Çok normal başkasıyla kıyaslamayın artışa bakınMerhaba arkadaşlar benim de bat 6 Ağustos du dün sabah idrar da silik çizgiyi görünce sağlık ocağında kan vermeye gittim beta hcg 96 çıkmış. Yani bat tan bir gün önce 96 ama burayı okuyunca o günlerde daha yüksek 1000 li değerler olduğunu gördüm aklım karıştı sizce düşük mü bu değer fikri olan var mı?
Doktoruna bildir ve yarın tekrar kan ver canım yukselirse normal demektir bugün kac kişiye aynı seyi söyledim bilmiyorum ama geç döllenme olabilirMerhaba arkadaşlar benim de bat 6 Ağustos du dün sabah idrar da silik çizgiyi görünce sağlık ocağında kan vermeye gittim beta hcg 96 çıkmış. Yani bat tan bir gün önce 96 ama burayı okuyunca o günlerde daha yüksek 1000 li değerler olduğunu gördüm aklım karıştı sizce düşük mü bu değer fikri olan var mı?
Hayırlısıyla hepimz duyar ve saglıkla hayırlı evlatlar alırız kucagımıza inşaallahYeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, insaallah Nisan da bebislerimizi hep birlikte kucaklarimiza almak nasib olur.
Bu ikinci gebeliğim kızımda bu kadar tedirgin değildim, sanırım bilmediğimdendi. Ama şu an çok tedirginim acaba tutunacak mı acaba kalp atışını durabilecek miyim diye
Şuanda henüz bı doktorum yokDoktoruna bildir ve yarın tekrar kan ver canım yukselirse normal demektir bugün kac kişiye aynı seyi söyledim bilmiyorum ama geç döllenme olabiliryada sonradan artacaktr herkes aynı olmaz benimde adetim 6gün gecmişti bi önceki gebeliğimde ve degerim 92 cıkmıstı sonra 115 gibi bişey cıktı sonra da 100 tutunamamıs kimyasal gebelik dedi doktorum ama aynı sekılde adeti bir hafta gecip değeri 108 olan arkadasımın tutundu devam etti ve suan doğumunu yaptı yani herkes aynı olmaz kanaman ve agrın yoksa korkma ama doktorla iletişimde ol hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallah
Aminnnnn insaallahHayırlısıyla hepimz duyar ve saglıkla hayırlı evlatlar alırız kucagımıza inşaallah
en azından araştır bu kan verme asamasında bir doktor edinirsin icin rahat eder ama bence yarın kan ver derim araya da hafta sonu giriyor saglık ocagında yaptırıyorsan meraktan patlarsınŞuanda henüz bı doktorum yokbende yarın yada Pazartesi tekrar kan vereyim diye düşündüm ağrı sancı yok şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Daha erken sizin anlayabilmeniz için. Adetin ilk gününü bekleyin benceBen de istiyorum ya nisan annesi olmayıneyse olanlar Rabbim kucağınds görmeyi nasip etsin sağlıcakla
Daha geçmedi diyorsun yani teşekkürler hadi hayırlısı inşallahDaha erken sizin anlayabilmeniz için. Adetin ilk gününü bekleyin bence
Aynı ben :) ben de kızımda kayıp korkusu yaşamadım.deneyimlemediğimden aklıma dahi gelmemişti.şimdi ise kese için bile gitmeyeceğim ,beta ölçtürmeyeceğim...dayanılmaz bulantı ya da aksi bir durum olmazsa...eylül başı tam 7 haftalık oluyor.o Zaman kalp de duyarım diye umut ediyorum.zaten Allah esirgesin ama kızımdan sonra deneyimlediğİm kadarıyla doktorlar aksi bir durum olsa da hep 8 hafta başına kadar beklettiler belki sonradan gelişir diye...birşey fark etmedi yani...Yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, insaallah Nisan da bebislerimizi hep birlikte kucaklarimiza almak nasib olur.
Bu ikinci gebeliğim kızımda bu kadar tedirgin değildim, sanırım bilmediğimdendi. Ama şu an çok tedirginim acaba tutunacak mı acaba kalp atışını durabilecek miyim diye
canım böyle düşünürsek 9 ay geçmez bize :) benimde ilk zamanlar bel ve bacak ağrım cok oluyodu şimdi geçti . Mide bulantısı bile belli bi süre olup sonra geciyor. İnşallah saglıklıdır miniklerimizBenim göğüs ağrım geçti gibi birşey başına gelen varmı insan herşeyden korkuyr
Ben 9 ayda stresten olmezsem iyicanım böyle düşünürsek 9 ay geçmez bize :) benimde ilk zamanlar bel ve bacak ağrım cok oluyodu şimdi geçti . Mide bulantısı bile belli bi süre olup sonra geciyor. İnşallah saglıklıdır miniklerimiz
Bakma sana böyle dediğime bende senin gibiyim hep diken üstünde göğüs uclarım acıyo benim sürekli mıncıklıyodum en son napıyosun sen dedim kendimeBen 9 ayda stresten olmezsem iyisürekli aklım bebekte . Dün 1300 kusur çıktı bhcg doktor artik gerek yok Perşembe gel dedi ama benim hergun baktirasim geliyor düşük yaşayınca kafam hiç norml değil
AynenBakma sana böyle dediğime bende senin gibiyim hep diken üstünde göğüs uclarım acıyo benim sürekli mıncıklıyodum en son napıyosun sen dedim kendimebişey olcaksa olcak zaten. En iyisi güzeli iyiyi düşünmek kuzum❤
iyi ki burası varAynenburaya yazmak o yüzden iyi oluyor sizler sayesinde insan normal olduğunu öğreniyor tek ben değilim diye
Rabbim kalp atıslarını cinsiyetlerini sağlıklı ilerleyislrini ve hayırlısıyla doğumlarımızı nasip etsinAminnn inşallah hepmujdeleri yazarız buraya