2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hoşgeldin canım çok sevindim.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah

Ya kuzum çok saol deli gibi geziyorum evde sinirlerim bozuldu demek seninde oldu peki ben nerden bilicem altında damar mı var ne var
Ayyy sakin ol bebek taaa aşağılarda bir yerde iğnenin ona zararı olmaz kanamanın sanada zararı olmaz yarın moraracaktır kanayan yer onuda kafana takıp evde gezinme yaptıkça elin alışır zaten

Kanama olmadığı sürece sorun yokmuş canım hatta onda da bişey olmuyor bak arkadaşların hep oldu ,ok şükür bişey olmadı
İyi bari canım ya normal akıntı gibi olmayınca birden acaba mi dedim ama şükür şimdi bişe yok inşallah ta bi sorun çıkmadan devam eder gebeliklerimiz

Kızlar coraspini herkes mi kullanıyor ben diğer gebeliğimde kullanmadım bunda kullan dedi doktor Ne için veriliyor
Genelde önceki gebeliğinde düşük yaşayanlar kullanıyor canım kan pıhtılaşması için.ben henüz kullanmıyorum doktor kalp atışını duyalım sonra bi bakalım gerek var mı yok mu dedi

bende de var kan uyuşmazlığı bi önce ki düşükte iğne olmştum cnm
İğne ne kadar süre koruyor acaba, benim iki doğum arasında beş yıl olacak biraz tedirginim. Keseyi de görmek için bayramdan sonra gideyim doktora diye düşünmüştüm ama bu konu kafamı kurcalıyor. Daha 4+1 bugün benim Keseyi dördüncü haftada göremeyiz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…