2021 Nisan Anneleri

Canlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
canım var yaa maşallah sadece henüz küçük muhtemelen kan versen 20 - 30 çıkar benimde boyleydi çünkü
Maşallah canım. Ben 21 yaşında evlendim. 22, 26, 28 ve 34 yaşlarında anne olmuş olacağım.
maşallah sen erken evlenmişsin ben de 23 de evlendim cnm bazen 19 - 20 de evlenip boyu kadar çocuğu olanlara özeniyorum

Merhaba kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah
Sat göre 4+1, bhcg değerine göre 5 haftalık hamileyim, hangisi baz alınmalıdır

Bende ondan muzdaribim son adet tarihim 13 temmuz ilişki toru topu ayda 3 kez oldu ordanda hesaplayabilirim ama illede som tarih isityorlar

Bende 21imde evlendim 22de anne oldum bide şu 31xe anne olmayı tadayim karar vercem . Ama kafa kaldırırken iyidir bence şuan herşey çok zor geliyor

Canlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Canım elinde fazladan test var ise gün aşırı yaparak koyulaşma takibi yapabilirsin.önceki attığın dünden öncemiydi dünmüydü hatırlayamadım.var görünüyor ama hayırlısı olsun kuzum.sen salı tekrar yap bakalım bence

Kızlar adet günü test yapan varsa örneğini atabilir mi? Herkesin aynı olmuyor ama merak ettim .Bugün baya koyulaşmış.düzensiz olduğum için 10 u diye tahmin ettim aşağı yukarı ve koyulaşma takibi yapıoyprum.bugün böyle çıktı.

Eklentiler

• 6BBD19B1-0573-4B2A-B6F9-C83DF11C4C32.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 31
Aslında 2 defa versen yeterli iki katını gördün mü yeter. İnşallah bunu alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…