.yaz aylarında baya zor olmuştu.Bizde 3 ay 12 günlük olduk evet hepsini yapıyor cnm büyük oglumunda baya pilli oyuncakları var pilleri yok bizimde yeni pil alıp bı deneyim İnşallah sever diş etleri kaşınıyor diye bazen hiç Bir şey fayda etmiyor malesef inşallah çok uzamaz bu süreç
Bence öyle 4 ya da 5 saat ara verip de ağlatmayın kuzuyu. Kilosu evet üst sınırda ama ileride yürüyünce zaten kilo verir. Anne sütünüz çok güzel kilo aldırmış. Ek.gida döneminde diyet öneriliyor benim kuzenimin kızından biliyorum. Mesela muz yerine elma armut veriyorlardı. Sekerli ve unlu herhangi bir besin yemiyordu. Ek gıda döneminde danışırsınız bir uzmana.anladım cnm 3480 doğdu 3buçuk kilo yani evet anne sütü alıyor sadece ara vermeye çalışıyorm ama ne mümkün hep meme istiyor 2 saatte bi neyse emekleynce verir heralde
İki haftadır böyleyiz evet çok erken başladı yazda geliyor çok korkuyorum o yüzden büyük oğlum 1 yaşına girecekti çıkarttı mesela ve ilk 3 dişi çok rahat çıkarttı sonrakilerde zorlandıErken başlamış kuzucuk diş kaşımaya. Benim.kizimin dişleri de 6 aylıkken çıkmıştı. Ek gıda döneminde ve sıcak.yaz aylarında baya zor olmuştu.
Diş etlerinin kaşındığını tam olarak nasıl anladın acaba nasıl tepkiler veriyorBizde 3 ay 12 günlük olduk evet hepsini yapıyor cnm büyük oglumunda baya pilli oyuncakları var pilleri yok bizimde yeni pil alıp bı deneyim İnşallah sever diş etleri kaşınıyor diye bazen hiç Bir şey fayda etmiyor malesef inşallah çok uzamaz bu süreç
Elini yumruk yapıp çok sert bi şekilde ısırıyor bide hafif bı şişlik oluşmuş salyası akıyor emzirirken de çığlık atıyor elini yumruk yapıp ısırıyor yine yaptığı hareketler den anlıyorum zatenDiş etlerinin kaşındığını tam olarak nasıl anladın acaba nasıl tepkiler veriyor
Tecrübe diyorsun yani inşallah kolay çıkarırElini yumruk yapıp çok sert bi şekilde ısırıyor bide hafif bı şişlik oluşmuş salyası akıyor emzirirken de çığlık atıyor elini yumruk yapıp ısırıyor yine yaptığı hareketler den anlıyorum zaten
Henuz diş değildir damakları pekişiyordur yani damak hazır hale geliyor dişetlerinin yerleri bizde de genişledi kabardı eli agzında emzigi gıcırdatıyo fln, memeyi reddediyor agzına alıyo iki cekiiş sonrra atıyo kendini hep aglıuor hic oynayım demiyo, oyuncaklara da hevesi kacmıs gibi ellemiyorBizimde iki haftadır diş ağrıları başladı bu yüzden emmek istemiyor çoğu zaman ağrıdan dolayı ben ayakta emziriyordum çocuk müzikleri açıyorum gezdiriyorum evin içinde Ali babanın çiftliği seviyor onu söylüyoruz büyük oğlumla bu şekilde emzirmeye çalışıyorum bazen de uzanarak
İnşallah canım İkinci çocuk olunca öyle oluyor galiba zaten 3 ayda kaşınmaya başlıyor çıkartması uzun sürebiliyor mesela görümcemin kızı 4 aylıkken başladı 9 aylıkken çıkarttı her çocuğun ki farklı oluyorTecrübe diyorsun yani inşallah kolay çıkarır
Bizimki cok cıvık ve gunde 2 3 kere yapıyor hatta tahlil yaptırdım normal değil diye ama bir sıkıntı cikmadi anne sütü alan bebeklerde olur dedi doktorGünde kaç defa yapması normal peki en fazla biliyor musunu