- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sarı akıntıyla cok az gelmişti koyu kahve ama gecti korkma yerleşmedir 4 gün falan az az geldi arada geldi arada gelmedi ama suan yok şükürKızlar afedersiniz çok açık kahve akıntım geldi.peçeteye ve pedime gelmiş.sanırım adet günüm bugünmüş ve bu olan yerleşme olabilir mi? Ya da kötü mü yorumlamalı...hay allah
Almayacağım canım varsa var yoksa yok napalm Rabbim var hepsi varBen bu forumdakuleri anlamıyorum 3 kere hamile kaldim 3 unde de erkenden 5 tl lik testle öğrendim alma zaten varsa çıkıyor
benimde koyuydu hatta cuma perşembe cok cok az pembe gelmişti ama cok az sonra kesildi şükür ben kafama göre progestan başlamıstım salıdan cumaya kadar kullandım baktım gelmedi bıraktım yarın doktora tekrar sorucamKoyu kıvamlı bu arada...yaşayan var mı?
İnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versin isteyenlereHayırlı uğurlu olsun inşallah ben 34 yaşımdayım 3. Çocuğum olacak nasipse
Dündü canım. Kan tahlilinde çıkar ne varsa canım. Test yaomayacağım artıkCanım elinde fazladan test var ise gün aşırı yaparak koyulaşma takibi yapabilirsin.önceki attığın dünden öncemiydi dünmüydü hatırlayamadım.var görünüyor ama hayırlısı olsun kuzum.sen salı tekrar yap bakalım bence
Kızlar afedersiniz çok açık kahve akıntım geldi.peçeteye ve pedime gelmiş.sanırım adet günüm bugünmüş ve bu olan yerleşme olabilir mi? Ya da kötü mü yorumlamalı...hay allah
Cinsiyetle bir alakası var mı bilemiyorum:) ancak bu iş canımı sıktı...Akıntı kızarmaya başlarsa doktora gidebilirsin genelde kiz çocuklarda oluyor
Benimde bat ta bir kaç kez gelmişti sonra kesildi. Doktora söyledim, şuan yeni olduğu için 1 hafta sonra bir bakalım dedi. Kötüye yormadı bence yoksa hemen muayene ederdi.Kızlar afedersiniz çok açık kahve akıntım geldi.peçeteye ve pedime gelmiş.sanırım adet günüm bugünmüş ve bu olan yerleşme olabilir mi? Ya da kötü mü yorumlamalı...hay allah
Canım İnşallah sıkıntı yapacak bir durum yoktur ya dikkat et mutlaka doktora git .Cinsiyetle bir alakası var mı bilemiyorum:) ancak bu iş canımı sıktı...
Hiç biseynolmaz Allahim izniyleCinsiyetle bir alakası var mı bilemiyorum:) ancak bu iş canımı sıktı...
Yok henüz gitmedim yazlıktayım birde eşime sürpriz yapacağım diye de gidemiyorum yarın inşallah evime dönüp gideceğim gelirken yanımda fazlaca gebelik testi almıştım gün gün yaptım şükür koyulaştı bütün reglime günüm daha da bir belirgin olduDoktora gittiniz mi
Seninle 1 gün var aramızda doktora gittiniz mi
Yok gidemedim henüzYaaa sen gittinmi gördünmü bebisi hayorlihayırlı doğumlarımız olsun insallahh
Bugün benim regl günüm böyle çıktıKızlar adet günü test yapan varsa örneğini atabilir mi? Herkesin aynı olmuyor ama merak ettim .Bugün baya koyulaşmış.düzensiz olduğum için 10 u diye tahmin ettim aşağı yukarı ve koyulaşma takibi yapıoyprum.bugün böyle çıktı.
Hayırlı olsun cok güzel görünüyoBugün benim regl günüm böyle çıktı
İnşallah hep öyle güzel görünür hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhHayırlı olsun cok güzel görünüyo☺
Benimki gibi... açık kahve pembeye dönğk koyu kıvam lekelenmem oldu...moralim bızuldu.senin de olursa yazar mısın kuzumBugün benim regl günüm böyle çıktı
İnşallah...bu olunca benimkinin sonu hep kötü oluyor da çok korkuyorum.o günü hatırlıyorum.aynı böyle lekelenmem olmuştu ocak başında ayaktaydım.içimden birşeyin kopyuğunu hissettim resmen...aynı his olursa yine anlarım.umarın dediğin gibi olur...bu da gitmesin...Benimde bat ta bir kaç kez gelmişti sonra kesildi. Doktora söyledim, şuan yeni olduğu için 1 hafta sonra bir bakalım dedi. Kötüye yormadı bence yoksa hemen muayene ederdi.
Sende kötü yorumlama bence yerleşme kanamasıdır o
Duruma göre değerlendireceğim canım gitsem de 7.haftamı beklettiler bu durum kötüye yoruluyorsa eğer.Canım İnşallah sıkıntı yapacak bir durum yoktur ya dikkat et mutlaka doktora git .
Insaallah devam etmez canim, bende olmadı ama çoğu kişide oluyor, bence dikkatli ol uzanmaya çalış tedbir bizden takdir Allah tanKoyu kıvamlı bu arada...yaşayan var mı?