2021 Nisan Anneleri

Hadi hayırlısı bakalım benim tek ilişki oldu. Sanırım tek ilişkiye tuttu. İnşallah "y" cik tutunmuştur. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun tek duam
Tamam kuzum sabah atayım tekrar. Hamileyim diyemiyorum. Çevremdekiler hla ısrarla olmadığını söylüyorlar beni de etkşldeiler ama ben biliyorum ki var. Senin cinsiyet erkek gibi doğdu içime bu arada

Hadi inşallah

Tamam kuzum sabah atayım tekrar. Hamileyim diyemiyorum. Çevremdekiler hla ısrarla olmadığını söylüyorlar beni de etkşldeiler ama ben biliyorum ki var. Senin cinsiyet erkek gibi doğdu içime bu arada
Var görünüyor testinde ama canım..6 gün kala kaset tipi testte yaptığımda benim de seninki gibiydi.ilk idrarla yap unutma sakın.bir tık daha belirgin olacağını düşünüyorum.bak sana yeni öğrendiğim günki iki tip testteki sonuçlarımı atayım...bunlar 6 gün kala...senin testtekine benzemiyor mu?

Eklentiler

• 43AC4C9C-F199-46FF-B5F3-5E90B3A81487.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 40967198-FE95-42CE-ADCB-089815564BFE.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 45
Ben de 31 de evlendim ama benim icin de o bile mucizeydi ozgurlugum herseyimdi aahh eski gunler

Ben de 31 de evlendim ama benim icin de o bile mucizeydi ozgurlugum herseyimdi aahh eski gunler
Bittiii gitttiiii bu hayatı ben seçtim.kader kaın çizgilerdir ama kılcal damarları biz kontrol edebiliriz Ben kendi halimde olmayı çok severdim,tek başıma uyumak bile ilk atandığım parayla tuttuğum evde kalmak bile zevk verirdi Ama bugünler de güzel.yani herşey yaşonda güzelŞimdi hiç çocuğum olmamasını istemezdim mesela.çünkü 40 ına kadar evlenmeyi tercih etmeyip çocuk için geç mi kaldım telaşıyla evlenmeye çalışan çok kişi gördüm herşey için şükür.gğzel yaşlılıklar için şimdi çabalamalıyız ki,evimiz torun torbayla şenlensin...

Tabii ki canim asla sikayetci degilim. Hatta 2 aydir ugrasip 2.ye hamileyim :)) 40 kadar allah nasip ederse 4 hayalim Ama bazi keskelerim de kalmadi degil hani bazen ne yalan soyliim ozledigim seyler de var ama Allah omur verirse o da cook ileri zamanlara kaldi anca

Canlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.

Eklentiler

• IMG_20200809_073943.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20200809_073645.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20200809_073359.jpg
    175 KB · Görüntüleme: 36
Evet canım benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…