2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebek haberini nasıl aldınız eşlerinize nasıl söylediniz
Sabah 7 buçukta uyku tutmadı test yaptım pozitifti. Eşimin uyanmasını hiç bekleyemedim kalk kalk baba oluyorsun dedim adam uyanıp anlayana kadar bayağı vakit geçmişti rüya filan sanmış

Kizlar bisey sorcam ya henuz gobegimizin buyumesi icin cok erken biliyorum ama 2 gundur benim karnim acayip sisti ama gaz falan da yok yemek de cok yiyemiyorum zaten malum sebepten niye boyle sisti acaba. Sizin de siskinlik oluyor mu?
Ramazandan önce 56 kiloydum şu an 54 üm ama benim de göbeğim çıktı. Birkaç ay sonra nasıl oluruz düşünemiyorum

Bende eşimin tam doğum gününde ogrenmistim ultrosan fotoğrafini kutuya koyup vermiştim şoka.girmisti aglamisti resmen.kizim var 3yasinda ona da soyledik kardesin olucak diye nerd hani dedi sonra karnımda biraz büyücek cikicak dedik şimdi gelip.gidip karnımı öpüyor kardesim emin olucak diyor ismi bile belli bı kızım var ve erkek olmasını istyrm tabiki sizlerd duanızı eksik etmeyin olur mu ama öncelikle sağlıklı olması tabiki ama eğer erkek olursa ismi belli artık kızım koymuş olucak kardeşinin ismini inşallah Rabbim bu günleri gormeyi nasip.etsin hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Kozlar günaydın tuhaf bi gece geçirdim tam dalıp yatmıştım ki karnıma bi ağrı saplandı nasıl fırladım yataktan dedim düşük yapıyorum herhalde anlatamam size neyse 2 DJ falan geçti onun gaz sancısı olduğunu anladım hayatımda ilk defa gaz sancım oldunhemen geçti çok kötüydü hiç ole şeylerim olmazdı benim ya niye böle bi gaz sancısı girmiş olabilir

benim icerden falan degil gozle gorulur davul gibi sisti Diyorum demekki bikac ay sonra buyuyunce boyle olacak
Benim de öyle 4-5aylik gibiyim su an resmen şişkinlik var kabızlık ve gaz oluyor, bağırsaklarım calismiyor gibi hatta adet gecikmesinden öyle böyle olmaya basladım

Canim ben de altın küpe gördüm. Hatta rahmetli babannem küpeleri takmış bilezikte takmıştı .Aralık sonu babannemi kaybettim nisan başı bu rüyayı görmüştüm hatta halamlara anlattigimda bebek geliyo hatta buyuk ihtimal kiz dediler rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hatta kendi kendime dedim kiz ve renkli gözlü olursa babannemin adını koyacağım:) Hayırlısı ve rahmeti haktan

Normal kızlar gaz olması tuvalete 3 4 günde bi çıkıyorum afedersiniz benimki o derece Sürekli gaz sürekli gaz .cikaramadigimda karnım davul gibi gergin ve sürekli ağrı. Kendime hoşaf falan yaptım has zeytinyağ bulmam lazım sabahları ondan 1 kasik falan içinde iyi geliyormuş bağırsaklara.

Buarada ben akşam 9 gibi şu progestan ilacını ıctim 11 gibi bana bi ağırlık çöktü felakeetttt ay gozlerim gitti resmen basim falan dönmeye başladı. Yatağa yattığım gibi gitmişim Sanirim yan etkileriymiş kullanan arkadaşlar sizede böyle oldu mu

Oluyor canım ben gunde 3 kere içiyorum sersemlik ve uyku yapıyor...Bebeğim iyi olsun da razıyım

Kızlar günaydın
artık sabahları değil akşamları da kusuyorum ahhh bu kusmalar beni mahvetti buna da şükür ama açım bildiğiniz bişe yiyemiyorum ağız içi tükrük salgısı da arttı o da hormonlardanmış yutkunamıyorum bildiğiniz açım ya

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Altının kıza işaret olduğunu biliyorum rüyada. Bakalım tutacakmı

inşallah 3 aydan sonra rahatlarsın fazlası olmaz.. Bende 1 2 ye kadar açım sonra az az kuru şeyler yiyorum sağlıksız gereksiz şeyler akşam biraz daha iyim yağsız etsiz kuru şeyler tiksinti fazla kusma henüz olmadı oğlumdayken 2 kere kusmuştum bulantı aşorıydı ama

Ben de sabah kusması fix zaten bulantı akşama kadar devam ediyo o kadar az yiyorum ki anlatamam zaten onu da kusuyorum

Kac haaftada kalp sesini duydunuz

Yan etkisi cok fitil olarak alıyorum simdi etki hic yok gibi . Ayaga kalkamiyordum içtiğimde basim cok donuyodu bi daha gittiğinde doktorn la konus oyle alırsn sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…