2021 Nisan Anneleri

Yok tatlım Dr kardiyolojiye goNderdi. Sen kaç haftalilsin ve nabzın maçları görüyor
7 tam bugün. Hiç ölçmedim de çarpıntı hissediyorum yoğun şekilde Bi takibe alayım nabzı. Ben de normalde nabız düşüklüğü var zaten belki ondandır. Bir bedene 2 kalbe alışmaya çalışıyordur vücut

Merhaba arkadaşlar :)

Bayramın 3. Günü evde test yaptım pozitif çıktı.
Salı günü kadın doğumdan randevum var. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve kalp atışını duyarım :)
Kendimi pek hamile gibi hisswtmediğimden sizi uzaktan takip ettim ama artık yazmanın ve sizlerle tanışmanın zaöanı geldi diye düşünüyorum :)

Merhaba gözün aydın inşallah sağlıklı ilerler güzel geçicek demekki hamileliğin

İnşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin hoş geldin aramıza

Bnmde 9 Nisan gösteriyor canım özellikle cinsiyeti merak ediyorum acaba aynı olur mu

Bu arada bsy sorucam canım son bat tarihin kaç benim pek mide bulantım vs bsy yok acaba test mi yanlis çıktı 2 tane yaptım ikiside çıktı şüphelendim benim 12 temmuzdu

Kızlar bir şey sorcam kalçamda hafif bi batma, bacaklarımda hafif bi ağrı var. Bi kaç kere de sabaha karşı bıçak saplanması gibi saniyelik ağrı girdi, geçti. Yaşayanınız var mı? Normal mi?

Merhabalar bende bugün idrar testinde pozitifi gördüm son adet tarihim 14 temmuzdu haftaici kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda 25 aylık bir kızım var o tüp bebekti şimdi bu normal yolla nasip olacak inşallah çok heyecanlı ve mutluyum onun için

Kızlar nasıl beslenme düzeniniz var? Neleri yemiyorsunuz ogrendiginizden beri?
canım çiğ et kaynamamış peynir süt yenmemesi gerekiyor. Bir de maydanoz söktürücü özelliği olduğu için yememeye çalış. Ben her sabah kaynamış yumurta yemeye başladım ara ara süt içmeye çalışıyorum ama içim kalkıyor sütten. Açlık hissedersem fındık yiyorum. Onun haricinde şu an eskisi gibi devam cok üzerine düşmedim
Ayy çaya ne kadar ufak yer vermiş cok severim sabah akşam falan hesaplarsak 5-10 içiyom heralde. Sodayı da günde bir diyen doktorlar da var.
Benim daha çok yeni gecikmemim üstünden 5 gün geçti. Bat günü öğrendim öğrendikten itibaren 4. Gün bitti göğüs ucu acısı. Çamaşır kullanamiyordum artik kullaniyorum
Cnm bende gögüs hassasiyeti hiç olmadı bulantı da yok şükür sadece akşam saati olunca bir sey yiyip içesim gelmiyo. Bir tiksinme geliyo sanki sonra da uyuyorum zaten

Kalp atısını duyan arkadaşlarım kusmanız falan varmı benim sadece kokular karısınca car. Bir rivayete göre doktorlar kalbi atmaya başlayınca bulantı kusma Olur diyolarmış
Canım diğer iki gebeliğimde hiç bulantı kusmam olmadı bence kişiye göre değişiyor heralde. İnşallah bundada olmaz

Kızlar yaa benim göbeğim çıkmaya başladı daha cok erken şaştım kaldım

Benimde şok geçiriyorum diğerinde 6.ayda çıkmıştı dün kıyafet denedim göbek ortada göbek deliğinin ora alt karında değil
Göbeğime elim gitti kadin diyor aman oda gobekmi dedim ben hamileyim hemde yeni

Elhamdülillah ne bulantı ne tiksinme ne aserme hiç birseyim yok gerçi benle aynı kişiler yeni öğrenmiş hamileliğini normal

Çok yersem midem ekşiyecek bunu biliyorum herşeyden az yiyorum

Yarın keseyi görmeye gitsem mi

Ne bileyim valla benimde diğerinde 4 aylıkta çıkmıştı karnım eşimle üzülürdük bu bebiş büyümüyor mu diye. Acaba dedim ameliyetliı olduğum için mi çabuk çıktı. Sen normal mi cnm sezaryan mi peki. Ben haftaya gidicem inşallah kısmetse..
Ay maşallah bulantı olmaz umarım cok korkarım ben kusmaktan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…