2021 Nisan Anneleri

Kasılmalarım artınca hastaneye geldim kızlar 35+0 doktorum sancıların var durdurmayı deneyelim dedi erken diye. Yatışım yapıldı Rabbim hayırlısını versin çok korkuyorum. Kızlar evde kaldı bebeğimi ilk kez evde bensiz bıraktım.

Korkma sen strese girdikçe sancılar artar canım. Kendini rahatlatmaya çalış. Bebişin emin ellerde onu düşünme şimdi mışıl mışıl uyuyordur. Sen de dinlenmeye çalış

İns Rabbim hayirlisini nasip etsin.Az daha dursun iceride ufaklik.

Anne olmak rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah eminim evdeki bebeğin gayet iyidir sabırsız mı cıktı bu bebiş

Hastane en guvenli yer, doktorlar ne yapacaginin en iyisini biliyorlar, kalbin ferah olsun. Eminim ailen en az senin kadar evde bebegine iyi bakiyordur. Hayirli gelismeler olsun

Sancıları kesti doktorum tedaviyle, bol su ve istirahat ve ilaç kullanımı devam ederek taburcu oldum. Ne çantam vardı ne başka birşey kızlar. Yarın herşeyi alacağız.
Yaşadığım korkuyu tanımlayamam. Çok bitkinim saatlerce şancı çektim çocuk doğurmuş gibiyim sanki Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Vaktinde gelsin inşallah canım

Kızlar isal için flagyl kullanan oldu mu.günlerdir hastayız ateş ishal her gittiğimiz başka bişey veriyor .ishal durumu olanlar vardı nasıl oldu bebişleriniz umarım iyileşmişlerdir

Kızlar isal için flagyl kullanan oldu mu.günlerdir hastayız ateş ishal her gittiğimiz başka bişey veriyor .ishal durumu olanlar vardı nasıl oldu bebişleriniz umarım iyileşmişlerdir
Gecmis olsun, ishal cok yoran bir sey. Bizde ishal oldugunda enfeksiyon yoktu ve maflor probiyotik iyi geliyordu.

Probiyotik ve flagyl kullanmıştık çabucak toparlanmıştı.bi de bol sıvı tükettik. Bizimkisi sadece ishal değildi ama resmen ailecek rota virüs olduk kusma da vardı kızımda.

Probiyotik ve flagyl kullanmıştık çabucak toparlanmıştı.bi de bol sıvı tükettik. Bizimkisi sadece ishal değildi ama resmen ailecek rota virüs olduk kusma da vardı kızımda.
Bizde soğuk algınlığı ateş de var kusma aşırı değil ama şurup verince kusuyor hiç bişey yediremiyorum bi tek emmeyle veriyorum ilaçları ama midesine dokunacak diye de korkuyorum o kadar halsiz ki çöp kadar kaldı kuzum .enterogermina veriyorum bende antibiyotik günde 3 kez demişti ama sizde öyle mi kullandınız

Aslında şöyle oldu bizde ilk kusmayla başladı sonra ishale çevirdi başlarda doktor ilaç vermek istemedi bol sıvı alsın dedi ama çocuğum bir türlü düzelmedi çok fazla sıvı kaybediyordu serum versin diye üçüncü kere gittim karın grafiği çekildi çok aşırı gaz birikimi var dedi serum yine vermedi. Benim zorlamamla flagyl verdi günde iki kereydi ishali bitene kadar kullan dedi sanırım iki ya da üç gün kullandık çünkü neredeyse 10 gün boyunca ilaç vermeden geçsin diye bekledi doktor. Bu süre zarfında 1 kilo verdi. Nasıl bir salgınsa aşılı olmasına rağmen ağır geçirdi

Probiyotikler de cesit cesit galiba. Ben sadece bagirsak florasina farkli tarzda bakteriler bagisikligi arttirir gozuyle bakardim. 2. aydan 7. aya kadar kizim ishaldi. Ingiltere'de duzenli kontroller olmayinca Turkiye'de veriliyor nasilsa zarari yok faydasini goruruz diye telefonda danisarak biogaiga vermistik. Ishali duzeltmedi. Ingilterede de 3.ayda tekrar gosterince doktora derhal kesmemizi soyledi hatta biraz azar cekerek. Maflorun ustunde direkt, bebekler ve kucuk cocuklardaki ishali kesmek icin yaziyor mesela digerlerinde gormedim. En son eczaneye almaya gittigimde eczaci bana baska probiyotik satmaya calisti adini hatirlamiyorum. Maflor ne ki o eski moda kaldi artik cok iyileri cikti demisti. Neyse piyasada cesit cok galiba. Artik ilac mi olur probiyotik mi insallah dr da bir sey soyler de bir an once biter.

Siz de cok cektiniz ya bu bagirsaklaridan. Bu ishaller bizim cocuklari huzursuz yapti. Neyse ki uzunca bir suredir yasamiyoruz biz sukur. Buyudukce unutulur unuturlar umarim.

Çok uzun süre ishal devam etmiş sizde.bizde bebekken süt diyeti yapmıştım o zaman kabız oldu bizde ondan çok çektik günlerce yapmıyordu hep gaz vardı sonra büyüdükçe 10 günde yapıyorsa mesela 3 4 günde bir gün aşırı derken normale dönmüştü ama ishal de gerçekten çok yıpratıcı poposu pişti bi yandanda yeni doğan gibi omzumuzda geziyor çok ağrıyor karnı demek ki .inşallah faydası olursa şu ilaçların da rahatlarız

Yavrum ya çok çekmiş kuzucuk.10 gün niye bekletir ki kolay mı yine iyi dayanıyor minikler büyük insan olsa dayanamaz

Siz de cok cektiniz ya bu bagirsaklaridan. Bu ishaller bizim cocuklari huzursuz yapti. Neyse ki uzunca bir suredir yasamiyoruz biz sukur. Buyudukce unutulur unuturlar umarim.
Hala çekiyoruz devamlı bir karın ağrısı gaz sancısı var azaldı ama asla geçmedi.ayın 14 ünde alerji testi yapacak sanırım doktoru.

Yavrum ya çok çekmiş kuzucuk.10 gün niye bekletir ki kolay mı yine iyi dayanıyor minikler büyük insan olsa dayanamaz
Temmuz ayında yaşamıştık biz bu sıkıntıyı.3 4 gün boyunca fışkırır tarzda her emziğini yediğini kustu. Beni bile emmiyordu acilde ağızdan bir ilaç verdiler şırıngayla. O rahatlattı ama sonra ishale çevirdi tekrar doktora götürdüm o ayına kadar hiçbir ilaç antibiyotik kullanmadığı için vermek istemedi belki yan etki yapar diye. En son artık çocuk pişik ishal kilo kaybı çok yıpranınca tekrar götürdüm zorla ilaç yazdırdım bağır çağır halde. Onu da iki üç gün kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…