2021 Nisan Anneleri

Aynen canım yaşadıklarımız normal Bide kaybın olunca daha bi meraklı oluyosun hayırlısı neyse zaten o olacak yiyecek ekmeği varsa bizimle kalır minikler☺
aynen öyle canım. Kayıp olunca insan hem tedirgin hem merak içersinde oluyo ama biz aciz bi kuluz elimizden birşey gelmez. İnşallah rabbim kucsklarımıza almayı nasip etmiştir

aynen öyle canım. Kayıp olunca insan hem tedirgin hem merak içersinde oluyo ama biz aciz bi kuluz elimizden birşey gelmez. İnşallah rabbim kucsklarımıza almayı nasip etmiştir
Valla öyle canım aynen dediğin gibi kendimi herşeye hazırlıyorum zaten sevinemiyorum hamile kaldıgıma

Varmı belirgin belirti falan bende uyku hali dışında bişey yok bide koku hassaSiyeti lekelerimde gecti şükür☺
Ben aşırı halsizim kahveden ve kokusundan nefret etmeye başladım canım hep şekerli şeyler istiyor. Kızlarım daki hamileliğim birbir aynı geçti bu çok çok farklı

Ben aşırı halsizim kahveden ve kokusundan nefret etmeye başladım canım hep şekerli şeyler istiyor. Kızlarım daki hamileliğim birbir aynı geçti bu çok çok farklı
Erkektir inşallah tabi sağlıklı olsunda doktor kontrolün ne zaman

Maden suyu neden çay bardaği dedi acaba biliyor musunuz? Ben bi tane içerim de her gün hatta 2 3 içerdim ama 1 de bırakıyorum öğrendiğimden beri

Merhaba eğer adet döngünüz 28 günde bir ise 11 Ağustos belki olmuş olabilir. En erken beklenen regl gününe 3 4 gün kala idrar testinde ya da kan da görebilirsiniz hayırlısı olsun :)

İngilizce inşallah atanırsınız dicem ama çoluk çocuktan sonra şark çekilmez sanırım
Ben de İngilizce öğretmeniyim Doğu görevim yeni bitti il dışıyla memlekete annemin yanına geldim çok şükür ki bebek de bu zamana denk geldi gönül rahatlığıyla bebeğimi anneme emanet edeceğim inşallah
Maden suyu neden çay bardaği dedi acaba biliyor musunuz? Ben bi tane içerim de her gün hatta 2 3 içerdim ama 1 de bırakıyorum öğrendiğimden beri
Canım sebebini bilmiyorum zaten normalde de çok içmediğim için sormadım açıkçası ama bazı doktorlar da günde 1 içilmesini öneriyormuş doktordan doktora değişiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…