- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Anladım cnm tesekkürler daha benim biraz var o zaman4+6 da gördük benim yumurtlama erken olmustu o yuzden erken gordum biraz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm tesekkürler daha benim biraz var o zaman4+6 da gördük benim yumurtlama erken olmustu o yuzden erken gordum biraz canim
Benim öyle çok değil iştahım normal zaten fazla kilo almak istemiyorum ilk aylarrr :)Benim iştahım açıldı yaa şimdiden kilo alıcam
Kan verin zaten kesin sonuç çıkar inşallah güzel değerler cıkarDirek kan mı versem diyordum bir test daha mı yapayım
Canım sen baya erken görmüşsündür kesesini vajinal mi baktıİki hafta sonra falan duyarız dedi doktor dün gittim ben canım 4+3dü işte dün keseyi gördük ama cok kucuktu 4mm dedi on gün sonra tekrar cagırdı buyumesine bakalım dedi oda 17agustos pazartesiye geliyor o haftanın sonunda da kalp atısına gideriz herhalde Rabbim izin verirse
Kuzum Temmuz tüp bebek grubundan geldin sanırım değil miMerhaba kızlar salı günü doktor kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız 6+4 oluyor o zaman
Büyük ihtimal 20 mart gibi olur her şey yolunda giderse ilk kızım sezeryan o yüzden 38 de alıyorlar geneldeMaşallah maşallah grubun ilk annesi sen olucak sın galiba cnm tarihe göre
Aynen canım sen de oradaydım sanırım :))Kuzum Temmuz tüp bebek grubundan geldin sanırım değil mi ☺☺☺
Tamam canımKan verin zaten kesin sonuç çıkar inşallah güzel değerler cıkar☺
Evet canım vajinal baktı bende beklemiyordum okadr erken ama gördük burda bir iki arkadasta aynı görmüştüCanım sen baya erken görmüşsündür kesesini vajinal mi baktı
Inşallah kızında 48le hamile kalıp 77yle doğurdum 2aya 53 olmuştumHer doğum bir olmaz cnm iki doğum yapmış biri olarak soylüyorum muhtemelen inşallah yani bu cok kolay olur
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin canımMerhaba kızlar uzun süredir yoktum bir istanbul bir bursa derken sonunda gelebildim.güncelleme yapayım ; en son 30 temmuz da sabah gidebildim doktoruma, beta 402 Di.Bu hafta kese için çağırdı ama memlekette olduğumdan gidemedim.Pazartesi randevum olmasa da gidicem. herhalde kalp atışı duyulur eşime sabahtan izin al birlikte gidelim dedim umarım kalp atışını duyarız.Bulantı yok ama aç kalınca hemen başım dönüyor gibi şeker olmasından korkuyorum.kabızlığım 5 gün sürdü diyebilirim şuan daha iyiyim zeytinyağı içmek ve bol su tüketmek iyi geldi. tam tuvalete çıkamasam da geçen günlere göre daha iyiyim.şişkinlik gitti ama kilo alımı oluyor sanki. 1 ay sonra yeğenin sünneti var kıyafet alıcam umarım daha çok kilo almam.
Yeni gelen tüm Nisan annelerine hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Aynen canım belki değerim 5e yakındı ama net değildi değer sadece 5ten küçük denildi en kısa zamanda kan vereyimCanım sen kanda negatif demiştin belki geç.döllenme olmuştur Biraz daha bekle pazartesi kan tahlili yaptır bence
Bende cok merak ediyorum yani nisan başı benim de yumurtlamaya göre nisan 2 doğum :) ama martta mı olur diye düşünüyorumBüyük ihtimal 20 mart gibi olur her şey yolunda giderse ilk kızım sezeryan o yüzden 38 de alıyorlar genelde
inşallah canısı sağolİnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım
Seninle aramızda 1 gün var sanırım canım normal doğumu beklersen gününe kadar yolu var ama sezaryen de her türlü 1 hafta 2 hafta önden alınıyorBende cok merak ediyorum yani nisan başı benim de yumurtlamaya göre nisan 2 doğum :) ama martta mı olur diye düşünüyorum
Anladım normal doğum olursa gününde olabiliyosun yaniSeninle aramızda 1 gün var sanırım canım normal doğumu beklersen gününe kadar yolu var ama sezaryen de her türlü 1 hafta 2 hafta önden alınıyor
Psikolojik olamaz ya ilk hamileliğimde sıfır bulantı normal insandan daha normaldim yani bunda fenayımDoğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah
Aynen canım 40 haftayı geçen bile varAnladım normal doğum olursa gününde olabiliyosun yani