Maşallah canım. Ben 21 yaşında evlendim. 22, 26, 28 ve 34 yaşlarında anne olmuş olacağım.Bende 31kısmetse bir de 35 olmadan doğum yaparım inşallah. Şimdilik düşüncem değişmezse tabi
canım var yaa maşallah sadece henüz küçük muhtemelen kan versen 20 - 30 çıkar benimde boyleydi çünküCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
maşallah sen erken evlenmişsin ben de 23 de evlendim cnm bazen 19 - 20 de evlenip boyu kadar çocuğu olanlara özeniyorumMaşallah canım. Ben 21 yaşında evlendim. 22, 26, 28 ve 34 yaşlarında anne olmuş olacağım.
Merhaba kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah
Sat göre 4+1, bhcg değerine göre 5 haftalık hamileyim, hangisi baz alınmalıdır
canım var yaa maşallah sadece henüz küçük muhtemelen kan versen 20 - 30 çıkar benimde boyleydi çünkü
maşallah sen erken evlenmişsin ben de 23 de evlendim cnm bazen 19 - 20 de evlenip boyu kadar çocuğu olanlara özeniyorum
Bazı ülkeler var mesela benim de aklımda kalanTabii ki canim asla sikayetci degilim. Hatta 2 aydir ugrasip 2.ye hamileyim :)) 40 kadar allah nasip ederse 4 hayalimAma bazi keskelerim de kalmadi degil hani bazen ne yalan soyliim ozledigim seyler de var ama Allah omur verirse o da cook ileri zamanlara kaldi anca
Sat bat neydi tatlım? Hayırlı olsunYarin gidimde kaç haftalık öğrenim bari gerisi Allah kerim
Canım elinde fazladan test var ise gün aşırı yaparak koyulaşma takibi yapabilirsin.önceki attığın dünden öncemiydi dünmüydü hatırlayamadım.var görünüyor ama hayırlısı olsun kuzum.sen salı tekrar yap bakalım benceCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Değet önemli değil canım bata göre bakarsınMerhaba kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah
Sat göre 4+1, bhcg değerine göre 5 haftalık hamileyim, hangisi baz alınmalıdır
Bence erken gebelik testi al yap daha net çıkarCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Canım seninle yakınız benim de 12 TemmuzEn son adet olduğum tarih 13 temmuz
Bat agustos
Canım seninle yakınız benim de 12 Temmuz
Var gibi geliyor bana amaCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Hadi bakalım...ay 2 gündür benim sata yakın olan arkadaşlar çoğaldı oh beEn son adet olduğum tarih 13 temmuz
Bat agustos
Kan vermedin mi canımKızlar adet günü test yapan varsa örneğini atabilir mi? Herkesin aynı olmuyor ama merak ettim .Bugün baya koyulaşmış.düzensiz olduğum için 10 u diye tahmin ettim aşağı yukarı ve koyulaşma takibi yapıoyprum.bugün böyle çıktı.
Hayır tatlım.onun sonu yokKan vermedin mi canım
Aslında 2 defa versen yeterli iki katını gördün mü yeter. İnşallah bunu alırsın kucağınaHayır tatlım.onun sonu yokYükseldiğini görmek için sürekli vermek istiyor insan özellikle kayıplardan sonra...bu şekişde gün aşırı takip yaptım en son böyle oldu.7.haftamda gitmek istiyorum inşallah