- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.961
Benim de 2 cocuk canim. Gun icinde annem, kayinvalidem gelip giderler ama sabahlari kalkariz, esim haizrlanir ise gider 7.00 da evden cikar. Bebek uyanik olur o saatlerde, aglarken büyük oğlanı hazirlarim. Servis gelir kapidan teslim ederim. (Gecen haftaya kadan benimle evdeydi bu arada.)Kalirik bebekle artik. Arabasina koyarim, mutfaga gecerim. Toparlarim ortaligi, kahvaltimi hazirlarim. Saat kactan sonra annem gelir. O gelene kadar ben zaten islerimi toparlamis olurum. Yapilabiliyor hersey, hic endise etme. Cok kisa zamanda adapte olursun. Benim sanssizligim bebegin hic uyumamasi. Cok uykusuz bir hale geldi son 2 haftada. Gunduz uykusu hic yok cunku sancili bebek.
Benim kaynanam oglen gelir hergun ve yemegimizi yapar aksam icin, camasirimi yikar serer. Ama yakinda ona da gerek olmadigini soyleycegim, cunku artik kendim yapabiliyorum. Adapte oldum.
Benim kaynanam oglen gelir hergun ve yemegimizi yapar aksam icin, camasirimi yikar serer. Ama yakinda ona da gerek olmadigini soyleycegim, cunku artik kendim yapabiliyorum. Adapte oldum.
benim de 2 cocuk , esim genelde iş seyahatinde annemi esir aldim kadin bizimle yasiyor 50 gundurbugün artik evine döndü ben de artik cocuklarla beraber hayatta kalmaya calisicam