- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
İnş...2.olacak inşallahİsteyen herkese Rabbım versin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş...2.olacak inşallahİsteyen herkese Rabbım versin inşallah :)
Haydi hayırlısıbende 2.bebek istiyorum bakalm nisam annesi olurm.belkide
Tamam kuzum insallah mayıs annesi olacaksınRegen_ bebegım ben mayıs annelerine geciyorum❤ burayı da sahiplenmiştim halbuki..
Nisan annelerimizin hepsini tebrik ediyorum inşallah saglıcakla kucagınıza da alırsınız
UmarımTamam kuzum insallah mayıs annesi olacaksın
Yok daha istemeye yeni başaldık biraz kendi halimde takılıyorum.Kuzum üzulme vakti degil demek ki henuz.. doktora gidip yumurta takibi yapms miydin
Tamam o zaman kuzum yeni baslamissinz daha vakti vardrYok daha istemeye yeni başaldık biraz kendi halimde takılıyorum.
Aynen bende öyle diyorumTamam o zaman kuzum yeni baslamissinz daha vakti vardr
Tutacak tutacak merak etme sen tutarsa bundan sonra herkes totem yaptrcak banaŞu totemin umarım tutar da daha da şenlenir ozaman yaaaa❤
Tutacak tutacak merak etme sen tutarsa bundan sonra herkes totem yaptrcak bana
Noldu canım bugün test yaptiracaktinKesinlikle
Noldu canım bugün test yaptiracaktin
Hamile kalmadan onceki ay benimde 2 buçuk olmuştu iki gün sonra düşünce depresyona girmistim sonraki ay kaldım hamile canım inşallah sen de önümüzdeki aya kalırsın Allah büyüktürKuzum negatif. Olan 3de gitti :) Peh bebişimde benim gibi koç burcu olacaktı :)
Hamile kalmadan onceki ay benimde 2 buçuk olmuştu iki gün sonra düşünce depresyona girmistim sonraki ay kaldım hamile canım inşallah sen de önümüzdeki aya kalırsın Allah büyüktür