- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.981
Oğluma letgodan fisher price sevimli orman aldım işte bazen kullanıyo ama 1-2 ay daha bekleticemm olmazsa satarımm bugün arkadaşım geldi 4 aylık bebeği oyuncaklarını sevdi uyudu filan gördükçe sever belkiletgo da baktım buna 250 civarı ya hem az kullanılmış ürünler kesin
Oyun halısını bugün benim oğlum da ilk defa yattı baya sevdi bakındı da ilgisini cekti biraz da olsa oyalanir da tuvalete bari gidebilirimOğluma letgodan fisher price sevimli orman aldım işte bazen kullanıyo ama 1-2 ay daha bekleticemm olmazsa satarımm bugün arkadaşım geldi 4 aylık bebeği oyuncaklarını sevdi uyudu filan gördükçe sever belki
Merhaba hangi açılardan söz ediyorsunuz?Bende yaptırıcamda yaklasık 700tl tutuyor ikisi acaba heryerde aynı mı diye merak ettim özel muayanesi olan bi doktora gidiyoruz, nette okudum eczaneden alıp sağlık ocağında da vurdurulabiliyormuş
Rota ve menenjit canımMerhaba hangi açılardan söz ediyorsunuz?
Teşekkür ederim canımRota ve menenjit canım
Kızlar yanınızda yatırmaya nasıl cesaret ediyosunuz ben cok korkuyorum gece üstüne falan cıkarım diye, bir kac kez sabaha doğru yatarak emzirdim uyuyakalmısım oğlumda uyumus kaldırıp beşiğine yatırınca uyanıyor benim yanımda uyumak istiyor oda ama ben cok korkuyorumBenim oğlum da yanımda uyuyo canım ama ter yok. Çok mu örtüyosun acaba üstünü
Gözlerini açıp kapatip gülme var rüya görüyorKızlar oğlum uyurken hızlı hızlı nefes alıp gözlerini acıp kapatıyo ve gülüyor gibi yapıyo tam uykuya dalmadan önce . Sizinkilerde de. Var mı bu durum
Canım biz 10 günlükten beri aramızda yatırıyoruz. Eşim de ben de yattigimiz gibi kalkıyoruzKızlar yanınızda yatırmaya nasıl cesaret ediyosunuz ben cok korkuyorum gece üstüne falan cıkarım diye, bir kac kez sabaha doğru yatarak emzirdim uyuyakalmısım oğlumda uyumus kaldırıp beşiğine yatırınca uyanıyor benim yanımda uyumak istiyor oda ama ben cok korkuyorum
Evet hatta bu ara bide sesli gülmeye başladı kıkır kıkır gülüyo resmen ama sadece uykuya dalarkenKızlar oğlum uyurken hızlı hızlı nefes alıp gözlerini acıp kapatıyo ve gülüyor gibi yapıyo tam uykuya dalmadan önce . Sizinkilerde de. Var mı bu durum
Babynest iyi olur evet ama ortamıza koyamam eşim cok deli yatıyorCanım biz 10 günlükten beri aramızda yatırıyoruz. Eşim de ben de yattigimiz gibi kalkıyoruzalıştık bide artık sıkıntı olmuyo ama kendi yatağı, baby nest falan vars onun içine koyup alabilirsin yanına, sana da kolay olur
Ben de bir süredir aynı yatakta yatıyorum oğlumla, diğer türlü beşiğe koyunca bizimki de çok sık uyanıyor anne yanı olmasına rağmen. Bizde de ben sakin yatarım ama eşim daha çok kıpırdanır o yüzden bi de zaten reflüsü var diye reflü yatağı aldık, o iyi oldu. Bebeğin başı yükselmiş oluyor, ben de onu reflü yatağına koyduktan sonra elimi ellerinin üzerine koyuyorum ki kendini irkiltip uyandırmasın diye. En çok başarı sağladığımız yöntem bu oldu.Kızlar yanınızda yatırmaya nasıl cesaret ediyosunuz ben cok korkuyorum gece üstüne falan cıkarım diye, bir kac kez sabaha doğru yatarak emzirdim uyuyakalmısım oğlumda uyumus kaldırıp beşiğine yatırınca uyanıyor benim yanımda uyumak istiyor oda ama ben cok korkuyorum
O zaman kendi tarafına yatırabilirsin canım ancakBabynest iyi olur evet ama ortamıza koyamam eşim cok deli yatıyor
Benimkini de koyum artik. Erken diye duşünüyordum. Ilk oglumda neler yaptim unuttum ben ya huOyun halısını bugün benim oğlum da ilk defa yattı baya sevdi bakındı da ilgisini cekti biraz da olsa oyalanir da tuvalete bari gidebilirim
Bize doktor ocean ya da wellcare demişti biz wellcare kullanıyoruz ama hiç öyle nasıl bi fark var mı bilmiyorum.Günaydın herkese
Gerçi gün ayalı çok olmuştur eminim çoğumuz da
Devletin verdiği D vitamini bitmek üzere organik bi D vitamini almak istiyorum şimdi. Ocean Çok öneriliyor mühendisin oğlunun da Yıldız listesinde başka Seçenekler var. Siz neler kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz? Aralarında fark var mı bilmiyorum hiç
Günaydın herkese
Devletin verdiği D vitamini bitmek üzere organik bi D vitamini almak istiyorum şimdi. Ocean Çok öneriliyor mühendisin oğlunun da Yıldız listesinde başka Seçenekler var. Siz neler kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz? Aralarında fark var mı bilmiyorum hiç
Bize de pedia d önerdi canım, onu kullanıyoruz.Günaydın herkese
Benim oğlan da 52 günlük oldu. Benimki zaten kolik bebek. Hiç uyumuyordu, halen uyumuyoe cnm..Kızlar benim kızım bugün 50 günlük oldu 3 gündür falan uykuları tamamen gitti. 10 dakika uyuyup uyanıyor. Sizinkiler ne durumda?