2021 Nisan Anneleri

Bilmiyorum ki tatlım ne yapsam ah...keşke elimizde olsa...ben doktorumun dediği gibi düşünüyorum kuzum.eğer sağlıklıysa çok ağır iş yapınca kanama olur ancak o zaman düşer,eğer sağlıksız ise yatsan da tutamazsın ben mğdehale etmiyorum der...hatta bir hastasından bahsetti ben 2. Ye kürtaj olacaktım üzgündüm baya...Kadının birinin suyu yok keşke taşıma su kullanabilsem diyordu.yok yani düşen bebek düşüyor ilk zamanlar...progestan da vermiyor öyle işte.kafama göre alsam olmaz ki bilemedim :KK43:
Canım bence tedbir almakta önemli. Progestan dan zarar gelmez bu durumda kar zarar hesabı yapmak lazım kanaması olup progestan ile durup sağlıklı doğum yapan çok

Canım bence tedbir almakta önemli. Progestan dan zarar gelmez bu durumda kar zarar hesabı yapmak lazım kanaması olup progestan ile durup sağlıklı doğum yapan çok
Ben de hep öyle dedim canım...öncekilerde...ben dediğin gibi yaptım son olanda.yine bir alayım olmazsa ..çok karışık kafam.bu kez beklemiyordum artık.düşünmeden doktor kontrolüne girmiştik eşim de ben de...

Ben de hep öyle dedim canım...öncekilerde...ben dediğin gibi yaptım son olanda.yine bir alayım olmazsa ..çok karışık kafam.bu kez beklemiyordum artık.düşünmeden doktor kontrolüne girmiştik eşim de ben de...
Canım doktora gitmelisin bencede bisey kaybettirmez enazindan Allah korusun bişey olsa keske gitseydim demezsn ben herseyi yapıp tedbiri alıp takdiri Allah tan bekleme taraftarıyım. Hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallah hepimizin gecmişe yönelik kötü yaşanmışlıkları var ama hep onlarla yasamakta onlar gibi olcak diye dusunmekte yanlış bence toparlan ve dua et güzel düşün hadi hemeeen😉💪

Kızlar selamün aleykum nasılsınız burası cok kasvetli olmuş biraz kendinize gelin silkelenin sağlıklıca gelecek mucizelerimiz inşaallah🙏💪 bugün 4+5 benim mide yanmam ve aşırı halsizliğim var birde kasıklarıma ve bacaklarıma sancı giriyor. Sizinkiler nasıl gidiyor bakalım

Kızlar nasılsınız. Ben bu aralar pek giremiyorum ev taşıyoruz🤦‍♀️. Birde kızım azı dişlerini çıkarıyor çok fena durumdayım. Ara ara mide bulantılarım oluyor kızımda 10.haftada başlamıştı mide bulantıların bu bebişim de erken başladı zor haftalar bizi bekliyor birde çok çabuk yoruluyorum olduğum yerde uyumak istiyorum😴bu arada aramıza yeni hamişler katılmış herkesi gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi❤️

Kızlar selamün aleykum nasılsınız burası cok kasvetli olmuş biraz kendinize gelin silkelenin sağlıklıca gelecek mucizelerimiz inşaallah🙏💪 bugün 4+5 benim mide yanmam ve aşırı halsizliğim var birde kasıklarıma ve bacaklarıma sancı giriyor. Sizinkiler nasıl gidiyor bakalım
Benimde böyle başlamıştı🤦‍♀️şimdi daha kötü durumdayım ağzımda sürekli ekşi Bi tat var her şeyden midem bulanıyor özellikle kendi korkumdan çünkü göğüslerim süt kokuyor ve kokusu çok ağır geliyor

Canım doktora gitmelisin bencede bisey kaybettirmez enazindan Allah korusun bişey olsa keske gitseydim demezsn ben herseyi yapıp tedbiri alıp takdiri Allah tan bekleme taraftarıyım. Hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallah hepimizin gecmişe yönelik kötü yaşanmışlıkları var ama hep onlarla yasamakta onlar gibi olcak diye dusunmekte yanlış bence toparlan ve dua et güzel düşün hadi hemeeen😉💪
İnşallah canım gğzel haberler verelim hep😍

Kızlar bende bugün kafamı kaldıramadım Halsizlik uyku halim cok kusma falan yok ama yemek yaparken midem değişik oluyo heran bulanacakmış gibi geliyo bide Cok sıcak daralıyorum diğer boş gebelikte bu kadar cok uyku halim yoktu inşallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz

A
Kızlar bende bugün kafamı kaldıramadım Halsizlik uyku halim cok kusma falan yok ama yemek yaparken midem değişik oluyo heran bulanacakmış gibi geliyo bide Cok sıcak daralıyorum diğer boş gebelikte bu kadar cok uyku halim yoktu inşallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz
bende öyleyim hiç enerjim yok ve karnım çok şişİyor ve çok fazla sıcaklıyorum

Benimde böyle başlamıştı🤦‍♀️şimdi daha kötü durumdayım ağzımda sürekli ekşi Bi tat var her şeyden midem bulanıyor özellikle kendi korkumdan çünkü göğüslerim süt kokuyor ve kokusu çok ağır geliyor
Deme yaa daha cok erken diyorum bende ama nebileyim kendimi dinlememeye çalışıyorum ama cayır cayır yanıyo nasıl dinlemiyim😕

Beni tarif etmişsin..Kendime bile kokuyorum ağız tadım yok açlıktan geberiyorum ama yemek yediğimde kusuyorum..ilkinde de mide bulantim falan vardı ama kendimden bukadar gecmemistim yaşında getirdiği olabilir diyorum.Ama bu sefer çok farklı halsizligim kolumu kaldırasim yok..

X