Yok hayır daha günüme 3 gün varHayırlı olsun inşaallah gözün aydın canım biz kabullensekte kabullenmesekte gelen geliyo gelmeyen gelmiyo Rabbim in takdiri ama olsun duada ısrarcıyız pozitif düşünüyoruzkan tahlili nezaman yapacaksın adetin geçtimi canım
Şimdi gördüm testi evet gayet belirgin bian evvel kan ver canımReglime 3 gün kala testim böyle çıktı
Olsun bende bi hafta önce yapmıştımYok hayır daha günüme 3 gün varben erkenden yaptım
inşallah cümlemizin ki sağlıklı olsun :) biran önce evime dönsem de doktora gitsem kese için. anca pazartesi giderim o zamana kalp atışını da duyarım herhalde. siz ne yaptınızyaaa sağlıklı olsun da yeter ki kuzum
Ben daha 3. Haftamdayım ama tam tersi çok rahatım o konuda...kabızlık yok hiç...o bile kafamda soru işareti yapıyor şu an
Ankarada olan arkadaşlar hangi hastaneleri ve doktorları tercih ettiniz?
Kadın belirti görmeyip akıl verildiğini düşünüyor inattan yapmıyorHey Allah ım ya yok artık
Kalp atısını duysam bide su 3 ayı atlatsam daha rahat olurum belkiKesinlikle öyle canım ama ben suan heves ediyorum galiba hiç buna şahit olmadım belkide ondan ama dedigine tabiki katılıyorum. genel olarak bende öyleyim ben hergün test yapardm kafamdan cıkaramazdım artık kafayı yiyom diyodum ama sonra baktm dedimki hersey nasip kısmet eger onun ruhu üflendiyse olacak üflenmediyse olmayacak zaten ama dua ve Allah a sıgınmak hepsi bu suan okadr huzurluyumki zaten ben hamile olduguma bile alısamadım daha sevinemedim bile eşimle konusuyoruz gecen oda diyor ilki gibi olamadım insanın icinde illa bişey oluyo diyo temkinli yaklasıyosun ister istemez oda cok baglanmamana sebep oluyor Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucagımıza almayı nasip edecek inşaallah duada ısrarcıyım
Sağolun.aslında belirti analizi yapmak için de minik daha ama dediğiniz gibi ben de çok sebze yedim son dönemde.ben de onları düşüyordum:)) inşallah bu kez ay sonunu sağlıkla görüp kalp atışı duyarız artık:)Bende de kabızlık hiç yok ama ben düzenli kefir, yoğurt tüketmeme bağlıyorum. Kafanızda soru işareti olmasın. Her hamilelik kendine özgüymüş.
Vlla ben hep mecburiyetlerden söylemek zorunda kaldımYa bu durum bizde de oldu neden böyle oluyor millet nasıl saklıyor bizimki saklanmıyor ya bende buöyle konuya cok takığım bi şekilde öğreniyor insanlar yada söylemek zorunda kalıyoruz
Ben bu testleri çok seviyorum herkes atsın bakalımReglime 3 gün kala testim böyle çıktı
Çok ilginçmiş gerçektenKadın belirti görmeyip akıl verildiğini düşünüyor inattan yapmıyor
İnşaallah ogünleri de görüp birbirimizle paylaşıcaz canımKalp atısını duysam bide su 3 ayı atlatsam daha rahat olurum belki
Benimde benzer mecbur kalışlar ya yapcak bişey yok hayırlısı artık Rabbim korusunVlla ben hep mecburiyetlerden söylemek zorunda kaldımkuzenimin düğünü var ev temizlenip çeyz yerleşcekti mecburen söyledim
Maalesef şuan yazlıktayım yakında eşime belli etmeden verebileceğim bi merkez de yok. Pazartesi günü 2 gün arayla yaptırırım hem günümde 1-2 gün geçmiş olurOlsun bende bi hafta önce yapmıştımama kandaki yükselmeyi görmen için iyi olur bugün kan ver bence birde adet tarihinde verirsin yükselişini görmüş olursun doktorda degerlendirir ona göre
Anladım hayırlısı olsun dikkat et ozaman canım eşine sürpriz mi yapacaksın ondan mı belli etmek istemiyorsunMaalesef şuan yazlıktayım yakında eşime belli etmeden verebileceğim bi merkez de yok. Pazartesi günü 2 gün arayla yaptırırım hem günümde 1-2 gün geçmiş olurşuan istemsiz adet olcam gibi geliyo korkuyorum da
Değerin çok normal, endişe etmeMerhaba arkadaşlar benim de bat 6 Ağustos du dün sabah idrar da silik çizgiyi görünce sağlık ocağında kan vermeye gittim beta hcg 96 çıkmış. Yani bat tan bir gün önce 96 ama burayı okuyunca o günlerde daha yüksek 1000 li değerler olduğunu gördüm aklım karıştı sizce düşük mü bu değer fikri olan var mı?