2021 Nisan Anneleri

Kendim kendime ağır geliyor7m yemek yemek istemiyorum ama çabuk tansiyonum düşüyor zatenntanisiyojum hep 8 6 10 6 felan
Benim tansiyonum da hep senin gibi normalde de ama şimdi daha beter..Sokak başındaki markete gideyim dedim az hava almış olayım diye eve geldiğimde sanki kilometrelerce yurumusum gibi soluk soluğa kaldım..Ilerleyen ayları düşünemedim bir an..Sağlıkla ilerlesin razıyım tabi de calismak bile gözümde büyüdü resmen..

Merhaba kızlar ben de 4+6 yım. Hamile olduğumu test yapmadan anlamıştım o denli belirtilerim vardı. dün bugun hiç bir farklılık hissetmiyorum ne bulantı ne halsizlik umarım herşey yolundadır ne tuhaf şey insan iyi olmaktan bile şüphe eder oluyor

Herkes aynı olacak diye bişey yokki kafana takma benim belirtilerim vardı ama haziranda boş gebelik gecirdim belki suan senin daha sağlıklı bebeğin belirti yaşayanlardan bilemezsin

amin inşallah canım benim ilk bebiş olacak hayırla gelsinler inşallah :) o bel ağrısı bende de var bugün yerde oturarak süpürdüm salonu D canım kıymetli :d

bende takip ediyodum koyulaştı ama testlerim bitti :)

Eklentiler

• 20200809_213645.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 34
Oyle canım kalpleri cok temiz oluyor bizde genelde sorulur cocuklara kız mı erkek mi diye coğunlukla tutar İnşAllah benim de oyle olur kızım olmasını cok isterim hayırla sağlıkla tabi

Oyle canım kalpleri cok temiz oluyor bizde genelde sorulur cocuklara kız mı erkek mi diye coğunlukla tutar İnşAllah benim de oyle olur kızım olmasını cok isterim hayırla sağlıkla tabi
Benim kızım da iki arkadasimin hamileliginde sorduğumuzda cevapları tutmuştu..Bakalım şimdi kız kardeş çok istiyor o yüzden istediğini söyler heralde..Allah'tan hayırlısı..

Benim kızım da iki arkadasimin hamileliginde sorduğumuzda cevapları tutmuştu..Bakalım şimdi kız kardeş çok istiyor o yüzden istediğini söyler heralde..Allah'tan hayırlısı..
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin benim de iki oğluşum var onların yeri bambaşka ama bu defa içimde kız hissi var benimde erkek olursa da napalım paşamız başımızın üstüne en başta sağlıklı ve hayırlı olsun da

benimde daha adet günüm gelmeden yapmıştım silik çizgi çıkmıştı canım silikte olsa çizgi varsa bebiş :)
Var canım her ne kadar en yakınlarım olmadığını iddia etse de var. Onlar çizginin çok koyu çıkması gerektiğini düşünüyorlar. Ama adet gününün gelmediğini söylesem de yok anacım illa yok diyorlar. Desinler bakalım 9ay sonra görürler var mıymış yok muymuş

Senin en yakiarin inanmamış benim annem inanmadı hala inanmıyor test sonucunu at diyor 5 yıl ara verince demekki şok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…