2021 Nisan Anneleri

Çatı dar olunca sezeryana karar verildi tarih verdi bendede bir heyecan bir heyecan acemilik te var hemen alın dedim ee ikinci bebekte dikişli olduğum için haliyle bekletmediler ama ilk i kadar da erken kabul etmedim
evet cnm cok erken olmaması iyi aslında ne kadar kalırsa bebek gelişiyor ciğerleri falan
sadehayatt06 sadehayatt06 bu arada diğer hamilelik lere göre bir değişiklik varmi? Ben 2sinde hep eksi yedim yemekle aram hiç yoktu şimdi aşırı et çekiyor birde yüzümde yanmalar oluyor
Canım şimdilik bir sey yok belirti gibi sürekli halsizlik uyku ve bel ağrım kasık ağrım var. Yemek olarak ta şimdilik canım özellikle bir sey çekmedi her zamanki yediğim seyleri yiyorum ama iştah acık. İlk bebekte bende eti cok seviyordum kebap türü özellikle 🤭 2. De hiç birsey yiyemedim kilo da alamadım ama iki bebeğimde neredeyse aynı kilo ve boyda doğdu. Yüzünde yanma sıcaktan mı acaba

Ahhh inşallahhhhhh😁3 çocuk istedim ennn başından beri ben ama 28 yaşta ancak iş okul derken evlen 30 da ilk bebek olunca şimdi yaş oldu 34😁 bu bebek eğer tutunursa 38 de de yapabilir miyim ki diye kendimce kuruyorum arada😂
Bende 31 🙈kısmetse bir de 35 olmadan doğum yaparım inşallah. Şimdilik düşüncem değişmezse tabi

bende hep 30uma kadar 3 cocugum olsun diye hayal kurdum 24 yasıma gircem 😁
Oy oy kardeşimden bir yaş küçüksün sen kuzum:) ben kardeşimi hayal edemiyorum şu an evlendiğini bile...inşallah dileğin olur.önündeki bu 10 yıl hayatının en zor ve en hareketli ve bir o kadar da mutlu anlatının olduğu en aktif dönemin olacak...herşey çok hızlı değişiyor.düşünceler ,duygular...inşallah bebeğine kavuşursun kardeşim👌

😍senin kaçıncı geliyor kısmetse kuzum ☺?
3 sahi demiştin değil mi? ☺️Herşey gönlümüzce olsun.ben çook geciktim tabii fazla çocuk geniş aile olaylatı için🙂üniversite yetmediği gbi ülkemizde kpss gibi bir dert var.sınav atama şark görevi tayin...😄 herşeyi sırayla tattım ama geç de olsa bazen de diyorum ki keşke arabamla tek başıma bir ülke turu yapıp öyle evlenseymişim😁özgürlüğüme çok düşkündüm çok.28 de bile evlenmem mucizeydi 😂😂😂

Oy oy kardeşimden bir yaş küçüksün sen kuzum:) ben kardeşimi hayal edemiyorum şu an evlendiğini bile...inşallah dileğin olur.önündeki bu 10 yıl hayatının en zor ve en hareketli ve bir o kadar da mutlu anlatının olduğu en aktif dönemin olacak...herşey çok hızlı değişiyor.düşünceler ,duygular...inşallah bebeğine kavuşursun kardeşim👌
çok teşekkür ederimmm inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım :KK200:

hoşbulduk canm :) sat 15 temmuzdu ona göre mi hesaplanıyor telefondaki bir uygulamadan baktım da tahmini doğum tarihine, sen doktora gittin mi canm
Benim de 15 temmuz canım.Evde testle öğrendim ben de.gebelik haftası ve tahmini doğum sat a göre hesaplanıyor canım☺️Doktora nasip olur da sağlıklı olursak (kanama,düşük tehlikesi ya da aşırı bulantı olmadıkça) 7. Haftamda gideceğim.hem keseyi hem kalbi aynı anda görüp duymak için inşallah🙂 bat ne zaman bu arada?

aa aynı günmüş :) benim bat dündü ayın 7si ama ben 6 sında evde test yaptım pozitif çıktı inanmadım tam 4 tane gebelik testi yaptım :KK70: hepsi pozitif dayanamadım hastaneye gittim acilde kan verdim hcg 182 çıktı hala inanamiyorum :)) düşük olur mu daha yolun başındayız çok korkuyorum. bende haftaya gitmek istiyorum doktora heralde doktordan duyunca inanıcam :) sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo arada uyku hali var bide aşırı acıkıyorum hiç bulantı yok. senin nasıl geçiyor belirti var mı canm :)

aa aynı günmüş :) benim bat dündü ayın 7si ama ben 6 sında evde test yaptım pozitif çıktı inanmadım tam 4 tane gebelik testi yaptım :KK70: hepsi pozitif dayanamadım hastaneye gittim acilde kan verdim hcg 182 çıktı hala inanamiyorum :)) düşük olur mu daha yolun başındayız çok korkuyorum. bende haftaya gitmek istiyorum doktora heralde doktordan duyunca inanıcam :) sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo arada uyku hali var bide aşırı acıkıyorum hiç bulantı yok. senin nasıl geçiyor belirti var mı canm :)
İnşallah tatlım,Allah gönlümüze göre versin☺️Bende bugün itibariyle hissedilebilir şekliyle belirtiler başladı.sabah içimde kötü bir hisle uyanmıştım ama gün ortasından sonra özellikle akşamüstü midemde dalgalanmalar arttı.göğüslerimde hassasiyet var.kasık ve çok ayakta kalınca bel ağrım var.iştah da var...bir de 2 gündür ağzımda garip bir tat var.insan inanamıyor değil mi canım? Senin ilk bebiş olacak inşallah galiba? ☺️

bende de durum tam tersi. bir aksilik olsa zaten hissederim farkliligi, hersey rutin ve saglikli diye hic kendimi sıkmıyorum. ilk gebeligimde ise doktor haftada 2 kez kontrole çağırırdı.

zaten kan tahlili bile yapilmadi bana..korona varken kan vermeye gelmene gerek yok dogruca ultrasona gidersin denildi. yani su an 6 haftalik hamileyim ama elimde bir idrar testimden baska hic bir sey yok.
Ahhh ne güzel masaallah. Bende tedirginim ama ikide bir kan vermiyorum, ayni şekilde kontrol günümü bekliyorum. Çok farklı bir hamilelik geçiyorum bir öncekine göre. Sağlıkla...

X