2021 Nisan Anneleri

Benim gittiğim doktor acil doktoruydu daha cok küçük dedi 2 günde bir testi tekrarla dedi folik asit verdi bide az enfeksiyon vardı toz ilaç verdi

Arkadaşlar 476 di iki gün önce bugün 1317 çıktı sorun varmıdır doktor mesajımı daha görmedi

Anladım canım evet saglık ocakları genel öyle ya coknadir memnun olanda zaten bende sinir oluyorum ordaki doktor ve hemsireye sanki zorla iş yapıyorlar bedavaya. Yani evet yukseldikce koyulaşır mantıklı canım ama okadr duramıyosan baska doktora git ilk muayeneye için rahat edicekse.ben rahat olma taraftarıyım ama bişeyde kafamdan cıkmıyorsa nolur nolmaz yaparım kafamdan cıksın mesgul etmesn beni diye

Bizim sağlık ocağındaki doktor,önceki gebeliğimde test yapmamak için aç gel şimdi olmaz demişti

Bende bugün testte ikinci çizgiyi gördüm 9ay önce kimyasal yaşamıştım şuan ultrasonda kendini görene kadar içim rahat değil kabullenemiyorum

Benim bat 27 temmuzdu 29 temmuzda beta 4059 çıkmıştı..Şimdi memleketteyim sağlık ocağına kan verdim değerin nekadar yükseldiğine bakmak için yarın sabah sonuç alicam inşallah sırf meraktan..Cuma günü de İstanbul'da kendi doktoruma gideceğim..Buradaki sağlık ocağını çok sevdim gebelik testi dedim TSH vitamin falan hepsine bakalım dedi 3 tüp kan aldı..

Bende bugün testte ikinci çizgiyi gördüm 9ay önce kimyasal yaşamıştım şuan ultrasonda kendini görene kadar içim rahat değil kabullenemiyorum
Hayırlı olsun inşaallah gözün aydın canım biz kabullensekte kabullenmesekte gelen geliyo gelmeyen gelmiyo Rabbim in takdiri ama olsun duada ısrarcıyız pozitif düşünüyoruz kan tahlili nezaman yapacaksın adetin geçtimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…