Tamam kuzum sabah atayım tekrar. Hamileyim diyemiyorum. Çevremdekiler hla ısrarla olmadığını söylüyorlar beni de etkşldeiler ama ben biliyorum ki var. Senin cinsiyet erkek gibi doğdu içime bu aradaHadi hayırlısı bakalım benim tek ilişki oldu. Sanırım tek ilişkiye tuttu. İnşallah "y" cik tutunmuştur. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun tek duam
Nisan ayı olması benim için güzel olacak öğretmenim çünkü.Testin sonucunu sabah at çok merak ettim şu an.benim 25 i pikti.24-25-26 yı değerlendirdim.kısmet bakalım...
Hadi inşallahBenim de sat 15 temmuz☺ Ve ben de ovu testi ile tutturdum☺ Ne zamandı pik canım? batımdan çok emin olmamakla birlikte 10 u diye tahmin ediyorum.4ünde erken testle öğrendim ben.tam 10 unda yeni bir test yapıp koyuluğuna bakacağım beta yükselmiş mi takriben...
Benim yaşım 33. 4.çocuğum olacak inşallah bakalımAynı yastayiz ☺
Var görünüyor testinde ama canım..6 gün kala kaset tipi testte yaptığımda benim de seninki gibiydi.ilk idrarla yap unutma sakın.bir tık daha belirgin olacağını düşünüyorum.bak sana yeni öğrendiğim günki iki tip testteki sonuçlarımı atayım...bunlar 6 gün kala...senin testtekine benzemiyor mu?Tamam kuzum sabah atayım tekrar. Hamileyim diyemiyorum. Çevremdekiler hla ısrarla olmadığını söylüyorlar beni de etkşldeiler ama ben biliyorum ki var. Senin cinsiyet erkek gibi doğdu içime bu arada
Ben de öğretmenim.Maaşallah 4. Çocuk ne güzelNisan ayı olması benim için güzel olacak öğretmenim çünkü.
Ben de 31 de evlendim ama benim icin de o bile mucizeydi3 sahi demiştin değil mi? ☺Herşey gönlümüzce olsun.ben çook geciktim tabii fazla çocuk geniş aile olaylatı içinüniversite yetmediği gbi ülkemizde kpss gibi bir dert var.sınav atama şark görevi tayin... herşeyi sırayla tattım ama geç de olsa bazen de diyorum ki keşke arabamla tek başıma bir ülke turu yapıp öyle evlenseymişim özgürlüğüme çok düşkündüm çok.28 de bile evlenmem mucizeydi
Bittiii gitttiiiiBen de 31 de evlendim ama benim icin de o bile mucizeydiozgurlugum herseyimdi aahh eski gunler
Tabii ki canim asla sikayetci degilim. Hatta 2 aydir ugrasip 2.ye hamileyim :)) 40 kadar allah nasip ederse 4 hayalimBittiii gitttiiiibu hayatı ben seçtim.kader kaın çizgilerdir ama kılcal damarları biz kontrol edebiliriz Ben kendi halimde olmayı çok severdim,tek başıma uyumak bile ilk atandığım parayla tuttuğum evde kalmak bile zevk verirdi☺ Ama bugünler de güzel.yani herşey yaşonda güzel Şimdi hiç çocuğum olmamasını istemezdim mesela.çünkü 40 ına kadar evlenmeyi tercih etmeyip çocuk için geç mi kaldım telaşıyla evlenmeye çalışan çok kişi gördüm herşey için şükür.gğzel yaşlılıklar için şimdi çabalamalıyız ki,evimiz torun torbayla şenlensin...☺
Hayırlı uğurlu olsun inşallah ben 34 yaşımdayım 3. Çocuğum olacak nasipseBenim yaşım 33. 4.çocuğum olacak inşallah bakalım
Benim 3.günü old7gu halde çok koyu cikmadiCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Allah hayırlı ömürlü etsin balımHayırlı uğurlu olsun inşallah ben 34 yaşımdayım 3. Çocuğum olacak nasipse
Aynen canım bakalım günüm gelince kan vereyim diyorumBenim 3.günü old7gu halde çok koyu cikmadi
Evet canım benziyorVar görünüyor testinde ama canım..6 gün kala kaset tipi testte yaptığımda benim de seninki gibiydi.ilk idrarla yap unutma sakın.bir tık daha belirgin olacağını düşünüyorum.bak sana yeni öğrendiğim günki iki tip testteki sonuçlarımı atayım...bunlar 6 gün kala...senin testtekine benzemiyor mu?
Bana mı dedin tatlımBencede ama var hayırlı olsun
Hepinize maasallah benim 30 ve 2. Bunu bile çok zor dsundum