2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Heyet bir aylik veriyolar genelde doktorlar bir kereliğine ilk çocuğumda oyle yapmistim. ben dogumdan once 5 haftayı sonraya atmistom o zaman çalışabilir raporu almistim. Uzaktan egitim zamaninda ama yerime ucretli calistigi icin ben ders vermiyordum dolayisiyla ek derste almiyordum milli egitimle konusmustum o zaman yerindeki ucretliyi cikaramayiz demisti bu pandemi kurallarından doalyi çıkarmak yasak kendisi istese çıkabilir. Oyle ben sadece calisiyo gözüküyordm .
Yani belki hala ayni kural geçerlidir milli egitimle konis istersen
Şu an benim yerime ücretli yok canım.diğer mat. Öğretmenleri giriyor derse

Bunu ilk defa sizde duyuyorum ama doğru olabilir. Bebegim çok gazlı bir bebek değildi.2 buçuk ayından sonra 2 kez acillik olduk lavman yapıldı.ben çaya yormamıştım içinde rezene olduğu için.
Siz nasıl kullandınız acaba günde kaç defa benim 7. Günüm ama 4.günü bi etki etti sütüm çoğalmıştı ondan sonra tekrar eski haline döndü bende bi hevesle almıştım oysaki

Bu arada kendi doktorumada gittim.Ben iğne olmak istiyorum korunma yöntemi olarak dedim.Ben iğneyi önermiyorum dedi adeti çok düzensizleştiriyo birde kanam fazla oluyo dedi gel spiral takalım dedi dedim yok ben korkuyorum ondan😂😂😂 o kadar doğum yaptım ondanmı korkuyosun dio doktorda 😂😂

Siz nasıl kullandınız acaba günde kaç defa benim 7. Günüm ama 4.günü bi etki etti sütüm çoğalmıştı ondan sonra tekrar eski haline döndü bende bi hevesle almıştım oysaki
Ben kahvaltıda yada ara öğünlerde içine 1 tatlı kaşığı şeker atıp 5 dk demleyip günde 3 kez tuketiyordum.daha sonra 1 kez içmeye başladım.

Bu arada kendi doktorumada gittim.Ben iğne olmak istiyorum korunma yöntemi olarak dedim.Ben iğneyi önermiyorum dedi adeti çok düzensizleştiriyo birde kanam fazla oluyo dedi gel spiral takalım dedi dedim yok ben korkuyorum ondan😂😂😂 o kadar doğum yaptım ondanmı korkuyosun dio doktorda 😂😂
Bana da daha yaşın küçük iğneyi daha ileriki yaşlarda öneriyorum dedi bu arada yaşım 31.

Kızlar bugün 2. Ay aşımızı olduk 1 ayda 600 gr almış 4100 gr olmuş sizce nasıl kilo alimi bana az geldi. Sütüm var ama demekki yağlı değil

Kızlar bugün 2. Ay aşımızı olduk 1 ayda 600 gr almış 4100 gr olmuş sizce nasıl kilo alimi bana az geldi. Sütüm var ama demekki yağlı değil
600 gram sanırım sınır; ama sütün yaramaması veya yağlı olmaması durumuna ben inanmıyorum pek. Sonuçta vücudumuz bebeğin ihtiyacına göre üretiyor. Ama şey olabilir belki emerken göğsünüzü tam bitiremiyordur öyle olunca son sütü alamıyordur

600 gram sanırım sınır; ama sütün yaramaması veya yağlı olmaması durumuna ben inanmıyorum pek. Sonuçta vücudumuz bebeğin ihtiyacına göre üretiyor. Ama şey olabilir belki emerken göğsünüzü tam bitiremiyordur öyle olunca son sütü alamıyordur
Aslında bi göğsümü yarim saat falan emziriyorum canim

Ben oluşturdum canım bayadır yapıyorum akşam üstü 19.00 şekerleme yaptırıp azıcık süt veriyorum tam doyurmuyorum 20,45 duş aldırp masaj yapıp 21de sütünü içirip gazını çıkarıp yatırıyorum yani 1,5 aydır belki fazla durum bu gecede 2 kere süt içmeye kalkıyor sabah 7de ablayla birlikte uyanıyo ablayı servise bırakıp geliyoruz bi süt veriyorum tekrar uykuya yatıyoruz 9 gibi filan uyanıyoruz
Bir ara benimki de 9 civarı derin uykuya daliyordu ama son 1-2 haftadır ayni saatte de yatırsam dalamıyor, uyaniyor😕

Kızlar bebeklerinizin etrafa dikkatleri arttı mı ?
Bi fırt memeden çekiyor 2 saat etrafa bakıyor 🤦🏻‍♀️
Düzgün emdiği yok🤷🏻‍♀️

Doktor artık eskisi kadar kilo almasını bekleme 500-600 gr alsa yeter dedi.

Ben oluşturdum canım bayadır yapıyorum akşam üstü 19.00 şekerleme yaptırıp azıcık süt veriyorum tam doyurmuyorum 20,45 duş aldırp masaj yapıp 21de sütünü içirip gazını çıkarıp yatırıyorum yani 1,5 aydır belki fazla durum bu gecede 2 kere süt içmeye kalkıyor sabah 7de ablayla birlikte uyanıyo ablayı servise bırakıp geliyoruz bi süt veriyorum tekrar uykuya yatıyoruz 9 gibi filan uyanıyoruz
Peki akşam dokuzda uyuduktan sonra alt değiştiriyor musun. Bakalım bugün senin dediğini yaptım, uyanmazsa yeni uyuttum başında bekliyorum. Beşten beri cok uyutmamaya çalıştım, ona rağmen tavşan uykusunda uyumuyor bi türlü. Mesajı tamamlayamadan geri uyandı bak . İnanılmaz derecede el emiyor ya. Uykuda bile kaşınıyor diş etleri uyanıyor,bizi de uyandırıyor. Şap sup emiyor. Sizin de öyle mi kızlar ya

Kızlar bebeklerinizin etrafa dikkatleri arttı mı ?
Bi fırt memeden çekiyor 2 saat etrafa bakıyor 🤦🏻‍♀️
Düzgün emdiği yok🤷🏻‍♀️

Doktor artık eskisi kadar kilo almasını bekleme 500-600 gr alsa yeter dedi.
Canım benimki çok açken full konsantre memede ama akşam baba geldikten sonra sürekli babaya dönüp bakiyo😬 memede agulamaya falan çalışıyo 😅
Peki akşam dokuzda uyuduktan sonra alt değiştiriyor musun. Bakalım bugün senin dediğini yaptım, uyanmazsa yeni uyuttum başında bekliyorum. Beşten beri cok uyutmamaya çalıştım, ona rağmen tavşan uykusunda uyumuyor bi türlü. Mesajı tamamlayamadan geri uyandı bak . İnanılmaz derecede el emiyor ya. Uykuda bile kaşınıyor diş etleri uyanıyor,bizi de uyandırıyor. Şap sup emiyor. Sizin de öyle mi kızlar ya
Dün bizimki de beşikte uyurken parmaklarını emiyodu hemde derin uykuda 😂 aç zannedip aldım emzireyim diye ama boşa uykusunu açtım, keyfî emiyomus🤷

Sabah 7de değiştiriyorum bez hiç.bi zaman gece almadım bezini . Desteklimi uyuyı biz sallanıyoruz maalesef bi 10 dk filan sallıyorum bide sürekli eee eee diyorum eee dediğim zaman uyku olduğunu anlıyor bizim daha salyalarımızda başlamadı kızım çok geç çıkarmıştı sanırım oğlumda öyle olacak ilk gün belki verim alamayabilirsin bi kaç gün dene bence oda anlar artık uyku vakti olduğunu büyüdüler çünkü

X