2021 Nisan Anneleri

İki hafta sonra falan duyarız dedi doktor dün gittim ben canım 4+3dü işte dün keseyi gördük ama cok kucuktu 4mm dedi on gün sonra tekrar cagırdı buyumesine bakalım dedi oda 17agustos pazartesiye geliyor o haftanın sonunda da kalp atısına gideriz herhalde Rabbim izin verirse🙏
Canım sen baya erken görmüşsündür kesesini vajinal mi baktı

Merhaba kızlar uzun süredir yoktum bir istanbul bir bursa derken sonunda gelebildim.güncelleme yapayım ; en son 30 temmuz da sabah gidebildim doktoruma, beta 402 Di.Bu hafta kese için çağırdı ama memlekette olduğumdan gidemedim.Pazartesi randevum olmasa da gidicem. herhalde kalp atışı duyulur eşime sabahtan izin al birlikte gidelim dedim umarım kalp atışını duyarız.Bulantı yok ama aç kalınca hemen başım dönüyor gibi şeker olmasından korkuyorum.kabızlığım 5 gün sürdü diyebilirim şuan daha iyiyim zeytinyağı içmek ve bol su tüketmek iyi geldi. tam tuvalete çıkamasam da geçen günlere göre daha iyiyim.şişkinlik gitti ama kilo alımı oluyor sanki. 1 ay sonra yeğenin sünneti var kıyafet alıcam umarım daha çok kilo almam.
Yeni gelen tüm Nisan annelerine hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :anneadayı:

Her doğum bir olmaz cnm iki doğum yapmış biri olarak soylüyorum muhtemelen inşallah yani bu cok kolay olur
Inşallah kızında 48le hamile kalıp 77yle doğurdum 2aya 53 olmuştum

Bunda şuan 62 ve ac kalınca hemen başım dönüyor zaten tansiyonum 2 aydır hep 8 e 6 tuza bağımlı oldum.kan tahlillerimde de bisey yok bilemedim.

Geceleri çok tuvaletim geliyor 5haftadan sonra oluyor zaten bulantılar ozet geçtim kafam karışık.

Sağlık ocağında bir kan vereyim gerisi Allaha emanet

Merhaba kızlar uzun süredir yoktum bir istanbul bir bursa derken sonunda gelebildim.güncelleme yapayım ; en son 30 temmuz da sabah gidebildim doktoruma, beta 402 Di.Bu hafta kese için çağırdı ama memlekette olduğumdan gidemedim.Pazartesi randevum olmasa da gidicem. herhalde kalp atışı duyulur eşime sabahtan izin al birlikte gidelim dedim umarım kalp atışını duyarız.Bulantı yok ama aç kalınca hemen başım dönüyor gibi şeker olmasından korkuyorum.kabızlığım 5 gün sürdü diyebilirim şuan daha iyiyim zeytinyağı içmek ve bol su tüketmek iyi geldi. tam tuvalete çıkamasam da geçen günlere göre daha iyiyim.şişkinlik gitti ama kilo alımı oluyor sanki. 1 ay sonra yeğenin sünneti var kıyafet alıcam umarım daha çok kilo almam.
Yeni gelen tüm Nisan annelerine hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :anneadayı:
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım🙏

Bende cok merak ediyorum yani nisan başı benim de yumurtlamaya göre nisan 2 doğum :) ama martta mı olur diye düşünüyorum
Seninle aramızda 1 gün var sanırım canım normal doğumu beklersen gününe kadar yolu var ama sezaryen de her türlü 1 hafta 2 hafta önden alınıyor

Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah🙏🤗
Psikolojik olamaz ya ilk hamileliğimde sıfır bulantı normal insandan daha normaldim yani bunda fenayım

402 olan beta 10 gün sonra kaç olmuş olur. pazartesi gidicem ama kalp atışı duyulur mu sizce? yoksa eşime boşa izin aldırmasam mı heveslendirdim kalp atışını duyarız diye :/

X