2021 Nisan Anneleri

Olabilir canım herkesin aynı olacak diye birşey yok geç döllenme olmuştur peki aralıklı kan tahlili istemedimi doktorun? Mesela benim adete bir hafta vardı kanda 43 çıktı sonra üç gün sonra 293 adet günümde de 1006 o sekilde yükselerek gitti önemli olan en az iki katına cıkması iki günde bir muhtemelen seninde cıkacaktır iyi düşün iyi olsun hersey kese için bişey demedimi peki şu gün gel falan diye benimki kendi gün verdi mesela beta ya göre sanırım. Buarada günlerimizde yakın benimde sat 7temmuzdu
Benim gittiğim doktor acil doktoruydu daha cok küçük dedi 2 günde bir testi tekrarla dedi folik asit verdi bide az enfeksiyon vardı toz ilaç verdi

Arkadaşlar 476 di iki gün önce bugün 1317 çıktı sorun varmıdır doktor mesajımı daha görmedi

Bulunduğum ilde özel hastane falan olsa ben napar eder baktırırdım ama maalesef öyle bir imkanım yok. Sağlık ocağındaki doktora da dış gebelik için falan iki günde bir kontrol amaçlı baktırmayı öneriyorlar dedim daha önce dış gebelik geçirmediysen endişelenme boşu boşuna stres yapma dedi başından attı biraz sanki. Ben de kendi kendime idrar testi yapıyorum her sabah beta değeri arttıkça çizgi koyulaşır değil mi o şekilde kendimi rahatlatıyorum da 😂😂
Anladım canım evet saglık ocakları genel öyle ya coknadir memnun olanda zaten bende sinir oluyorum ordaki doktor ve hemsireye sanki zorla iş yapıyorlar bedavaya. Yani evet yukseldikce koyulaşır mantıklı canım ama okadr duramıyosan baska doktora git ilk muayeneye için rahat edicekse.ben rahat olma taraftarıyım ama bişeyde kafamdan cıkmıyorsa nolur nolmaz yaparım kafamdan cıksın mesgul etmesn beni diye 😅😄

Anladım canım evet saglık ocakları genel öyle ya coknadir memnun olanda zaten bende sinir oluyorum ordaki doktor ve hemsireye sanki zorla iş yapıyorlar bedavaya. Yani evet yukseldikce koyulaşır mantıklı canım ama okadr duramıyosan baska doktora git ilk muayeneye için rahat edicekse.ben rahat olma taraftarıyım ama bişeyde kafamdan cıkmıyorsa nolur nolmaz yaparım kafamdan cıksın mesgul etmesn beni diye 😅😄
Bizim sağlık ocağındaki doktor,önceki gebeliğimde test yapmamak için aç gel şimdi olmaz demişti🤣

Bende on ay önce kimyasal gebelik yasadım ama biz dört dört buçuk yıldır istiyoruz asılamayla deneyelim birde dedik cok şükür tuttu Rabbim tamamını görmeyi nasip eder inşaallah🙏 bende öyle ya hiç inanamıyorum tamam bazı belirtilerim var ama hamile gibi hissetmiyorum unutuyorum yani cok garip😅
Bende bugün testte ikinci çizgiyi gördüm 😍 9ay önce kimyasal yaşamıştım şuan ultrasonda kendini görene kadar içim rahat değil kabullenemiyorum 🥰

Reglime 3 gün kala testim böyle çıktı 😍

Eklentiler

• 9DAC047E-CA93-4D4B-8788-C5C0B97B83C5.jpeg
    9DAC047E-CA93-4D4B-8788-C5C0B97B83C5.jpeg
    243,8 KB · Görüntüleme: 32
Benim bat 27 temmuzdu 29 temmuzda beta 4059 çıkmıştı..Şimdi memleketteyim sağlık ocağına kan verdim değerin nekadar yükseldiğine bakmak için yarın sabah sonuç alicam inşallah sırf meraktan..Cuma günü de İstanbul'da kendi doktoruma gideceğim..Buradaki sağlık ocağını çok sevdim gebelik testi dedim TSH vitamin falan hepsine bakalım dedi 3 tüp kan aldı..

Bende bugün testte ikinci çizgiyi gördüm 😍 9ay önce kimyasal yaşamıştım şuan ultrasonda kendini görene kadar içim rahat değil kabullenemiyorum 🥰
Hayırlı olsun inşaallah gözün aydın canım biz kabullensekte kabullenmesekte gelen geliyo gelmeyen gelmiyo Rabbim in takdiri ama olsun duada ısrarcıyız pozitif düşünüyoruz🙏 kan tahlili nezaman yapacaksın adetin geçtimi canım

X