- 5 Ağustos 2020
- 352
- 320
Aynen benim kızımda böyle.akşam şapka takar, maskeyle parka gider. Hasta mı diye soruyorlar.Bu 2 yaş sendromu ne zamana kadar sürer acaba Çok yoruyor beni, mesela demin süt içecek, pipetin ambalajını ben açtım diye kendini yerlere attı. Çok aşırı inatçı muz vereyim diyorum hayır armut diyor. Armut soyup hazırlıyorum hayır muz isterim diyor. En sonunda da ikisini de yemeden gidiyor. Kıyafet desen ayrı bir dert, sırf üstünde kedi var diye kazak giyecek bu sıcakta inatlaşıyor. Hep böyle mi olacak bu çocuk biraz sakinleyecek mi acaba çok merak ediyorum
İnatlaşmaları, etrafı döküp saçmaları suyu döküyor, oyuncakları fırlatıyor, puzzle parçalarının hepsini boşaltıyor. Öyle demedim böyleee diye ağlıyor. Uyumicam yemicem diye ağlama krizleri.ben de sabır falan kalmıyor, bağırmak istemiyorum ama resmen zorluyor. Bir an önce 3,5 yaş gelsin
Biz 1 aydır memeyi sonlandıramadık. Uyurken emmiyor ama tutuyor, sıkıyor. Canı yanınca hemen meme meme diye ağlıyor, memeye yapışıyor. Zorla da olsa 2 fırt emiyor vermeyince kıyameti koparıyor. Bugün çok zordu her şeye ağlıyor. Umarım yarın daha kolay bir gün geçiririz.
Tuvalet eğitimine geçenedik daha memeyi tam bırakmadı. Birde sürekli 2 hafta arayla ishal oluyor.
Bu inatla mızıklamayla tuvalet eğitimi nasıl olacak göreceğiz. Şuan ben hiiiiç hazır değilim birde şuan bunun stresini kaldıramayacağım.