2021 Nisan Anneleri

Benim bulantım yok canım cok şükür o daha ya baslamadı yada olmayacak inşaallah🙏😂 şuan kendimi o yönde telkin ediyorum🙈 biraz adet öncesinde olmustu benim döllenme sıralarında sanırım normalde bulantım olmaz
ne güzel canım 😊 bende sabak olcak diye beklerken ya gün icinde ya da aksam oluyor :KK70:

Benim sabah akşam farketmiyor çok bulantım var..Metpamid hap içiyorum sabahları bir tane mecburen çünkü yediğim durmuyor..Halsizlik had safhada kolumu kaldirasim yok ama evde çocuk olunca mecburen yapıyorum birşeyler...Sağlık ocağında test yaptırmistim betanin yükselişine bakmak için bu sabah gittim ki beta cikmamis diğer testlerim güzelmis..Doktor çok kızdı labaratuvar çalışanlarina..🙃
Ben daha cıkarcak boyutta değilim. Gözün aydın canım ne güzel 😊 beta da güzel cıkar inşallah :KK200:

ne güzel canım 😊 bende sabak olcak diye beklerken ya gün icinde ya da aksam oluyor :KK70:
Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah🙏🤗

Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah🙏🤗
Psikolojik olarak bu eziyet cekilmez :KK70:

Buarada kızlar biraz özel olacak ama size ilişkiyle ilgili bişey dedimi doktorunuz ilişki ye devam ediyomusunuz🙈

benim eski doktorum da suratima ayni seyi soylemisti, ki kendisinin bir hamile ile hic duzgun diyalog kurdugunu soyleyemem. kadin dogumculardan duydum yani bu aciklamayi daha once. ancak bir arkadasima da doktoru bhcg yukselirken mide bulantisi yapar demişti.

Buarada kızlar biraz özel olacak ama size ilişkiyle ilgili bişey dedimi doktorunuz ilişki ye devam ediyomusunuz🙈
Canım düşük riski herhangi bir problem yoksa bi sakıncası olmaz :) ben etmiyordum korkuyordum acıkcası ama bi kez oldu gecen gün :KK70:

Psikolojik olamaz bence ben 3 gebelik geçirdim hepsinde de regl olmadan mide bulantısı tiksinme ve kusma ile başladı ve sonrasında testleri yaptım..Zaten hormonlar yüzünden etkileniyor..

benim eski doktorum da suratima ayni seyi soylemisti, ki kendisinin bir hamile ile hic duzgun diyalog kurdugunu soyleyemem. kadin dogumculardan duydum yani bu aciklamayi daha once. ancak bir arkadasima da doktoru bhcg yukselirken mide bulantisi yapar demişti.
Evet ya kadın doğumcular neden böyle bende çok sinir oluyorum eşim abartıyosun neyse onu söylüyor diyor mesela ama ben daha bi ilgi bekliyorum doktordan sanki yada bi şevkat nebileyim cok saçma olabilir ama bana göre doktora sevgi duyulmalı kendine yakın hissetmeli insanki rahat olsun

X