- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Dejavu yaşıyorum ikinci çocukla birlikte. Uykusuz geceler,gazlar, sancılar sende ne var ne yokKızlar napıyorsunuzz nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dejavu yaşıyorum ikinci çocukla birlikte. Uykusuz geceler,gazlar, sancılar sende ne var ne yokKızlar napıyorsunuzz nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Ayy ikinci daha kolay olmuyo mu yaaaDejavu yaşıyorum ikinci çocukla birlikte. Uykusuz geceler,gazlar, sancılar sende ne var ne yok
Eğer gazsız bir bebekse bence daha kolay. Çünkü tecrübeli oluyor insan ve ilkinden öğrendiklerini uyguluyor ama benim bu kızım da çok gazlı sancılı. Hep kucakta. Bakalım ne kadar sürecekAyy ikinci daha kolay olmuyo mu yaaa
Allah kolaylık versin canım. Her bebek bir olmuyor gerçekten. Bana oturmaya lise arkadaşlarım gelmişti. Kızı 3 aylık ve normal bi bebek yani. Ben oğlumun o zamanlarını düşündüm gerçekten iyi başa çıkmışım diyorum. Oğlum gerçekten çok zor bi bebkmiş başk bebekleri görünce çok daha iyi anlıyorum. Kardeşler arası nasılEğer gazsız bir bebekse bence daha kolay. Çünkü tecrübeli oluyor insan ve ilkinden öğrendiklerini uyguluyor ama benim bu kızım da çok gazlı sancılı. Hep kucakta. Bakalım ne kadar sürecek
Her aşaması zor bebek bakmanın ama bu günler geçiyor tek tesellimiz o ablası pek ilgili değil gündüz kreşe gidiyor akşamları da onun yanında çok almıyorum kucağıma. Bazen kucağımızda görünce anne sen bebeğe bak babam benimle ilgilendin diyor. Babayı daha çok kıskanıyor. Ama zamanla alışacak şimdilik güzel ilerliyor. Sen düşünüyor musunAllah kolaylık versin canım. Her bebek bir olmuyor gerçekten. Bana oturmaya lise arkadaşlarım gelmişti. Kızı 3 aylık ve normal bi bebek yani. Ben oğlumun o zamanlarını düşündüm gerçekten iyi başa çıkmışım diyorum. Oğlum gerçekten çok zor bi bebkmiş başk bebekleri görünce çok daha iyi anlıyorum. Kardeşler arası nasıl
Ya illaki olur kıskançlık maşallah akıllı kuzucuk kreşe gitmemisininde faydası çoktur bence. Ben düşünmüyorum en az bir sene daha. Çok isterdim aslında yaşları yakın olsun ama gerçekten oğlum zor bi bebekti ve zor bi çocuk bana çok bağlı. Çok büyük hata yapmışım bebekliğindne beri hep benimle bu yüzden evde babasıyla bile dururken beni görmeyince aramaya başlıyor. Her açıdan düşünüyorum oturduğum ilçede hastane yok bi arabamızda yok bu yüzden hastaneye git gel zorlukları göze alamıyorum. Rabbim en doğru zamanda versin inşallahHer aşaması zor bebek bakmanın ama bu günler geçiyor tek tesellimiz o ablası pek ilgili değil gündüz kreşe gidiyor akşamları da onun yanında çok almıyorum kucağıma. Bazen kucağımızda görünce anne sen bebeğe bak babam benimle ilgilendin diyor. Babayı daha çok kıskanıyor. Ama zamanla alışacak şimdilik güzel ilerliyor. Sen düşünüyor musun
Amin canım. En hayırlı zamanda nasip olsun inşallahYa illaki olur kıskançlık maşallah akıllı kuzucuk kreşe gitmemisininde faydası çoktur bence. Ben düşünmüyorum en az bir sene daha. Çok isterdim aslında yaşları yakın olsun ama gerçekten oğlum zor bi bebekti ve zor bi çocuk bana çok bağlı. Çok büyük hata yapmışım bebekliğindne beri hep benimle bu yüzden evde babasıyla bile dururken beni görmeyince aramaya başlıyor. Her açıdan düşünüyorum oturduğum ilçede hastane yok bi arabamızda yok bu yüzden hastaneye git gel zorlukları göze alamıyorum. Rabbim en doğru zamanda versin inşallah
Bebekken hiç geçmicek gibi geliyordu şimdi nasıl 3 oldu diye düşünüyorum çok çabuk geçti gibiÇok şükür canım ya büyüyorlar
Yaa evet zaman hızlı geçiyor gerçekten.Bebekken hiç geçmicek gibi geliyordu şimdi nasıl 3 oldu diye düşünüyorum çok çabuk geçti gibi
Valla hamileyim galiba aslında artık olırsa olsun diyprdum bide hemen kalamam diye düşünüyordum evde test yaptım pozitif yarın kan vericemYaa evet zaman hızlı geçiyor gerçekten.
Sen neler yapıyorsun var mı ikinci bebek fikrin?
Ne güzel çok sevindim sağlıkla ilerlesinValla hamileyim galiba aslında artık olırsa olsun diyprdum bide hemen kalamam diye düşünüyordum evde test yaptım pozitif yarın kan vericem
İnşallah canımNe güzel çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Ay canım ya çok sevindim senin adına hayırlı olsun kan ver bakalım inşallah sağlıcakla gelir zamanlaman güzelValla hamileyim galiba aslında artık olırsa olsun diyprdum bide hemen kalamam diye düşünüyordum evde test yaptım pozitif yarın kan vericem
3 yaşından sonra düşnüüyordum zaten Rabbim aratmadı çok şükür kan verdim sağlık ocağında yarın öğleden sonra çıkcak bakalımAy canım ya çok sevindim senin adına hayırlı olsun kan ver bakalım inşallah sağlıcakla gelir zamanlaman güzel
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al3 yaşından sonra düşnüüyordum zaten Rabbim aratmadı çok şükür kan verdim sağlık ocağında yarın öğleden sonra çıkcak bakalım