- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
İnşallah canım.Haklısın ama canım benim 2 kaybımda da yükselişlerim bu dönemlerde harikaydı zaten.5.haftada kese normal bebeği görmeyi bekleyelim 2 hafta sonra gel dendi ikisinde de...herşey normal diye sevindik hele son olanda.130 du mesela sonra 400 küsür...doktor hiç tam anlamıyla bir şey söylemedi ama ne folik ne vitamin verdi randevumda mesela haftaya bakalım dedi küçük görünüyordu keseye göre...sonra sonra ,ikisinde de 6.haftamı doldurunca belirtilerim kaybolmaya başladı yine ikisinde de.beta ucu ucuna artıyordu.sonra 100 eksik 500 eksik...2katı olmasa da %60 artış beklenir genelde sonra o da olmadı ama 7. Haftama kadar bekletildi hep klasik geç dölleneme şüphesiyle...Kalp atar büyür gelişir diye dokunmadı 2 doktorum da...Hatta birinin makinası çok daha güzeldi.birİnin gördüm 6.haftada dayanamayıp gittiğimde kalbi atıyordu ama ben bile fark ettim ki kesede sıkışmıştı.O nedenle şimdiki artışlar bana pek birşey ifade etmiyor kuzum.Doktorlar henüz tutunmakta olan ve gelişiminin başında olan bir embriyoya şans tanıyorlar genelde...geçirdiğim o 2 ayı Bir ben bilirim...Aslında 2 defa versen yeterli iki katını gördün mü yeter. İnşallah bunu alırsın kucağına
Anladım canım bu sağlıkla ilerler inşallah direk kalp atışı için gidersinİnşallah canım.Haklısın ama canım benim 2 kaybımda da yükselişlerim bu dönemlerde harikaydı zaten.5.haftada kese normal bebeği görmeyi bekleyelim 2 hafta sonra gel dendi ikisinde de...herşey normal diye sevindik hele son olanda.130 du mesela sonra 400 küsür...doktor hiç tam anlamıyla bir şey söylemedi ama ne folik ne vitamin verdi randevumda mesela haftaya bakalım dedi küçük görünüyordu keseye göre...sonra sonra ,ikisinde de 6.haftamı doldurunca belirtilerim kaybolmaya başladı yine ikisinde de.beta ucu ucuna artıyordu.sonra 100 eksik 500 eksik...2katı olmasa da %60 artış beklenir genelde sonra o da olmadı ama 7. Haftama kadar bekletildi hep klasik geç dölleneme şüphesiyle...Kalp atar büyür gelişir diye dokunmadı 2 doktorum da...Hatta birinin makinası çok daha güzeldi.birİnin gördüm 6.haftada dayanamayıp gittiğimde kalbi atıyordu ama ben bile fark ettim ki kesede sıkışmıştı.O nedenle şimdiki artışlar bana pek birşey ifade etmiyor kuzum.Doktorlar henüz tutunmakta olan ve gelişiminin başında olan bir embriyoya şans tanıyorlar genelde...geçirdiğim o 2 ayı Bir ben bilirim...
Kızlar adet günü test yapan varsa örneğini atabilir mi? Herkesin aynı olmuyor ama merak ettim .Bugün baya koyulaşmış.düzensiz olduğum için 10 u diye tahmin ettim aşağı yukarı ve koyulaşma takibi yapıoyprum.bugün böyle çıktı.
Hadi bakalım...ay 2 gündür benim sata yakın olan arkadaşlar çoğaldı oh be15 temmuz da benim...kimsecikler yoktu...
Sat 15 temmuz da bat ne tam kestiremiyorum tatlım.10 u 28.Gün oluyor ve 27-34 gün arası değişiyor döngüm benim....en kötü Bugün olabilir yani bat ım...daha önce olamaz tatlım.yalnızca erken ovulasyon yaşadım koyulaşma ondandır belki.mesela 15 temmuz adettim,25 inde yumurtlamam oldu...ya 25 i ya 26 sı hamile kaldım büyük ihtimalle...sen biliyor musun ovu gününü kuzum?Seninki 15 t3mmuz değil bence daha erken olmus benim adetimin ilk günü soyleydi
Haha doğumdas olcaz
Seninle 1 gün var aramızdaCanım seninle yakınız benim de 12 Temmuz
E kese yoksa beta neden artmış ki????Doktorada herkes dedi değerin 1000 üstü olunca git benim bi gençliğinde 6000leri gordum kese görülmedi kurtaj olmustum. Şimdide bakim kaç haftalık sağlık ocağında sonrası Allah kerim.
Sat 15 temmuz da bat ne tam kestiremiyorum tatlım.10 u 28.Gün oluyor ve 27-34 gün arası değişiyor döngüm benim....en kötü Bugün olabilir yani bat ım...daha önce olamaz tatlım.yalnızca erken ovulasyon yaşadım koyulaşma ondandır belki.mesela 15 temmuz adettim,25 inde yumurtlamam oldu...ya 25 i ya 26 sı hamile kaldım büyük ihtimalle...sen biliyor musun ovu gününü kuzum?inşallah sağlıkla doğum yapalım doğumdaş olalım
Doktora gittiniz mi
Seninle 1 gün var aramızdadoktora gittiniz mi
E kese yoksa beta neden artmış ki????
Kıyamam..inşallah bu kez hepimiz için güzel olsun nolur AllahımBenimde 13 temmuz normalde adetten önce pembe lekelenmem gelir asıl kanama 13 temmuz.
2.adetinde ne leke ne biseyim oldu adetim 10 gün sürdüğü için valla bilmiyorum ki normalde 21 ve 25 temmuz ovulasyon olan dönem yazıyor takvimimde. 24u yumurtlamisim
Ben yarın sağlık ocağına kan testine gidicem ertesi gün ultrasona
Valla önce 1Kist 1i kese dediler dış gebelik sonra aşağı indi n3 olduğunu hiç anlayamadılar kese izlenemedi ama kanda hamileydim en son devlet hastanesi kürtaj yapalım dedi 2014de .kürtaj oldum 4 haftalıkken doktor alırken baktı kalp atışı yok dedi hatta kürtajı oldum sadece kan pihtiysiydi hemsire dedi gebelik yok boş dedi için rahat olsun dedi
Kıyamam..inşallah bu kez hepimiz için güzel olsun nolur Allahım
Aminnnnn milyon kereInsallahhh rabbim cokisteyenlerin kucağını boş bırakmasın vatana millete hayırlı evlat olsunlar insallah
Gerke yok canım ya vars vardır yoksa yoktur günümü bekleyeceğimBence erken gebelik testi al yap daha net çıkar
Gerke yok canım ya vars vardır yoksa yoktur günümü bekleyeceğim
2. Ya da 3. Çocuğu olacaklar diğer çocuklara nasıl söyleyeceksiniz kardeşi olacağını?