Bende kullaniorm probiyotik ama bizde dgsim olmuo yapisi normal ishal deil ama sık.Kaka sayisi artinca ben hemen toz mafloru anne sutuyle karistirip veriyorum aninda etki ediyor bizde. Tekrar 2 gunde bire cikiyor kakasi. Ishal olmasini bile beklemiyorum. Bir de damla formu vardi ama o etki etmedi nedense. Kilosu dusuk olunca da artik hic firsat vermek istemiyorum fazla kakaya veya ishale. Doktorlara sorsan tabiii cok normal! keske ama keske 7. aya kalmadan en basindan ogrenip kullanabilseydik.
Gazı hala devam ediyor mu?Canım benim bebeğimde hep huzursuz hep mutsuz ve sinirli doğduğundan beri hiç rahat edemedi yavrum hep bi gaz kaka sorunu vardı.ilk 5 ay çok güzel kilo aldı şuanda 5 aylık kilosunda doktor normal diyor 9 aylık olana kadar hiç hasta olmadı ama sonrasında bir hafta iyi bir hafta hasta olarak geçti kilo verdi geri milim milim alıyordu onuda hastalık diş derken veriyordu ek gıdayı asla kabul etmedi çok halsiz keyifsiz bir bebek.ayrılık kaygısı 9.ay başladı odadan asla çıkamıyorum çıkmayı bırak mesela yerde oyuncak oynuyoruz bi koltuğa oturmak için hareket etsem onda bile çığlık çığlığa ağlıyor.bu aralar yürürken başka odalara gidiyor hemen farkedince olmadığımı ağlıyor ve gece gündüz bağırıyor .mesela gece uykudan uyanıp bağırıyor defalarca tekrarlıyor bunu emiyor sakinleşiyor uyuyor falan sonra tekrar bişey istiyor bağırıyor biri sevmek için ayy canım desin bağırıyor yüzünün güldüğü çok az neşeli olduğu zamanlar genelde benle öperken gıdıklarken falan . Kalabalık aileyiz öyle insan görmüyor falan da değil özellikle kalabalık aile ortamlarında bi süre sonra yalnızlık istiyor beni hiç oturtmuyor.yemeğini yese daha mutlu aslında açlığındanda huzursuz eli hep yakamda.biraz yemek yese bakıyorum sessizce evi keşfe çıkıyor oyuncak döküyor falan ama yemiyor yediği bir iki bişey var onun dışında ağzına bişey sürmüyor.
2 uykusu vardı artik 1 kez uyuyo zaman yetmiyo 2 kez uyumayaMerhaba kızlar bebişlerinizin gündüz uykusu ne durumda? Bizimki artık uyumayı reddediyor. Bu geçici bir durum mu yoksa ataktan mı bilemedim
Benimki 6 aydır tek uyku. Bu aralar ara ara uyumak istemiyor ne yapsam uyumuyor.En başından beri de erken uyutan bir çocuk olmadı 10 10 buçuk gibi uyuyor.Bildiğim kadarıyla bu aylarda tek uyku normal. Sizinki ne kadar süre uyuyor2 uykusu vardı artik 1 kez uyuyo zaman yetmiyo 2 kez uyumaya2.kez uyutsam akşam uykusu geç saate kaliyo o zmanda düzeni bozuluyor bilemedim napcagimi bende 1 yetmez diyo çevremdekiler küçük diyolar arada kaldım bende sormaya gelmistim
Benim bebeğim de hiç bir zaman akşam 20.00 de 21.00 de uyuyan bir bebek olmadı. Rutini hep 22:00-22:30 oldu. Ne zaman erken uyutmak istesem normal uykusu da sarktı 23:30 ları buldu hep.Benimki 6 aydır tek uyku. Bu aralar ara ara uyumak istemiyor ne yapsam uyumuyor.En başından beri de erken uyutan bir çocuk olmadı 10 10 buçuk gibi uyuyor.Bildiğim kadarıyla bu aylarda tek uyku normal. Sizinki ne kadar süre uyuyor
Ayni sekilde yerde beraber oyun oynasak, koltuga oturmaya yeltensem aglamalar bagirmalar. Keyfi yerinde oldugu icin mi yemek yiyor yoksa yemek yedigi icin mi keyfi yerine geliyor hic anlamadim ama cok nadir zamalarda mutlu ve keyfi yerinde masaya oturuyorsa yiyor.Canım benim bebeğimde hep huzursuz hep mutsuz ve sinirli doğduğundan beri hiç rahat edemedi yavrum hep bi gaz kaka sorunu vardı.ilk 5 ay çok güzel kilo aldı şuanda 5 aylık kilosunda doktor normal diyor 9 aylık olana kadar hiç hasta olmadı ama sonrasında bir hafta iyi bir hafta hasta olarak geçti kilo verdi geri milim milim alıyordu onuda hastalık diş derken veriyordu ek gıdayı asla kabul etmedi çok halsiz keyifsiz bir bebek.ayrılık kaygısı 9.ay başladı odadan asla çıkamıyorum çıkmayı bırak mesela yerde oyuncak oynuyoruz bi koltuğa oturmak için hareket etsem onda bile çığlık çığlığa ağlıyor.bu aralar yürürken başka odalara gidiyor hemen farkedince olmadığımı ağlıyor ve gece gündüz bağırıyor .mesela gece uykudan uyanıp bağırıyor defalarca tekrarlıyor bunu emiyor sakinleşiyor uyuyor falan sonra tekrar bişey istiyor bağırıyor biri sevmek için ayy canım desin bağırıyor yüzünün güldüğü çok az neşeli olduğu zamanlar genelde benle öperken gıdıklarken falan . Kalabalık aileyiz öyle insan görmüyor falan da değil özellikle kalabalık aile ortamlarında bi süre sonra yalnızlık istiyor beni hiç oturtmuyor.yemeğini yese daha mutlu aslında açlığındanda huzursuz eli hep yakamda.biraz yemek yese bakıyorum sessizce evi keşfe çıkıyor oyuncak döküyor falan ama yemiyor yediği bir iki bişey var onun dışında ağzına bişey sürmüyor.
1.5 - 3 saat arası uyuyo ortamına göre akşamları 10 -10.30 gbi uyur sabah 8.30da kalkar. Uzun uyuduğu için zaman kalmıyo oyun oynamak gezmek flan istiyo zorla da uyutamamki çocuğu canımı sıkıyorlarBenimki 6 aydır tek uyku. Bu aralar ara ara uyumak istemiyor ne yapsam uyumuyor.En başından beri de erken uyutan bir çocuk olmadı 10 10 buçuk gibi uyuyor.Bildiğim kadarıyla bu aylarda tek uyku normal. Sizinki ne kadar süre uyuyor
Calismak iyi gelir bence motivasyonu yukseltir ama evden calismak cocukla zor olur tahmin edebiliyorum. Bakici veya kres dusunuyor musunuz? Yemeyen cocukla ilgilenmeyi ancak yasayan bilir. Dusunuyorum neden huzursuzlar bulamiyorum. Huzursuz oldugu icin mi yemiyor yoksa yiyince keyfi sonradan mi geliyor. Esim 6 kardes. Diger kardeslerin cocuklari hep yemisler. Bana da e onune koy yesin, cok ugrasiyorsun, ona ozel hazirlama, ustune dusersen yemez diyorlar. Cildirmamak elde degil. Bence de genetik. Dede hiperaktif, dedeye en cok benzeyen torun benim kizimYahu aylardır bildirim gelmiyor diyorum bizim grup bitti galiba kimse yazmıyor... Bugün aklıma geldi en son ne yazılmış diye bakayım dedim.. Meğerse kaç sayfa geçmiş..
Genel anlamda herkesçikler iyi sanırım.. Allah daha iyi etsin inşallah..Buyuk Ayi mesajlarına bakıyorum da benim ilk kızımda yaşadıklarımı birebir yaşıyorsun.. Allah yardımcın olsun. İştahsız olunca çocuklar maalesef huzursuzda oluyor.. Ben de senin gibi gezmediğim doktor yoktu inan ağlayarak gider gelirdim.. Her gören bu çocuk yemek yemiyor mu çok zayıf diye diye beni dertli ederdi.. Doktorlar da benim abarttığımı düşünür baştan savardı.. Çok yakınlarımız görürdü nasıl çaba sarf ettiğimi.. Tamamen genetik bizimkisi babasının tarafına çekmiş 11 yaşına geldi 22 kg düşün yani Afrikalılar gibi kemikleri sayılıyor.. Dr. besin takviyesi verdi düzenli içmiyor ki faydasını görelim... Ben hala dertliyim bir şekilde bir gün yiyecek diye umutluyum...
Benim kızlarıma annem bakıyordu.. Bu ay maalesef şehir değiştiriyorlar... Şirketimle anlaştım evden çalışacağım.. Tabi hem ev hanımlığı hem iş kadınlığı nasıl gidecek hiç bir fikrim yok... Bir de 19 yaşımdan beri hiç evde olmadım hep çalıştım.. Yıllık izinlerim harici çocuklarıma da tam gün bakamadım.. Hayat bir koşturmaca ile geçecek anlayacağınız.. Bir şekilde alışırım diye düşünüyorum herkes yapıyor ben de yapabilirim herhalde.
Bizimki de 1 aydir tek uyku yapmaya basladi. Hic uyumasa dayanamaz diye tahmin ediyorum. Aksamlari da 9 gibi banyo bucukta da emmeye basliyor hemen uykuya daliyor ama iste gece uyaniyor mutlaka 1-2 defa. Sabahlari da 7 gibi uyanir mutlaka emmek ister yoksa afyonu patlamiyor. Kahvalti yapsin diye vermeyeyim diyorum ama gune baslayamiyoruz bu turlu de. Cozemedim onu da.Benimki 6 aydır tek uyku. Bu aralar ara ara uyumak istemiyor ne yapsam uyumuyor.En başından beri de erken uyutan bir çocuk olmadı 10 10 buçuk gibi uyuyor.Bildiğim kadarıyla bu aylarda tek uyku normal. Sizinki ne kadar süre uyuyor
Calismak iyi gelir bence motivasyonu yukseltir ama evden calismak cocukla zor olur tahmin edebiliyorum. Bakici veya kres dusunuyor musunuz? Yemeyen cocukla ilgilenmeyi ancak yasayan bilir. Dusunuyorum neden huzursuzlar bulamiyorum. Huzursuz oldugu icin mi yemiyor yoksa yiyince keyfi sonradan mi geliyor. Esim 6 kardes. Diger kardeslerin cocuklari hep yemisler. Bana da e onune koy yesin, cok ugrasiyorsun, ona ozel hazirlama, ustune dusersen yemez diyorlar. Cildirmamak elde degil. Bence de genetik. Dede hiperaktif, dedeye en cok benzeyen torun benim kizim
Aynen dediğiniz gibi. Doğduğu günden beri böyleydi çok değiştirmek istedim ama olmadı.Belki kreşe gidince daha erken uyumaya başlar.Benim bebeğim de hiç bir zaman akşam 20.00 de 21.00 de uyuyan bir bebek olmadı. Rutini hep 22:00-22:30 oldu. Ne zaman erken uyutmak istesem normal uykusu da sarktı 23:30 ları buldu hep.
Maşallah çok güzel uyuyor sen kimseyi dinleme en iyisini sen bilirsin eğer uyutmaya zorlarsan bir süre sonra gece uykusu sıkıntıyagirer1.5 - 3 saat arası uyuyo ortamına göre akşamları 10 -10.30 gbi uyur sabah 8.30da kalkar. Uzun uyuduğu için zaman kalmıyo oyun oynamak gezmek flan istiyo zorla da uyutamamki çocuğu canımı sıkıyorlar
Canım emzirdikten bir saat sonra kahvaltısını ver belki daha iyi yer.Bence biraz da kilo iştah durumları genetik. O yüzden sen önüne koy önce o yesin yediği kadar en son sen yardımcı ol. Eminim bunların hepsini yapnışsındır ama yine de elden birşey gelmiyorBizimki de 1 aydir tek uyku yapmaya basladi. Hic uyumasa dayanamaz diye tahmin ediyorum. Aksamlari da 9 gibi banyo bucukta da emmeye basliyor hemen uykuya daliyor ama iste gece uyaniyor mutlaka 1-2 defa. Sabahlari da 7 gibi uyanir mutlaka emmek ister yoksa afyonu patlamiyor. Kahvalti yapsin diye vermeyeyim diyorum ama gune baslayamiyoruz bu turlu de. Cozemedim onu da.
Yok artık gazı baya uzun sürmüştü ama yok yani gece çok uyanıyor bağırıyor kıpır kıpır dönüp duruyor falan ama gaz değil diye düşündüm çünkü çıkarmıyor o kadar harekete çıkardığını duyarım heraldeGazı hala devam ediyor mu?
Canım bizimki de bu şekilde işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Küçücük boylarıyla türlü türlü huyları varYok artık gazı baya uzun sürmüştü ama yok yani gece çok uyanıyor bağırıyor kıpır kıpır dönüp duruyor falan ama gaz değil diye düşündüm çünkü çıkarmıyor o kadar harekete çıkardığını duyarım heraldeama beşikte yatmıyor asla uyumuyor dar alanda büyük bi yer yatağı yaptım onda bile neredeyse odadan çıkıyor döne döne
Gece ağrı mı oluyor karnında acaba ondan mı yapıyor ki.gaz damlası önceden çok kullandık ama artık kullanmıyoruz.sürekli mızlıyor biraz keşfedeyim dökeyim oyalanayım demiyor.çekmeceleri açıyor mesela içinden kaşık alacak bağırıyor çıkmıyor ya daha çok sinirleniyor ağlıyor zorluyor vuruyor falan şimdiden böyleler yandıkCanım bizimki de bu şekilde işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Küçücük boylarıyla türlü türlü huyları var
Bizimkinin karnı ağrıyor kıvranıyor gazı hala çok fazla hep uyanıyor yatağa sığamıyor uyurken bile çok hareketli.yere seriyorum bir bakıyorum ki halının üstünde.gece emzirmeyi kestim bir tık rahatladı. Önceden emdikçe daha çok gazlanıyordu ağrısı oluyordu. Sinirleri burçlarından kaynaklı olabilirGece ağrı mı oluyor karnında acaba ondan mı yapıyor ki.gaz damlası önceden çok kullandık ama artık kullanmıyoruz.sürekli mızlıyor biraz keşfedeyim dökeyim oyalanayım demiyor.çekmeceleri açıyor mesela içinden kaşık alacak bağırıyor çıkmıyor ya daha çok sinirleniyor ağlıyor zorluyor vuruyor falan şimdiden böyleler yandık
2 yaşa gelseydik hayırlısıyla sütten kesince nasıl olacaklar bakalımBizimkinin karnı ağrıyor kıvranıyor gazı hala çok fazla hep uyanıyor yatağa sığamıyor uyurken bile çok hareketli.yere seriyorum bir bakıyorum ki halının üstünde.gece emzirmeyi kestim bir tık rahatladı. Önceden emdikçe daha çok gazlanıyordu ağrısı oluyordu. Sinirleri burçlarından kaynaklı olabilir