- 27 Aralık 2019
- 9.045
- 10.573
hiç bu kadar ellenmemişlerdir bence :)Hele sabah kalkıp koridorda çay koymaya giderken,”du bakim dolu mu...heh iyi iyi..”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bu kadar ellenmemişlerdir bence :)Hele sabah kalkıp koridorda çay koymaya giderken,”du bakim dolu mu...heh iyi iyi..”
iyi canım kalbi bekliyoz sen nasılsın Nasıl gidiyogörüşmeyeli nasılsınız kızlar herkes iyimi
Aynadan gecerken yan yan bakıyorum bende uçlarıda cıkmıs seviniyorum hayra alamettir inşallah çamaşırda takmıyorum valla rahat rahat ohhiç bu kadar ellenmemişlerdir bence :)
İnşallah canımmm dha yolun cok basındayız su riskli ayları atlatsak daha sakin olabiliriz belki :)Aynadan gecerken yan yan bakıyorum bende uçlarıda cıkmıs seviniyorum hayra alamettir inşallah çamaşırda takmıyorum valla rahat rahat oh
Aynen canım yaşadıklarımız normal Bide kaybın olunca daha bi meraklı oluyosun hayırlısı neyse zaten o olacak yiyecek ekmeği varsa bizimle kalır miniklerİnşallah canımmm dha yolun cok basındayız su riskli ayları atlatsak daha sakin olabiliriz belki :)
Bendende iyilik dinlenmece . kalp atışı için bende haftaya gidecem insallahiyi canım kalbi bekliyoz sen nasılsın☺ Nasıl gidiyo
aynen öyle canım. Kayıp olunca insan hem tedirgin hem merak içersinde oluyo ama biz aciz bi kuluz elimizden birşey gelmez. İnşallah rabbim kucsklarımıza almayı nasip etmiştirAynen canım yaşadıklarımız normal Bide kaybın olunca daha bi meraklı oluyosun hayırlısı neyse zaten o olacak yiyecek ekmeği varsa bizimle kalır minikler☺
Varmı belirgin belirti falan bende uyku hali dışında bişey yok bide koku hassaSiyeti lekelerimde gecti şükürBendende iyilik dinlenmece . kalp atışı için bende haftaya gidecem insallah
Valla öyle canım aynen dediğin gibi kendimi herşeye hazırlıyorum zaten sevinemiyorum hamile kaldıgımaaynen öyle canım. Kayıp olunca insan hem tedirgin hem merak içersinde oluyo ama biz aciz bi kuluz elimizden birşey gelmez. İnşallah rabbim kucsklarımıza almayı nasip etmiştir
Bende sevinemiyorum. İlk öğrendiğim gebeliğim gibi değilim yani o zaman havalarda ucuyodum :)Valla öyle canım aynen dediğin gibi kendimi herşeye hazırlıyorum zaten sevinemiyorum hamile kaldıgıma
Aynen canım öyle valla senindemi boş gebeliktiBende sevinemiyorum. İlk öğrendiğim gebeliğim gibi değilim yani o zaman havalarda ucuyodum :)
Ben aşırı halsizim kahveden ve kokusundan nefret etmeye başladım canım hep şekerli şeyler istiyor. Kızlarım daki hamileliğim birbir aynı geçti bu çok çok farklıVarmı belirgin belirti falan bende uyku hali dışında bişey yok bide koku hassaSiyeti lekelerimde gecti şükür☺
Erkektir inşallah tabi sağlıklı olsunda doktor kontrolün ne zamanBen aşırı halsizim kahveden ve kokusundan nefret etmeye başladım canım hep şekerli şeyler istiyor. Kızlarım daki hamileliğim birbir aynı geçti bu çok çok farklı
Maden suyu neden çay bardaği dedi acaba biliyor musunuz? Ben bi tane içerim de her gün hatta 2 3 içerdim ama 1 de bırakıyorum öğrendiğimden beriCanım doktorum bana beyaz undan kaçınmamı söyledi. Büyük balık, kabuklu deniz ürünü, konserve dondurulmuş gıda asitli içecekler bitki çayları bunları tüketmememi söyledi. Günde küçük bardakla açık 2 çay hakkı verdi. Maden suyu günde 1 çay bardağını geçmesin dedi. Kırmızı etleri tavukları falan çok iyi pişmiş tercih et dedi. Kısaca aslında sağlıksız şeylerden uzak dur dedi☺
yok kuzum benim boş değildi. Sağlıksız gebelik dediler kanamam başladı düşük yaptımAynen canım öyle valla senindemi boş gebelikti
İnşallah Perşembe günüErkektir inşallah tabi sağlıklı olsunda doktor kontrolün ne zaman
Merhaba eğer adet döngünüz 28 günde bir ise 11 Ağustos belki olmuş olabilir. En erken beklenen regl gününe 3 4 gün kala idrar testinde ya da kan da görebilirsiniz hayırlısı olsun :)İyi günler hanımlar
Öncelikle herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum
2019 nisan annesiyim, kızım 15 ay 21 günlük.
İkinci bebeği çok istiyoruz araları yakın olsun arkadaş gibi büyüsünler ve ben tandem emzirme yapmak istiyorum
Korunuyoruz ama bazen de heyecana kapılıp akışına bırakıyoruz, korunmadığımız üç ilişki oldu, şimdi benim sizlere birkaç sorum var, mesajımı gören fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim
Son adet tarihim 26 temmuz, korunmadığımız tarihler 3-5-11 ağustos.
Bu günler olma ihtimali var mı?
Bazı belirtiler hissediyorum ama emin değilim, yorgunluk ve uykusuzluktan da olabilir, kızımın en hareketli zamanları, nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Belirti sayılabilecek şeyleri yazıyorum;
Şiddetli kasık ve bel ağrısı, baş dönmesi, sürekli uyku hali, çabuk acıkma ve iştah açılması, koku hassasiyeti (bu normalde de var, sadece arttı bu aralar)
Ağrılarım, baş dönmesi ve uyku hali yorgunluktan da olabilir dediğim gibi.
Ama beni en çok düşündüren diğer belirti göğüslerimde sızlama oluyor, daha önce emziren annelerimiz belki daha iyi anlar söylemek istediğim şeyi, yeni doğum yaptığım zamanlarda aynısı oluyordu, inceden bir sızı oluyor kısa süreli elektrik çarpmış gibi, o zamanlar annem süt iniyor derdi.
Hala emzirdiğim için de göğüslerim zaten normal halinden daha şiş, o yüzden fark varsa pek anlayamam.
Şu an yattığım yerde bile başım dönüyor.
Esas sorum ise şu, eğer gebelik varsa en erken ne zaman kan tahlilinde çıkar, ona göre hemen tahlil vermek istiyorum, çünkü ev taşıyacağız ağır iş yapıp da riske atmak istemiyorum.
Uzun oldu cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Ben de İngilizce öğretmeniyim Doğu görevim yeni bitti il dışıyla memlekete annemin yanına geldim çok şükür ki bebek de bu zamana denk geldi gönül rahatlığıyla bebeğimi anneme emanet edeceğim inşallahİngilizce inşallah atanırsınız dicem ama çoluk çocuktan sonra şark çekilmez sanırım
Canım sebebini bilmiyorum zaten normalde de çok içmediğim için sormadım açıkçası ama bazı doktorlar da günde 1 içilmesini öneriyormuş doktordan doktora değişiyor galibaMaden suyu neden çay bardaği dedi acaba biliyor musunuz? Ben bi tane içerim de her gün hatta 2 3 içerdim ama 1 de bırakıyorum öğrendiğimden beri
Allah büyük herşey güzel olacakyok kuzum benim boş değildi. Sağlıksız gebelik dediler kanamam başladı düşük yaptım
Benim cuma peşpeşe güzel haberler alırız inşallahİnşallah Perşembe günü☺