2021 Nisan Anneleri

Fazlası da zararlı sanırım ama ben de bi içerim ya kafein hakkımı da Türk kahvesinden yana kullanıyorum valla bulantı olmaz ise devam :)

Kızlar selam! Bugün ilk doktor kontrolüme gittik. 6+1 deyim. Haftasoyla tam uyumlu çıktı. Kalp atışını görebildik ses çok azdı. Doktorum tekrar 12 hafta çağırdı yani eylül sonu arada görmek istersen gel dedi

Olur da kanın zerresini görürsen vizim için önemli ara hemen dedi bir de aile sağlık merkezlerinin yaptığı şu detaylı kan testini istedi. ben gün aşırı kalsiyum ve multivitamin içiyorum, folik asidi hergün alıyorum. Diğerlerine karışmam ama folik asidi aksatma dedi. Benim ilk gebeliyimden biraz farklı geçiyor. İlkinde çok uyurdum mide bulantım olmamıştı bu sefer tansiyon düşüklüğü, uykusuzluk ve çarpıntı yaşıyorum. Onu sordum doktora, o da sen eski sen değilsin bu da başka bir bebek takılma çok normal dedi biraz rahat kafalıdır zaten o yüzden gidiyorum. Tansiyonun düşerse ayran yerine hafif tatlı birşey ye azıcık uzan geçer zaten düşük tandiyonlular uzun yaşar dedi asıl problem yüksek tansiyonmuş.
Sizlere detaylı yazmak istedim belki aranızda benim gibi olan vardır. Sevgiler

Ne kadar güzel haberler doktorun çok şekermiş gerçekten rahat doktor iyidir hayırlı olsun

Ne kadar güzel haberler doktorun çok şekermiş gerçekten rahat doktor iyidir hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Doktorun kafasının rahat olması benim için çok önemli çünkü çok pimpirikliyim. Bir de karşı taraf titizlenirse geçmez bu 9 ay ilk gebeliğimde cildimde döküntü problemim olmuştu iki doktor takip ediyordum birisi şimdiki gittiğim. İkinci doktor cikdimdeki döküntüleri görüp bunun bir çeşit virüs olabileceğini bebeğin ölü doğanileceğini falan söylemişti O anda yıkıldık tabii birsürü test falan neyse sedefmiş sonra bıraktım ona gitmeyi. Doktorun yaklaşımı çok önemli

Aynen canım doktor cok önemli içine sindiyse süper. Doğum aynı gözüküyo seninle belirtilerin ne durumda

Aynen canım doktor cok önemli içine sindiyse süper. Doğum aynı gözüküyo seninle belirtilerin ne durumda
Evet benim midem çok fena bulanıyor son 3 gündür. Önceden de bulanırdı ama tiksinmeydi şimdi daha yoğun yaşıyorum. Onun dışında uykusuzluk, tansiyon düşüklüğü var. İlkinde doğum 22 kasım gösteriyordu 20 sinde doğdu benim minik. Bunda da 9 Nisan. İnşallah o zamana corona falan kalmaz.

İnşallah canım benim bende kusma falan yok koku hassiyeti var uyku hali bide o kadar. Cuma gidicem bende kalp atısı için bakalım

Benim mide bulantılarım devam ediyor..Doktor sık sık az az ye , yürüyüş yap hamur işlerinden uzak dur dedi..Zaten ne yesem çıkarma hissi var ..Türk kahvesi kokusuna, çaya aşık olan ben hepsinden tiksindim.. Kızımda da aynı doktora gitmistim.Kendisi gayet sakin rahat bir doktor ve seviyorum onu. Sana normal doğum gibi sezeryan yapacağım demişti aynen öyle türkülerle yaptım doğumu..

Benimde çarpıktım var acaba ona ne yorum yaptı dr canim

Benimde çarpıktım var acaba ona ne yorum yaptı dr canim
Normal karşıladı. Ben de ama ilkinde olmamıştı dedim. Doktor da kendinle ilgili daha çok farkındasın dedi. Bir hafta öncesine kadar günde 40 dk tempolu yüzüyordum, kalpte bir sıkışma sıkıntım yoktu. Ama şimdi özellikle gece yarısı uyandığımda falan çarpıntı hissediyorum. Doktor pek önemsemedi

Kardiyolojiye git ve ekg ister çektir birde troid testlerine baktır eğer baktırmadıysan

Benim 1 senedir hafif var ama şuan daha çok oldu bende kapı sesinden falan uyanim bisey olsun hemen çarpıcı . Normal dinlenip durumda 95 falan oluyo yuruyuste daha cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…