2021 Nisan Anneleri

Masaallah tepkisine, ne güzel söylemişsiniz

Ben bu forumdakuleri anlamıyorum 3 kere hamile kaldim 3 unde de erkenden 5 tl lik testle öğrendim alma zaten varsa çıkıyor
Adetin daha var o sebeple erken gebelik testinde daha net çıkıyor zaten. Forumdakileri anlamama nedeniniz nedir acaba? Aynı dili konuşuyoruz aslında yaşadığımız tecrübeler farklı olabiliyor. Siz de çıkan başkasında çıkmayabilir. Belki günü geçmeden normal testte çıkmadı erken gebelikte çıkacak. Zaten erken gebelik testinin de hizmet ettiği şey o değil mi?

Bende 21imde evlendim 22de anne oldum bide şu 31xe anne olmayı tadayim karar vercem . Ama kafa kaldırırken iyidir bence şuan herşey çok zor geliyor
bence de canım artık yavad yavas kafa kaldırmıyor şimdiki cocuklar da zor tabi en iyisi
2. Ya da 3. Çocuğu olacaklar diğer çocuklara nasıl söyleyeceksiniz kardeşi olacağını?
bizimkiler aylardır istiyorlardı zaten cnm cok sevindiler ama ben akrabalara soyşemicektim kalp atışını duyana kadar sağolsunlar tanıdık tanımadık kimi görseler kardeşimiz olacak annemizin karnında hem de kız diyorlar o nereden cıktıysa

Icini ferah tut canım.Yerlesmedir inşallah.Devam ederse git istersen doktora.Belki ilaç falan verir.
Vermiyor ki canım...eğer sağlıklıysa tutunur sen ne yaparsan yap o seninle kalır ,sağlıksız ise yatsan da kendini atar dedi ikisi de vaktinde.yine de bekletiyorlar.kanama artarsa kendi sağlığım için giderim canım bakalım.

Oyyy kiyamam..Benim kızım da çok istiyor..Hatta kusmalarima şahit olduğundan acaba bebek mi var deyip duruyor..Ben cuma günü Dr gideceğim herşey yolundaysa ona öyle söyleyeceğim..9 yaşının içinde matruska bebek alıp en küçüğün içine duaların kabul oldu kardeşin geliyor diye not yazacağım..Hem açarken heyecanlanır sonunda da tepkisini merak ediyorum..Çok sevinecek ama o halini videoya cekmek istiyorum.Surpriz yapmayı o da çok sevdiği için böyle bir fikir düşündüm..

Orasi oyle Allah'ın takdiri tabiki ..Benim ilk gebeligimde benimle aynı haftada arkadaşım vardı..Aşırı derecede kanaması olmuştu ama Allah'ın izni ile birşey olmadı oğlu oldu..Benim ise hiçbir belirti olmadan kalbi durmuş ben 1 ay o şekilde dolasmisim ..Kontrole gittiğimde 11 haftaliktim Dr dedi 6.haftada kalbi durmuş sansliymissin kanama olmamış yoksa seni zehirlerdi..

Kızlar bende de kahve akıntı geldi progestan kullananlar 100 Luk mu kullandınız
200 lüktü benimki ama korkma cogu kişi yaşamıs zaten yerleşmedir geciyo bendede geçti 4 gün kullandım sadece progestan ve bıraktım çünkü cok cok az geliyodu ve bitti kötü bişey olsa artar ve kırmızıya döner. Ben beta baktırdım doktor istemişti 2 katı artmısTı ondan kafama takmamıstım şükür gecti sizi kide gecer merak etmeyin

Gerçekten çocuk varsa adetten 3 -5gun önce silikte olsa çıkıyor ve hepsinde çıkıyor... benimde anlatmak istediğim bu erkén gebelik testinde çıkmayıp 5 tlilik teste çıkanları da okudum Allah hayırlısını versin

Cok tatli cinsiyetini bile belirlemisler ama onlar melek bence tertemiz kalplerindeki olur insallah Allahtan ikiz ucuz demiyorlar

Şuan gözlerindeki sevinci heycanını gordum yaşadım rabbim kucagimizada almamızı hayırlı saglikli evlat olmalarini nasip etsin

Kuzgunlarımız kardesleriyle aileleriyle bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu el ele olsun❤❤❤❤

Ilk gebeligimde kanamam olmuştu doktora gitmiştim ilişkiyi yasaklayıp demişti dışarıda kanama içeride değil ALLAH 'ın izniyle herşey belirli lütfen stres yapmayın rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin adet tarihiniz gelmiştir 9 ay adet olanlar var lütfen gönlümüzü ferah tutalim

İnşallah canım inşallah....önceki ikisinde de öyle olmuştu.bu lekelenme olup sonra batmalı haff ağrı...3. Kez de aynı şeyi yaşarsam bir daha cesaret edemeyeceğim bu işe galiba.dediğin gibi Allah nasip eder inşallah...

Canım progestan al istersen önlem amaçlı fitil kullan yerleşme de olabilir her ihtimale karşı
Bilmiyorum ki tatlım ne yapsam ah...keşke elimizde olsa...ben doktorumun dediği gibi düşünüyorum kuzum.eğer sağlıklıysa çok ağır iş yapınca kanama olur ancak o zaman düşer,eğer sağlıksız ise yatsan da tutamazsın ben mğdehale etmiyorum der...hatta bir hastasından bahsetti ben 2. Ye kürtaj olacaktım üzgündüm baya...Kadının birinin suyu yok keşke taşıma su kullanabilsem diyordu.yok yani düşen bebek düşüyor ilk zamanlar...progestan da vermiyor öyle işte.kafama göre alsam olmaz ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…