2021 Nisan Anneleri

Gitmişken hem kese hem bebek hem kalp atısı daha iyi olmaz mı
Ya evet hem aradan cıkmıs olur hem daha rahatlarsın belki ama biraz daha fazla bekleyeceksin ya enazından keseyi görmek normal bi gebelik oldugunu bilmekte rahatlatmazmı bilemedim canım her halükarda bekliyoz işte

Ya evet hem aradan cıkmıs olur hem daha rahatlarsın belki ama biraz daha fazla bekleyeceksin ya enazından keseyi görmek normal bi gebelik oldugunu bilmekte rahatlatmazmı bilemedim canım her halükarda bekliyoz işte
canım bi sıkıntı cıkcaksa buna ben engel olamam. Diğer hamileliğim de gittim gördüm noldu düşük yaptım maalesef. Rabbim bana nasip ettiyse bebegimi kucagıma alıcam ama nasip etmediyse kendimi parcalasam da faydası yok bu yüzden bu sefer biraz daha umursamızım galiba

Benim de hafif hafif sancılarım oluyor kasıklarımda. Ben de endişeleniyordum bir sorun mu var acaba diye ama tek benim olmadığını bilmek rahatlattı. Doktora gittin mi acaba ve bu şikayetleri söyledin mi bu bir sorun değildir dimi insan ister istemez endişeleniyor. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler geçirmeyi ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Kesinlikle öyle canım ama ben suan heves ediyorum galiba hiç buna şahit olmadım belkide ondan ama dedigine tabiki katılıyorum. genel olarak bende öyleyim ben hergün test yapardm kafamdan cıkaramazdım artık kafayı yiyom diyodum ama sonra baktm dedimki hersey nasip kısmet eger onun ruhu üflendiyse olacak üflenmediyse olmayacak zaten ama dua ve Allah a sıgınmak hepsi bu suan okadr huzurluyumki zaten ben hamile olduguma bile alısamadım daha sevinemedim bile eşimle konusuyoruz gecen oda diyor ilki gibi olamadım insanın icinde illa bişey oluyo diyo temkinli yaklasıyosun ister istemez oda cok baglanmamana sebep oluyor Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucagımıza almayı nasip edecek inşaallah duada ısrarcıyım

Amiinn inşaallah canım doktora yarın gidicem inşaallah ama geçen hafta daha cok bu sikayetim vardı doktoruma sordum normal dedi hatta biraz kanamada olabilir dedi bircok kişidende duydum bu durumu oyüzden rahatlayabilirsin canım adetle hamileliğin benzer belirtilerinden bu sancılarda

Ya bu durum bizde de oldu neden böyle oluyor millet nasıl saklıyor bizimki saklanmıyor ya bende buöyle konuya cok takığım bi şekilde öğreniyor insanlar yada söylemek zorunda kalıyoruz

Son adetin ilk günü 2 temmuzu beta dün gece bakıldı

Son adetin ilk günü 2 temmuzu beta dün gece bakıldı
Olabilir canım herkesin aynı olacak diye birşey yok geç döllenme olmuştur peki aralıklı kan tahlili istemedimi doktorun? Mesela benim adete bir hafta vardı kanda 43 çıktı sonra üç gün sonra 293 adet günümde de 1006 o sekilde yükselerek gitti önemli olan en az iki katına cıkması iki günde bir muhtemelen seninde cıkacaktır iyi düşün iyi olsun hersey kese için bişey demedimi peki şu gün gel falan diye benimki kendi gün verdi mesela beta ya göre sanırım. Buarada günlerimizde yakın benimde sat 7temmuzdu

Çok rahatladım valla doktorum izinde olduğu için pazartesi gidebileceğim o yüzden kafama takılıyordu çok. Pazartesi kan tahlilinde 90 çıktı doktor tekrar kan tahlili baktırmama gerek olmadığını söyledi yine de çarşamba sağlık ocağına gittim baktırmak için oradaki doktor da gerek olmadığını söyleyince beklemekten başka çarem kalmadı

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende nisanda doğum yapcam dün öğrendim mibiğimi beta 466 cıktı sizce nasıl doktor 2 haftalık olduğunu söyledi ama adete göre 4 haftalık
Referans aralığına göre demiştir değerine göre ilk defa 2 haftalık denildiğini gördüm ama değerin süper adete göre hesaplanıyo öğrendiğinde zaten 4 haftalık sayıyolar sen kafana takma

Aslında tedbir amaclı istiyorlar ama vardır bir bildikleri ozaman canım sen kalbini ferah tut güzel düşün. Benim ilk 43cıktıgında doktorum cok tedirgin etti beni pozitif görünüyor ama iki gün sonra tekrar bakalım dedi sevinme mi diyosunuz dedim adet tarihimi sordu erken daha falan dedi ama işte aslında normal yani adetime bir hafta varken öyle cıkması ikinci sonucumu söyleyince bana tebrikler gebesin falan dedi kızdım acıkcası biraz doktorlar ruhsuz oluyor yaa belki oda hayal kırıklığı yasatmamak icin öyle dedi ama daha güzel söylemenin herzaman yolu vardır bence. Sende kafana takma gerek yok dediyse vardr bildigi de gittiğinde yapacaktr belki öyle bakacaktır. Bazı doktorlarda bi hafta gectikten sonra bakma taraftarı

Merhaba canım ben normalde de kabızlık yasarım zaman zaman oyüzden hamilelikle alakalımı bilemedim ama birgün oluyorsa öbür gün düzeliyor yani günlerce kabız kalmıyorum
Ben daha 3. Haftamdayım ama tam tersi çok rahatım o konuda...kabızlık yok hiç...o bile kafamda soru işareti yapıyor şu an

Bulunduğum ilde özel hastane falan olsa ben napar eder baktırırdım ama maalesef öyle bir imkanım yok. Sağlık ocağındaki doktora da dış gebelik için falan iki günde bir kontrol amaçlı baktırmayı öneriyorlar dedim daha önce dış gebelik geçirmediysen endişelenme boşu boşuna stres yapma dedi başından attı biraz sanki. Ben de kendi kendime idrar testi yapıyorum her sabah beta değeri arttıkça çizgi koyulaşır değil mi o şekilde kendimi rahatlatıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…