Haftada 2 gun gidecek zaten. Ilk hafta 15 dakikayla basladi. o 15 dakika nasil gecti anlatamam. Camdan surekli baktik zaten sakinlestiremedikleri yerde aldik hemen. Babasiyla daha iyi oluyor. Ikinci hafta 30 dk seklinde gitti, yine agliyor ama dikkatini cekmeyi basardilar, isik var dediler. C plani olarak ertelemeyi bile onermislerdi artik. Son gittiginde 1bucuk saat kalsin dediler ama 1bucuk saatin sonuna dogru artik sakinlestiremedikleri yerde yine hemen verdiler. Sure gittikce uzuyor cok mutlu oluyorum ama o gecen sureler sadece onu sakinlestirmeye dikkatini cekmeye calisarak geciyor. Baslangici da tam bu atak zamanlarina geldi 1-2 aya daha iyi olur gibime geliyor.
Kres sinif sinif, bebekler, biraz buyukler daha buyukler diye gidiyor. Ilk hafta gittigindeki sinif arkadaslari 9-10 aylik bebekler ust sinifa gecti bile. Bunu daha ilerideler onlar daha iyi diye yazmiyorum tabi. O kadar sakin ve uyumlular ki cok uzun suredir de geliyorlar ust sinifa gecirdiler. Bizimki 17 aylik malum simdi yaninda bebekler var, yasitlari ust sinifta. Ustelik o bebekler de kendini ifade ediyor, yuruyor.
Krese cok az gitmesine ragmen babasiyla eve dondugunde bana sarilmak yerine oyuncaklarina odaklaniyor. Evde olsa ona kiymetli gelmeyecek seylerle vakit geciriyor. Cok faydasini gorduk kendi capimizda bakinca. Dusunuyorum da diger sakin bebekler icin bir sey ifade ediyor mu acaba, bir hava almaya ciktik geldik diyorlardir herhalde