- 20 Haziran 2013
- 3.139
- 2.204
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.021
Canim ya bizde de cikti süt alerjisi. Seninle mesajlasalim destek olalım. Sakın üzülme şu an bizim sütümüz lazım bebeklerimize. Mama veremeyiz zaten. Ben süt ürünleri, dana eti, tahin, susam, yumurta, tavuk ve kabuklu kuru yemiş yemiyorum 1 haftadır.Kızlar bu gün oğlumu çocuk gastroenteroloji bölümüne getirdik süt ve Besin alerjisi çıktı 1 yaşına kadar diyet yapıcam
Ben hic bir sey yapmıyorum temizlik namina. Sadece banyo wc yapiyorum. Eşim evi süpürüyor, annem de haftada bir yüzeysel yardım ediyor. Artık 40 ı'm çıktığı için benden beklerler ama. Benim hic halim yok, camlar berbat halde.Haftada bir
bir dip kose ancak yapabiliyorum bide sezaryan oldugumdan korkuyorum is yapmaya patlarim diye
Biz de ilk pedi D almistık. Ben de ocean almak istiyordum cnm. Doktorumuz hepsi ayni gerek yok organik olmasına falan dedi ama bilemedim.Günaydın herkese
Gerçi gün ayalı çok olmuştur eminim çoğumuz da
Devletin verdiği D vitamini bitmek üzere organik bi D vitamini almak istiyorum şimdi. Ocean Çok öneriliyor mühendisin oğlunun da Yıldız listesinde başka Seçenekler var. Siz neler kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz? Aralarında fark var mı bilmiyorum hiç
YapmıyoruzKizlar ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz... Benim halim kalmıyor temizliğenormalde çok titiz bir insanım... Keşke öyle olmasaydım psklojim bozuluyor bu durumda evim ufak ve robot süpürge kullanıyorum ama halıları kaldırıp dip köşe temizlik yapmayı çok ozledim
Ben de 1 hafta önce kurmuştum oyun halısını. Pek anlamadı. Yine denerim bir süre sonra. Bir de bebekler her şeyi siyah beyaz görüyormuş. Ben de canlı renkleri görüyorlar sanıyordum. Sabahları keyfi yerindeyken şarkı açıyorum, bebek şarkıları, baby mozart, ninniler vs. Yüzüne otobüs gelmiş durakta durmuş bippp diye oyunlar yapıyorum. Konuşuyorum ama tabi yaptıklarımdan bir tepki vermiyor henüz. Öyle arada gülümsüyor. Babası konuşurken dik dik bakiyor ona. Benim sesimi duyunca beni tanıyor hemen. 2 aylık olunca biraz daha gelişir motor ve bilişsel becerileriBenimkini de koyum artik. Erken diye duşünüyordum. Ilk oglumda neler yaptim unuttum ben ya hu
Bende mutfak dolaplarinagiricem bu hafta gorumcecik gelcekmis bana iki ay sonra bebek gormeyeBen hic bir sey yapmıyorum temizlik namina. Sadece banyo wc yapiyorum. Eşim evi süpürüyor, annem de haftada bir yüzeysel yardım ediyor. Artık 40 ı'm çıktığı için benden beklerler ama. Benim hic halim yok, camlar berbat halde.
Ben biraz salıncağa koyuyorum 10 dk orada oyalanır cok sancili degilse. Biraz arabasına koyarim arada bir. Onun disinda hep kucagimda. Sallarim, oynarim falan.. zaten kolik krizi de tuttu mu, anca sankinleştirmeye çalışırım. Eğer bendeyseler, arada annem el atar, arada kaynanam el atar. Bir avuç çocuk hakkından geldi yemin ederim.. perişanim.İnsan ne yapacağını da şaşırıyor, o uyumadikca acaba aç mı diye paranoya yapıyorum. Bir de koyduğum yerde durmuyor ki küçücük bebeğe ne yaptıracağımi şaşırıyorum. Uyumayinca siz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Benim görumcem dogumda hastaneye gelip gitti 2 ay evvel. Henuz gelmedi. Evlerimiz 20 dk mesafede.Bende mutfak dolaplarinagiricem bu hafta gorumcecik gelcekmis bana iki ay sonra bebek gormeyecnm sana yazdim da girmemissindir senin doktor iki ay sonra spora basla demisti dimi benimki uc ay sonra dedi
Evt aynen. Bebimki de pek anlam veremiyor yaptiklarima. Konusuyorum dinliyor. Sesli oyuncak salliyorum, tarafina bakiyor falan. Ama zaten benim bebe kolik, uyanik saatlerinde genellikle ağlar..Ben de 1 hafta önce kurmuştum oyun halısını. Pek anlamadı. Yine denerim bir süre sonra. Bir de bebekler her şeyi siyah beyaz görüyormuş. Ben de canlı renkleri görüyorlar sanıyordum. Sabahları keyfi yerindeyken şarkı açıyorum, bebek şarkıları, baby mozart, ninniler vs. Yüzüne otobüs gelmiş durakta durmuş bippp diye oyunlar yapıyorum. Konuşuyorum ama tabi yaptıklarımdan bir tepki vermiyor henüz. Öyle arada gülümsüyor. Babası konuşurken dik dik bakiyor ona. Benim sesimi duyunca beni tanıyor hemen. 2 aylık olunca biraz daha gelişir motor ve bilişsel becerileri
Sen süpersin ya. Ne dip kosesi, en son dkgumdan once yaptim..Haftada bir
bir dip kose ancak yapabiliyorum bide sezaryan oldugumdan korkuyorum is yapmaya patlarim diye
Bu arada sen nasil oyaliyorsun? Ben de anca altinı ac, yedirmeye caliş sersem oldum yemin ederimİnsan ne yapacağını da şaşırıyor, o uyumadikca acaba aç mı diye paranoya yapıyorum. Bir de koyduğum yerde durmuyor ki küçücük bebeğe ne yaptıracağımi şaşırıyorum. Uyumayinca siz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Yapmayinca geriliyorum cnm ya iki çocuk mecbur kalıyorumSen süpersin ya. Ne dip kosesi, en son dkgumdan once yaptim..
Bayılıyorum bu gorumceciklere hayranim dogrusu benim yengem hamile duydugumda telefonda sevincten agladim biraz abi sevgisine bagli belkideBenim görumcem dogumda hastaneye gelip gitti 2 ay evvel. Henuz gelmedi. Evlerimiz 20 dk mesafede.
Esim gelme deseydin dediBenim görumcem dogumda hastaneye gelip gitti 2 ay evvel. Henuz gelmedi. Evlerimiz 20 dk mesafede.
Sanirım beni pek sevemedi. 10 yilda ilişkimizin üzerine pek de birşey koyamadık.Bayılıyorum bu gorumceciklere hayranim dogrusu benim yengem hamile duydugumda telefonda sevincten agladim biraz abi sevgisine bagli belkide
Yok ya, benimki demez. Uymamıştır der o kadar.Esim gelme deseydin dedi
Çok sağol canım Dr bana süt ve süt ürünleri kabuklu çerez susam tahin yasak dedi inşallah geçer moralim çok bozukÇok geçmiş olsun canım yakın bir tanıdığım da öyle diyet yapıyor şuan yumurta vs de yemiyor hiç inşallah geçecek
Tamam olur canım çok bilgisizim bu konuda zaten iyi olur Dr da senin için çok zor olucak eğer sütün azalırsa raporlu mama yazarım dedi bende istemiyorum mama vermeyi inşallah gerek kalmazCanim ya bizde de cikti süt alerjisi. Seninle mesajlasalim destek olalım. Sakın üzülme şu an bizim sütümüz lazım bebeklerimize. Mama veremeyiz zaten. Ben süt ürünleri, dana eti, tahin, susam, yumurta, tavuk ve kabuklu kuru yemiş yemiyorum 1 haftadır.
Benimki biraz kızmışYok ya, benimki demez. Uymamıştır der o kadar.
Kurban olsun sanaSanirım beni pek sevemedi. 10 yilda ilişkimizin üzerine pek de birşey koyamadık.
Bak kaynanamin haķkını yemeyim, hergun gelir yemeğimi yapar, camasirmi yikar toparlar. Sagolsun.