Benim gittiğim doktor acil doktoruydu daha cok küçük dedi 2 günde bir testi tekrarla dedi folik asit verdi bide az enfeksiyon vardı toz ilaç verdiOlabilir canım herkesin aynı olacak diye birşey yok geç döllenme olmuştur peki aralıklı kan tahlili istemedimi doktorun? Mesela benim adete bir hafta vardı kanda 43 çıktı sonra üç gün sonra 293 adet günümde de 1006 o sekilde yükselerek gitti önemli olan en az iki katına cıkması iki günde bir muhtemelen seninde cıkacaktır iyi düşün iyi olsun hersey kese için bişey demedimi peki şu gün gel falan diye benimki kendi gün verdi mesela beta ya göre sanırım. Buarada günlerimizde yakın benimde sat 7temmuzdu
Hee ben kabızsın da onu soruyorsun gibi algıladım canım bende. soru işareti olmasın rahat ol bence hem daha erken degılmi kendini strese sokmaBen daha 3. Haftamdayım ama tam tersi çok rahatım o konuda...kabızlık yok hiç...o bile kafamda soru işareti yapıyor şu an
Anladım canım evet saglık ocakları genel öyle ya coknadir memnun olanda zaten bende sinir oluyorum ordaki doktor ve hemsireye sanki zorla iş yapıyorlar bedavaya. Yani evet yukseldikce koyulaşır mantıklı canım ama okadr duramıyosan baska doktora git ilk muayeneye için rahat edicekse.ben rahat olma taraftarıyım ama bişeyde kafamdan cıkmıyorsa nolur nolmaz yaparım kafamdan cıksın mesgul etmesn beni diyeBulunduğum ilde özel hastane falan olsa ben napar eder baktırırdım ama maalesef öyle bir imkanım yok. Sağlık ocağındaki doktora da dış gebelik için falan iki günde bir kontrol amaçlı baktırmayı öneriyorlar dedim daha önce dış gebelik geçirmediysen endişelenme boşu boşuna stres yapma dedi başından attı biraz sanki. Ben de kendi kendime idrar testi yapıyorum her sabah beta değeri arttıkça çizgi koyulaşır değil mi o şekilde kendimi rahatlatıyorum da
Elimde değil canım ya ,2 kürtajım oldu.herşey sorun mu diye düşündürtebiliyorHee ben kabızsın da onu soruyorsun gibi algıladım canım bende. soru işareti olmasın rahat ol bence hem daha erken degılmi kendini strese sokma
Gayet güzel yükselmiş bence canmArkadaşlar 476 di iki gün önce bugün 1317 çıktı sorun varmıdır doktor mesajımı daha görmedi
İnşallah biranda çok görünce korktum daha önce düşük yapınca herşeyden endişe ediyorumGayet güzel yükselmiş bence canm
Cok iyi iki katından fazla artmışArkadaşlar 476 di iki gün önce bugün 1317 çıktı sorun varmıdır doktor mesajımı daha görmedi
Anlıyorum zaten bizi bu hale getiren önceki kayıplar ama korkununda ecele faydası yok streste cok etkiliyor yapma kendine bunuElimde değil canım ya ,2 kürtajım oldu.herşey sorun mu diye düşündürtebiliyor
Teşekkür ederim normalnoldgunu duymaya sevindmCok iyi iki katından fazla artmış
Yükselince seviniliyo genelde amaİnşallah biranda çok görünce korktum daha önce düşük yapınca herşeyden endişe ediyorum
Bizim sağlık ocağındaki doktor,önceki gebeliğimde test yapmamak için aç gel şimdi olmaz demiştiAnladım canım evet saglık ocakları genel öyle ya coknadir memnun olanda zaten bende sinir oluyorum ordaki doktor ve hemsireye sanki zorla iş yapıyorlar bedavaya. Yani evet yukseldikce koyulaşır mantıklı canım ama okadr duramıyosan baska doktora git ilk muayeneye için rahat edicekse.ben rahat olma taraftarıyım ama bişeyde kafamdan cıkmıyorsa nolur nolmaz yaparım kafamdan cıksın mesgul etmesn beni diye
Hey Allah ım ya yok artıkBizim sağlık ocağındaki doktor,önceki gebeliğimde test yapmamak için aç gel şimdi olmaz demişti
Yükselince seviniliyo genelde amakorkma korkma saglıkla hayırla gelsin inşaallah
Bende bugün testte ikinci çizgiyi gördümBende on ay önce kimyasal gebelik yasadım ama biz dört dört buçuk yıldır istiyoruz asılamayla deneyelim birde dedik cok şükür tuttu Rabbim tamamını görmeyi nasip eder inşaallahbende öyle ya hiç inanamıyorum tamam bazı belirtilerim var ama hamile gibi hissetmiyorum unutuyorum yani cok garip
Reglime 3 gün kala testim böyle çıktı
Hayırlı olsun inşaallah gözün aydın canım biz kabullensekte kabullenmesekte gelen geliyo gelmeyen gelmiyo Rabbim in takdiri ama olsun duada ısrarcıyız pozitif düşünüyoruzBende bugün testte ikinci çizgiyi gördüm9ay önce kimyasal yaşamıştım şuan ultrasonda kendini görene kadar içim rahat değil kabullenemiyorum