- 17 Nisan 2020
- 174
- 138
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.101
Kızlar buhar makinesi alanınız var mı ben hem kendim geceleri tıkandığım için hem de bebekten dolayı almak istiyorum bildiğiniz öberebileceğiniz marka var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Multivitamin (öğlen 1-2 gibi tok karnına)kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
Ben sabah kalkar kalkmaz minik şurup şeklinde demir ilacımı içiyorum.kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
20. Hafta da muz demiş banaYa ben bu ölçüleri anlamıyorum. Uygulamada muz yazıyor 21+4 üz. Ama sen bizden bir hafta ileridesin diye biliyorum. Uzunluk olarak muz greyfurt tan daha büyük değil mi
Demir aç karnına sabah 07.30kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
Benim demir değerlerim iyiydi ama kan sayımında hemoglobin düşmüştü 10,7ye o yüzden başlattı doktorumArkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Ama yine de greyfurt tan daha büyükBen sabah kalkar kalkmaz minik şurup şeklinde demir ilacımı içiyorum.
Hafta 2 akşam da d vitamini içiyorum. Aklıma esince de magnezyum içiyorum
20. Hafta da muz demiş bana
Benim ferritin referans aralığı dışında olduğu için ilaç yazdı doktorum. Hemoglabin ve diğer değerler normal çıktıArkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Benim de bu şekildeydi, kansızlık var dedi sağlık ocağı orda kan vermiştim. Demire başlayalım dedilerArkadaşlar bir şey soracağım, benim kan tahlillerimde demirim çok iyi çıkıyor. Ve doktor hala demir ilacına başlatmadı beni. Ama bakıyorum ki herkes demir hapı kullanıyor. Demir ilacı içen arkadaşlar sizin kanda demiriniz referans aralığı dışı çıktığı için mi doktor verdi? Yoksa sizinde referans aralığındaydı, kan sayımlarınız tamdı ona rağmen yinede demir mi içiyosunuz? Benim kanlarım iyi geldiği için başlamadı acaba yanlış mı yapıyorum
Benim hemoglobinde iyi. İçmeyerek yanlış mı yapıyorum yinede içmeli miyim acabaBenim demir değerlerim iyiydi ama kan sayımında hemoglobin düşmüştü 10,7ye o yüzden başlattı doktorum
Bende kansızlık yok. Kan sayımlarım yapılan bütün kan testleri hepsi iyi. Bir tek d vitamini düşük o yüzden d vitamini içiyorum ancak kanım iyi gelmesine rağmen demir içmeli miyim? Herhalde forumda bir tek demir içmeyen benimBenim de bu şekildeydi, kansızlık var dedi sağlık ocağı orda kan vermiştim. Demire başlayalım dediler
Eksiklik durumunda içilmesi gereken bi ilaç bence mutlu ol, nazar etme kendineBenim hemoglobinde iyi. İçmeyerek yanlış mı yapıyorum yinede içmeli miyim acaba
Ay maşallah diyimde kendime ne biliyim ya baktım herkes içiyor dedim herkesin kötü olamaz herhalde. İyi olanda yinede içiyor sandım dkdkfkfkfEksiklik durumunda içilmesi gereken bi ilaç bence mutlu ol, nazar etme kendine
Ben tsh problemi yasadigim icinkızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
Bende de yok kansızlık demir ilacı başlatmadı doktor ekstra sadece multivitamin verdi gebelik sonuna kadar içmem gereken.Bende kansızlık yok. Kan sayımlarım yapılan bütün kan testleri hepsi iyi. Bir tek d vitamini düşük o yüzden d vitamini içiyorum ancak kanım iyi gelmesine rağmen demir içmeli miyim? Herhalde forumda bir tek demir içmeyen benim
Aynen benim de öyle.Ben tsh problemi yasadigim icin
Euthyrox (25mg)
elenatal 2
Bu kadar benim. Elenatal gunun her saati ac tok farketmiyor
Ya sizce neden bazı doktorlar sadece elenatal 2 veriyor ve bazı doktorlar tek tek vitamin veriyor ben sorgulamadan uyguluyorum tabii ama ne mg ne demir ne kalsiyum verildi bunu kullan gec dedi sadece sjdjdjBende de yok kansızlık demir ilacı başlatmadı doktor ekstra sadece multivitamin verdi gebelik sonuna kadar içmem gereken.
Aynen benim de öyle.
Sabah aç karna 25 mg euthytox
Kahvaltı sonrası elenetal2 multivitamin
Bir de akşam yemek arasında ekstra 100 mg coraspin
Benim doktorum bu konuda hic konuşmadı ama benim en başından beri korunmasız cinsel ilişki ve enfeksiyon ile alakali bir sorunum olmadı. Olsaydı beni vururdu bu olay diye düşünüyorum kendine çok yüklenme o konuda
Magnezyumu bana ayrı vermesinin sebebi çok siyatik ağrım ve bacak ağrım bel kasık ağrım oluyordu bu yüzden akşamları kasılmam olduğunda içmemi önerdi ve çok iyi geldi. Bu yüzden sanırım şikayetime binaen magnezyumu ayrı verdiYa sizce neden bazı doktorlar sadece elenatal 2 veriyor ve bazı doktorlar tek tek vitamin veriyor ben sorgulamadan uyguluyorum tabii ama ne mg ne demir ne kalsiyum verildi bunu kullan gec dedi sadece sjdjdj