- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.961
benim de 2 cocuk , esim genelde iş seyahatindeannemi esir aldim kadin bizimle yasiyor 50 gundur bugün artik evine döndü ben de artik cocuklarla beraber hayatta kalmaya calisicam
Ahah son cümle süperBenim kv de de diyor gaz falan bilmezdikbenim kv ye göre onun çocukları gaz ağlama vs hiç bir problem yaşamamış... Ayrıca gazı da şimdiki gelinler icat etmiş
bizde eldiven var hep onunla emmeye çalışıyorBenim bebisde dun gece elini agzina koydu önce hafif eksitti yüzünü sonra begendi tadini galiba emip durdu coooookkk tatliydi
Sadece anne sütü mü alıyor? Benim doktorum 10 güne kadar normal demişti kaka yapmaması.Arkadaşlar gliserinli çocuk fitili kullanan var mı? 1 haftadır kaka yapmıyor diye verdi doktor. Ne kadar sürede etki ediyor acaba ?
Cok tatli oluyorlar gerçekten bu kadar sevilmese bakilmazlar heraldeAhah son cümle süper
bizde eldiven var hep onunla emmeye çalışıyoremziği veriyorum hemen emeceksen bunu em diye
Mama ile besliyorsun anne sütü mü canım belki mama ile besleniyorsa ondan demiş olabilir ama 2 aylık bebek için obez olur demesi çok komik olmuş zaten dişleri falan çıkmaya başlayınca ağrıdan acıdan zayıflıyor bebekler bünye sağlam olsunBakma doktora hepsi ayri birsey söylüyor bir doktor sutun yariyo dedi ikinci cok mu besliyon ne veriyon begege diyip durdune vercem sanki kucucuk bebege pekmez icirmiyom ya doysa yemez zaten esim soylenip duruyo emzirme migdesi patlicak doktor ne dedi diyo kendi bildigimi yapiyorum doymus olunca vermiyorum ki emmiyo o zaman tosun gibi bebekler var obezmi abim iki aylıkken 9 kiloymus düşünsene simdi otuz yaşında gayrt ideal bir kiloda verin yiyip buyusunler
Yok cnm anne sütü söyleme rağmen kac kez ne veriyorsun dedi doktor bi acayipti dogrusu aynen bi hastalansalar eriyorlar hemen can boğazdan gelir demişlerMama ile besliyorsun anne sütü mü canım belki mama ile besleniyorsa ondan demiş olabilir ama 2 aylık bebek için obez olur demesi çok komik olmuş zaten dişleri falan çıkmaya başlayınca ağrıdan acıdan zayıflıyor bebekler bünye sağlam olsun
Bizimki de öyle dedi ama artık huzursuzluğu çok artmıştı ıkınmaktan uyumadı hiç. Neyseki fitili verdik 45 dakika sonra yaptı baya. Banyo da yaptırdık hemen. İnşallah uyurSadece anne sütü mü alıyor? Benim doktorum 10 güne kadar normal demişti kaka yapmaması.
kesinlikle katılıyorum. Evlat sevgisi olmasa bu uykusuzluklar falan çekilmezzzCok tatli oluyorlar gerçekten bu kadar sevilmese bakilmazlar heralde
Dimi o bakislar olmasaBizimki de öyle dedi ama artık huzursuzluğu çok artmıştı ıkınmaktan uyumadı hiç. Neyseki fitili verdik 45 dakika sonra yaptı baya. Banyo da yaptırdık hemen. İnşallah uyur
kesinlikle katılıyorum. Evlat sevgisi olmasa bu uykusuzluklar falan çekilmezzz
Fitili nasıl veriyorsunuz, ben beceremedimBizimki de öyle dedi ama artık huzursuzluğu çok artmıştı ıkınmaktan uyumadı hiç. Neyseki fitili verdik 45 dakika sonra yaptı baya. Banyo da yaptırdık hemen. İnşallah uyur
kesinlikle katılıyorum. Evlat sevgisi olmasa bu uykusuzluklar falan çekilmezzz
İçeri doğru ittirip girişte parmağımı tuttum biraz sonra poposunu ellerimle hafif sıktım.Fitili nasıl veriyorsunuz, ben beceremedimpoposuna tutuyorum eriyor içeri girip görmediğinden emin degilim
Elde çok uzun tutmamak lazım yoksa eriyor hemen. Ben sol elimle popoyu açıyorum fitili girişe yerleştirip hızlıca sağ işaret parmağımla sokuyırum sonra sağ elimle poponun yanaklarından sıkıyorum ıkınıp çıkarmaması için. Çok sık verdiğim için ustalaştımFitili nasıl veriyorsunuz, ben beceremedimpoposuna tutuyorum eriyor içeri girip görmediğinden emin degilim
Ikınıp pıt pıt dışarı atmaları yok mu bir deElde çok uzun tutmamak lazım yoksa eriyor hemen. Ben sol elimle popoyu açıyorum fitili girişe yerleştirip hızlıca sağ işaret parmağımla sokuyırum sonra sağ elimle poponun yanaklarından sıkıyorum ıkınıp çıkarmaması için. Çok sık verdiğim için ustalaştım
Ben bunu kullanmıyorum o yüzden bunun için bir yorum yapamam ama ana kucağı tamamen şans bebekler sevmeyebiliyor çünkü. O kadar para verip 4 moms alıp onu bile hiç kullanamayanlar var. Sen de bi şansını dene istersen olmazsa satarsın ya da bi yakınına verirsinEki Görüntüle 2797013 Arkadaşlar herkese merhaba , acaba bu anakucağını kullanmış öneren var mı :) nasıl acaba benim içime sündi gibi ama emin olamıyorum
O yüzden letgodan almak mantıklı geliyor bana ben aldım çokta sevmedi sıfırları 600_700 ben 200e aldımBen bunu kullanmıyorum o yüzden bunun için bir yorum yapamam ama ana kucağı tamamen şans bebekler sevmeyebiliyor çünkü. O kadar para verip 4 moms alıp onu bile hiç kullanamayanlar var. Sen de bi şansını dene istersen olmazsa satarsın ya da bi yakınına verirsin
Ben bunu kullanmıyorum o yüzden bunun için bir yorum yapamam ama ana kucağı tamamen şans bebekler sevmeyebiliyor çünkü. O kadar para verip 4 moms alıp onu bile hiç kullanamayanlar var. Sen de bi şansını dene istersen olmazsa satarsın ya da bi yakınına verirsin
letgo da baktım buna 250 civarı ya hem az kullanılmış ürünler kesinO yüzden letgodan almak mantıklı geliyor bana ben aldım çokta sevmedi sıfırları 600_700 ben 200e aldım
Bana kızımda bi tanıdık vermişti tiny love güzel ama kızımmm sevmemişti gerçekten şans yaniletgo da baktım buna 250 civarı ya hem az kullanılmış ürünler kesin