- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
Teşekkür ederim21 inde verin çıkar büyük ihtimalle varsa...
İnşallah yaaa diyorum ya olmasın hani yaşasın belirtim varrrr diyemeyeceğim tek şey oooo....Allah muhtaç etmesino bulantı cok beter ben bi iki gündür yaşamıyorum ama insan psikolojik olarak bu eziyeti yapamaz kendine. Ne öncesi ne sonrası hiçbir belirti yaşamadan hamileliğini sürdüren çok insan var. Yani belirti olmaması sağlıksız olması demek değil. İnşallah güzelce geçirelim hamileliğimizi
Çoook teşekkürler ben de öğretmenim bu arada.branşınız ne...Teşekkür ederim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aynen.Halin kalmıyor ki konusmaya bile
kesinlikle canımİnşallah yaaa diyorum ya olmasın hani yaşasın belirtim varrrr diyemeyeceğim tek şey oooo....Allah muhtaç etmesin🌡
Türkçe öğretmeniyimÇoook teşekkürler ben de öğretmenim bu arada.branşınız ne...
Çok mantıklıHayır vermedim.o gün o an leke geldi bir daha da olmadı.onca işe güce ki sakınmadım kendimi çok...çok deşip üstüne gelmedikçe düşen bebek düşer,kalan kalır.bu haftalar böyle...ilkini pazartesi vermiştim.şimdi 2.yi yarın akşam verip karşılaştıracağım.tekrar tekrar zırt pırt Vermem ya bana lazım6 ya katlamış olmalı inşallah bakalım
Aynı benBakma sana böyle dediğime bende senin gibiyim hep diken üstünde göğüs uclarım acıyo benim sürekli mıncıklıyodum en son napıyosun sen dedim kendimebişey olcaksa olcak zaten. En iyisi güzeli iyiyi düşünmek kuzum❤
ilk zaman ki acı yok şuan canım. Korkma hep güzel düşünAynı benacı devam ediyor mu benim sanki azıcık azaldı korktum
Ayy içim rahatladı biraz , senin bebişin ne kadar olduilk zaman ki acı yok şuan canım. Korkma hep güzel düşün
İngilizceTürkçe öğretmeniyimama atanamayanından
Sizin branşınız ne
Tamam canımÇok mantıklıhaber edersin yarın bekliyoruz☺
İngilizceinşallah atanırsınız dicem ama çoluk çocuktan sonra şark çekilmez sanırım
7+1 canımAyy içim rahatladı biraz , senin bebişin ne kadar oldu
İnşallah canım hayırlısı olsunTamam canımakşam 6 gibi öğreniriz galiba...
Aynı benacı devam ediyor mu benim sanki azıcık azaldı korktum
Ay o mıncıklamalaaaarrrrrilk zaman ki acı yok şuan canım. Korkma hep güzel düşün
maalesefAy o mıncıklamalaaaarrrrrdemek hepimiz ülkenin bir yerlerinde yapıyoruz bu işi hahahaha
Hele sabah kalkıp koridorda çay koymaya giderken,”du bakim dolu mu...heh iyi iyi..”maalesef