- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Canım kalp atışı için 6+3 te duymuştum ben kızımda402 olan beta 10 gün sonra kaç olmuş olur. pazartesi gidicem ama kalp atışı duyulur mu sizce? yoksa eşime boşa izin aldırmasam mı heveslendirdim kalp atışını duyarız diye :/
duyabiliriz o zaman teşekkürlerCanım kalp atışı için 6+3 te duymuştum ben kızımda
artık kısmet cnm ya napalım sağlıklı olsunlar daBenim öyle çok değil iştahım normalzaten fazla kilo almak istemiyorum ilk aylarrr :)
olsun cnm inşallah o aylara kadar sağlıkla ilerlerBüyük ihtimal 20 mart gibi olur her şey yolunda giderse ilk kızım sezeryan o yüzden 38 de alıyorlar genelde
maşallah hızlı vermişsin kiloyu cnm. E hormonlar değişiyo vücut yoruluyor su an tuzun zararı olmaz ilerdeki aylar ödem şiş olur ama o zaman dikkat edersinInşallah kızında 48le hamile kalıp 77yle doğurdum 2aya 53 olmuştum
Bunda şuan 62 ve ac kalınca hemen başım dönüyor zaten tansiyonum 2 aydır hep 8 e 6 tuza bağımlı oldum.kan tahlillerimde de bisey yok bilemedim.
Geceleri çok tuvaletim geliyor 5haftadan sonra oluyor zaten bulantılar ozet geçtim kafam karışık.
Sağlık ocağında bir kan vereyim gerisi Allaha emanet
Canım ben iki bebeğim de 41 haftada doğurdum geç geldiler hatta 42 de olan da var. Artık canları ne. Zaman isterseAnladım normal doğum olursa gününde olabiliyosun yani
Bilemiyorum canım ben öyle duydum ama kişiden kişiye değişiyordur belki. Yani aynı kişinin farklı hamilelikleri bile aynı olmuyormuş tıpkı sendeki gibi oyüzden ben hamilelikle ilgili kesin yargılara sıcak bakmıyorum zatenPsikolojik olamaz ya ilk hamileliğimde sıfır bulantı normal insandan daha normaldim yani bunda fenayım
Evet canım bende ordaydım artık buradayızAynen canım sen de oradaydım sanırım :))
Evet canım vajinal baktıklarında daha erken görünüyorlarEvet canım vajinal baktı bende beklemiyordum okadr erken ama gördük burda bir iki arkadasta aynı görmüştü
Maşallah 3. Mü geliyorKızlar ben ilk kızımı 2012 de 38+2haftalık doğum yaptım sezeryanla sağlık sorunları çok oldu 2. Kızımı 2014 te 39+5 te doğum yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım çocuk doktorum da hazır di çok yardımcı oldu şuan artık prof oldum gibibakalım sağlıkla gelsinler
Aynen canım ama yinede bukadar erken beklemiyordum çok şükür erken tattık o sevinci Ne kadar hala tedirgin olsaktaEvet canım vajinal baktıklarında daha erken görünüyorlar
Evet canimMaşallah 3. Mü geliyor
Bizde o günleri bi görsekEvet canim
Benim de sat 15 temmuzCanım satım 13temmız,batım 12 ağustos. Ovulasyon takibi yaptım yumurtlamanın çatlamsıyla tek ilişki sonucu duurım bu ama şüphelerim vardı tabi
Ahhh inşallahhhhhhBizde o günleri bi görsek
bende hep 30uma kadar 3 cocugum olsun diye hayal kurdum 24 yasıma gircemAhhh inşallahhhhhh3 çocuk istedim ennn başından beri ben ama 28 yaşta ancak iş okul derken evlen 30 da ilk bebek olunca şimdi yaş oldu 34 bu bebek eğer tutunursa 38 de de yapabilir miyim ki diye kendimce kuruyorum arada
Canım ben ikisini de 41 de doğum yaptım kızlar erken mi doğuyo acabaKızlar ben ilk kızımı 2012 de 38+2haftalık doğum yaptım sezeryanla sağlık sorunları çok oldu 2. Kızımı 2014 te 39+5 te doğum yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım çocuk doktorum da hazır di çok yardımcı oldu şuan artık prof oldum gibibakalım sağlıkla gelsinler
28iydi pik kuzum silikleşmeye başladığı anda değerlendirdim. Yani yumurtlama anımda yaptım. Benim kanda ve idrarda çıkmamıştı balım test aldım sabah yapacağım bir deBenim de sat 15 temmuz☺ Ve ben de ovu testi ile tutturdum☺ Ne zamandı pik canım? batımdan çok emin olmamakla birlikte 10 u diye tahmin ediyorum.4ünde erken testle öğrendim ben.tam 10 unda yeni bir test yapıp koyuluğuna bakacağım beta yükselmiş mi takriben...
Çatı dar olunca sezeryana karar verildi tarih verdi bendede bir heyecan bir heyecan acemilik te var hemen alın dedim ee ikinci bebekte dikişli olduğum için haliyle bekletmediler ama ilk i kadar da erken kabul etmedimCanım ben ikisini de 41 de doğum yaptım kızlar erken mi doğuyo acaba